my love

2009-05-31 @ 23:11:56

..........

2009-05-31 @ 23:00:27

vet icke vad jag ska göra
det är ganska jobbigt faktiskt

snart älsklings student, ska försöka hinna köpa en
liten present till honom imorgon mellan körningen och skolan
får se om jag hittar den dumma butiken också, har ju aldrig varit där innan
aja, annars får han väl vänta med presenten tills jag hunnit prata med markus
och han har hunnit förklara var den har placerat sig


inte lika lätt nu längre, men jag lever .. typ ja

/ i'roslund


watch out

2009-05-30 @ 18:11:41
spelade min första match för säsongen idag.
sjukaste varmt var det och pga min enorma förkylning och hosta
var min kondition (som vanligtvis inte är så bra iheller) katastrof.
men fick ändå spela

oj måste sticka, på återseende

/ i'roslund

dagens dag .. ?

2009-05-24 @ 20:14:11
ja i alla fall så började den med att jag vaknade, hyfsat logiskt liksom, gick upp, åt frukost, ett ägg och tre knäckemackor med skinka och sedan borstade jag tänderna .. efter en stund då, inte så trevligt att borsta tänderna när man har fullt med knäckebröd i flabben. sedan kom racerföraren millala och hämtade mig och min inneboende boyfriend för att köra ner till limhamn och kolla på mit lag. gick kanske inte så bra, sörjer med mina kära lagkamrater, endast med dom!!
ja, dagen fortsatte och jag var arg men så fort vi kom hem till min kära farmor så blev allt bra. inte bara för att hon bakat rabarberpaj till oss, gjort bröd och köpt jordgubbar,  utan även för att hon är min farmor, underbar är vad hon är.

nu är jag hemma, har pluggat teori vääldigt länge och det fortsätter tillsammans med en ickefin bok vid namn jorden runt på 80 dagar, låter jättemysigt. ingen sällskap får man av pojkvännen heller inte, jäkla fasoner må jag säga. bara svika mig när jag har så mycket att göra. det är ju nu han ska finnas här och passa upp på mig. nä, jag får nog ringa honom och skälla lite!

imorgon slutar vi tidigt, hur trevligt som helst faktiskt. bara det att jag måste åka till körskolan och sätta mig där hela eftermiddagen och sedan ner till en suttig träning. byta lag kanske? mycket aktuellt!

FÖRRESTEN .. studsmattan är upp!!!! woooohoo, så bra

/ i'roslund

udda

2009-05-22 @ 19:12:52

kub, cirkel, rektangel

2009-05-22 @ 12:49:20
japp, då var man hemma från en ytterliggare lika sjuk kväll och natt med "järngänget". innehöll råa korvar, nötter, fisande ketchup, akrobatnummer, illamående och sjuka skrattanfall. kommer antagligen bilder om ted och victor förvånar oss och kan skicka bilderna innan jag inte orkar lägga upp dom här. men ja, en lyckad kväll och morgon!

och peter, angående jobbintervjun så gick det väl helt okej. hon påpekade klart och tydligt att eftersom det var en camping och majoriteten av gästerna är turister så är det väldigt viktigt att man är språkkunnig så hon frågade mig vilka språk jag kunde. jag sa glatt, svenska, engelska, lite spanska och tyska. saken är den att jag suger balle på spanska, det är värdelöst, kan räkna till 10 och skulle styla för millala en gång och skriva hej på spanska, stavade det fel .. ola (stavas hola) , hon rättade mig som inte ens läser spanska, känns bra. tyska har jag läst, har varit duktig .. är inte längre. hahahah. får jag jobbet så är det bara att tacka och ta emot och göra det bästa av situationen. fick även veta att min vän andreas också varit på en intervju för samma jobb. trevligt trevligt.

men nä, nu ska jag läsa jorden runt på 80 dagar annars blir inte johanna glad på mig, och sedan ska jag träffa en god vän. vad vi hittar på är fortfarande oklart men vi tar det som det kommer, lever livet och .. har huvudvärk.

på återseende alla buskiga illertanter

/ i'roslund

jäkla jäkel jäklar

2009-05-19 @ 14:16:03

för tillfället sitter jag på engelskan med en irriterande ib rundqvist snackandes i mitt öra. han blev överlycklig när han nyss upptäckte att jag nämnde hans namn i min superpopulära blogg. varsegod ib, det var så lite så :) känns dock att det är dags att sätta igång med engelskan nu, redovisning om john lennon. kan rekomendera en låt som jag, hur många gånger jag än lyssnat på den älskar, imagine. väry väry bjutifuuul. har dessutom nationella muntligt idag, nervigt .. nej? varför? har fler saker som är värre för mig nu här de närmaste dagarna/veckorna. uschja. som tex jobbintervju imorgon!!! :O på malmö camping, ändå nice. får se hur det går.

vill önska min vän amanda lycka till imorgon 09.40, om alla vänliga själar och sälar kunde ägna henne en tanke eller tio under denna tidpunkt så skulle det kanske underlätta lite. LYCKA TILL!!

/ i'roslund


<3

2009-05-17 @ 16:26:55

jag har verkligen de bästa människorna i min närhet
det är så bra och jag är så tacksam, tacksam som sjutton till och med
tack ni!


rosa byxor

2009-05-15 @ 14:42:08

partyy idag
fira världens bästa människa
utan dig hade jag inte haft sigge
och det hade varit hemskt, hihi
plus, att du faktiskt skänker glädje och ljus
you know i love yoou nananaana

melodifestivalen imorgon
island och finland
bästa och hejaheja
sverige då?
ja, tycker om malena fast låten är piss och bajs
vilket resulterar i en väldigt låg placering, enligt mig då


föresten, jag har rosa byxor hihihi

/ i'roslund


....

2009-05-11 @ 13:40:21



det finns alltid en öppning i slutet på tunneln, det gäller bara att hitta den


crazy times

2009-05-08 @ 22:31:01

ohlala

2009-05-08 @ 20:12:59
idag har jag haft nationellt prov i engelska b då, det gick väl ganska bra tills någon lost skottajäkel tog ton och jag förstog ingenting. mina klasskamrater hade ungefär samma förvirrande ansiktsuttryck som jag så antar att de inte förstog så mycket iheller. men det gick hyfsat bra ändå. efter det blev det mat, och det gillar vi, sedan mötte jag upp hjärtat i stan för att sedan tillsammans som det störda par vi är gå på risk ettan. idag blir det en lugn kväll för att imorgon är det stockholm, så härligt ska det bli. jag och mitt hjärta, ensamma i vår huvudstad, mysa och shoppa, kan inte bli bättre!!

nej, nu ska jag kolla hockey och mysa.

/ i'roslund

not enough

2009-05-07 @ 17:57:10
imorgon är det nationella i engelska B, hör och läsförståelse. får väl se hur det går, har redan plågats med uppsatsdelen och har sedan muntliga kvar. engelska bajs, varför kan inte svenska vara ett internationellt språk? hade ju sparat så mycket av min värdefulla tid. :)

på tal om värdefull tid, det är verkligen dags för mig att komma ikapp min ålder och hitta ett välavlönat jobbafan. jag är trögaste någonsin på att ta mig i kragen och detta är inget undantag. jag har gått och tänkt och klagat på min dåliga ekonomi och att jag itne kommer kunna hitta på och köpa allt som jag vill. men jag har bara mig själv att skylla, faktiskt. har iofs varit lite kreativ och satt upp lappar på malmborgs om barnpassning med anna, men det verkar inte gå något vidare. haha, så får försöka lägga manken till, sätta mig ner och tänka med min ultrasnabba hjärna och komma på något riktigt clever som kan göra plånboken glad. har någon förslag så är det bara att säga till.

madde har varit på hugget idag och glädjt oss med två finfina crazy madde comments. vi är tacksamma för detta..

crazy comment 1

emma; men caroline, får du lov att gå på date med någon i vår klass? alltså någon elev?
caroline: nej, det får jag verkligen inte.
madde; men, får en elev gå på date med en lärare då?

crazy comment 2
madde; caroline, caroline min syster sover med öppna ögon ..
caroline fortsätter attt prata om något och madeleine envisas med att än en gång säga att hennes syster sover med ögonen öppna. tillslut förstår hon att hon måste räcka upp handen (grattis min vän) och då får hon äntligen komma till tals. men då är det för sent och ja ..
madde; caroline, kan man sova med ögonen öppna?

ibland är du söt och dum och ibland är du bara dum :D hihi

/ i'roslund

back in the days

2009-05-07 @ 10:37:23

svar på anonym, jag missar 18årsfesten of the year, men dock inte 18års firandet i form av utgång of the year. för det kommer bli totalt mega bäst :D

ja, sjuukt härligt att barca är i final, lycka!! fast på ett litet hörn tycker jag riktigt synd om chelsea, de hade minst två solklara straffar och hade de farligste målchanserna trots det låga bollinnehavet. barca hade ju i och för sig en felbedömd utvisning men ja, så är fotboll. allt kan hända, och i detta fallet är det bara till att tacka den norske domaren för att han hjälpte oss på traven till finalen med sin usla insatts. för egentligen, så var detta en match som borde vunnits av chelsea. men shit the fucking same, GOO BARCAAA!!

idag börjar man kvart i två, ganska hyfsat bra om jag får säga det själv :) så nu ska jag koka två ägg, ta fram två mörka fullkornsmackor och lite juice för att sedan antingen plugga teori eller kolla one tree hill.

/ i'roslund


fotbollskväll

2009-05-06 @ 20:10:00

chelsea - barcelona, höjdarmatch jadå. heja baarcelona, sjukt tråkigt om det blir chelsea mot manchester i finalen. idag är det som sagt fotboll, gänget kommer antagligen hit, dricker öl och har det trevligt. nu ringde det minsann på dörren ..

förresten, till helgen, vad händer då? joo, jag och älskling tar flyget upp till stockholmooo och shoppar och har det mysigt. fy fasiken, efterlängtat. dock tråkigt att jag missar 18års festen of the year.

på återseende, dags att bli social

/ i'roslund


mjauu

2009-05-06 @ 16:18:31
dålig uppdatering, vad beror det på tro? .. jo kanske för att jag börjat träna :D:D:D woho, lycka som fan!! och det resulterar i att det blir lite knepigt med tiden om jag då har läxor och krävande pojkvän. men, mitt tillstånd ligger på 10 topp nivå, alltså .. inget klagande och ingen sjukdom i närheten. vågar dock inte skriva att jag ska hämnas på gud eller liknande eftersom när jag gjorde det sist så tog det ca 24 timmar så var min kära förkylning ikapp mig igen. så jag får väl tacka honom istället, för att jag blivit frisk.

övningskörde idag, gick bra och nu är det bara finslipning kvar innan man kanske vågar boka uppkörning. kommer dö rent ut sagt. och förresten, min kära körskolelärare sa till mig idag; hallå ida roslund, varje gång jag hör ditt namn så tänker jag på färgglada naglar eftersom du alltid har olika färger på dina naglar. ja, okej, jag borde väl tacka och ta emot att hon kommer ihåg mig i alla fall :)

hör och häpna, jag satt längst på spanskprovet :O och nej pappa, det var inte för att jag inte förstod och var trögast utan för att jag skrev på nästan allt. så idag har det varit en bra dag. lovade dessutom faren och min syster igår att lägga upp en trevlig komentar som min mamma hastigt slängde ur sig ..

syster; imorgon så kommer en föreläsare till vår skola som ska prata om andra världskriget.
mamma; jaha, en som överlevt då?

adioooos vänner

/ i'roslund

take it to the top

2009-05-01 @ 11:17:50
idag är det fint väder igen, på schemat står det endast .. kolla damlaget. ja, det va ju inte så jobbigt faktiskt. så det ska jag göra och sedan får jag se vart ödet för mig. kanske lägger mig lite i solen eller något, är ju fortfarande lite småkrasslig så ska nog försöka att undvika solen egentligen, uh det blir svårt.

på tal om något annat så är jag lite pank om man säger som så. nu inom snarast ska jag och älskling upp till stockholm, jag ska betala resan dit och hem, min kära pojkvän tar studenten, min kära vän millala fyller 18, min kära vän madeleine fyller 18 och sedan som pricken över i:et så är vi ett kärt gäng som ska upp till liseberg under några dagar .. inte nog med detta, jag är så in i bombens pepp på nya kläder och skor nu tills den fina sommarvärmen, men vart ska jag få pengarna ifrån? ja, det är då en fråga som jag ställer mig själv ungefär varannan sekund vid det här laget. kommer aldrig kunna bli vuxen och betala räkningar och skit. tur att jag har en pojkvän som efter studenten har fast jobb som plåtslagare. då kan han också jobba svart och tjäna mycket pengar till mig :)

mod betyder inte att vi är orädda
utan att vi vågar göra det vi är rädda för



/ i'roslund

RSS 2.0