put your new face on

2009-03-30 @ 14:04:04
okej, nyss kommit hem från skolan, solning och fikning .. eller fika heter det kanske. jaja, skitsamma. har i alla fall först varit i skolan, skön dag med bara en timmes lektioner. helt i min smak faktiskt, sedan tog man bussen och skickade ett impuls sms bara sådär till millala och det visade sig då att hon satt på bussen påväg hem precis som jag. GALANT tänkte jag och frågade om hon va på humör för att bättre på färgen, visst va hon det och vi gick glatt och solade. efter det blev det maat och sedan hem. sitter nämligen här nu .. eftersom att jag bloggar .. smart ida (i)

ska nu börja skriva upp vad jag ska ha med mig till prag, det är aldrig för tidigt att börja planera människor. jag tillör nämligen den störda gruppen av människor som alltid är ute i sista sekunden med allt everything liksom. så därför, för omväxlingens trevliga skull så ska jag sätta mig ner, med ett digestivekex eller två och skriva en fin "liten" lista över saker som kommer få äran att följa med mig till prahaaha.

på återseende mina trogna läsare

/ i'roslund

seven days

2009-03-30 @ 13:59:19

"väldigt fult och väldigt danskt"

2009-03-29 @ 20:39:08

sitter och kollar wipeout, så jäkla roligt. familjen sitter typ fastklistrade varje söndag kl 20.00 för wipeout och direkt efter är det beck, eller brukade. idag är det van veteeren (?).

förresten, faktiskt ganska stolt över att vara svensk med tanke på matchen igår. mysig stämning under matchen också tycker jag. vi släckte nämligen ner allting förutom tv:n igår, hade massa ljus tända och hansson var här så man kan väl säga att det var trevligt. heja sverige!

ja, om en vecka är jag nog så uppspelt att jag inte vet vad jag heter eller typ någonting över huvudtaget. helt sjukt! kommer vara helt överenergisk så min kära familj kommer vara överlyckliga när de slipper mig.

nä tillbaka till mys med pojkvän och wipeout, niccce!

/ i'roslund


why you got to break it baby

2009-03-28 @ 16:56:26
ja, idag var det först till att ta cykeln och cykla en liten fin runda in till limhamn med millala för att sola. men olyckligtvis så hade de stängt för de hade typ gått sönder eller nått skit. sjukt besvikna cyklade vi i motvind till farens arbetsplats och fick därifrån skjuts hem. efter det övningskörde jag och fassan lite, ut till svågertorp och handlade grillkol och sedan in till gustav för att hämta älskling.

idag blir det vmkval att kolla och släcka alla elektriska things 20.30-21.30, DO NOT FORGET PEOPLE!!!

nu är det dock one tree hill tittande, avsnitt 18 är ute och jag är fett på.

/ i'roslund

watch my flow

2009-03-27 @ 20:51:20
ja, har varit lite dålig på uppdateringen nu känner jag. var älsklings födelsedag igår så därför hann jag faktiskt inte skriva någonting igår. var nämligen släktmiddag där hemma och min present till honom var .. en resa till stockholm, och sen fick han av min familj att de betalar hotell för oss. så det blir en shoppinghelg i stockholm men världens bästa älskling. kan ju inte bli bättre. man får ju vara smart och ge honom en present som jag kan ha nytta av också :D

idag har det varit ganska lugnt i skolan, ingen crazy madde comment på länge men det är nog för att hon är så sammanbiten inför prag om hur lite tid som helst. heeeelt siiiiiiiick!! längtar så att jag nästan går sönder. men samtidigt är jag sjukt rädd. såg nämligen en film nyss, taken, den handlade om två tjejer som flög fr första gången själva (JAG OCH MADDE?) och de blev kidnappade och såldes som prostituerade. den ena blev nerknarkad och dog och den andra hittades av sin pappa, men hade han varit en timme senare så hade det varit typ 0% chans att hon aldrig hittats. om detta sätter igång mina tankar? .. ja det kan man väl lugnt säga men det löser sig. men vi är starka som fan så det blir hur bra som helst.

nä, nu ikväll blir det antagligen att umgås med camilla min trevliga vän. får se vad vi hittar på. men ja, adioos!

/ i'roslund

hola pantola

2009-03-25 @ 15:42:29
har naturkunskap nu i tre timmar, fett drygt men inte helt fel när vi får kolla film halva och sedan sitta vid datorerna resten av tiden. kollar översöta videor på någon sida. oh just det, jag har värsta problem. älskling fyller år IMORGON och jag har faktiskt inte köpt någonting. funderar på en sak som vi kan göra, annars är det ganska kört för mig. annars kan jag ju alltid köpa något fint till mig själv och liksom förklara att hans största önskan är väl att jag ska vara glad och lycklig :) hihi, men nä allvarligt så blir det nog den presenten som jag tänker på.

idag slutar jag ju då 16.15 och sedan blir det  hem för att skriva en labb som ska vara inne ikväll och sedan läsa ut min engelskbok som vi ska skriva ett arbete om tills på fredag också. ute i sista sekunden igen. ska dessutom övningsköra med pappa efter att han slutat vid sex.

aja, ska förresten lägga upp en jättefin video senare idag eller imorgon blir det nog förresten .. jättefin!! åh ja, ni får se senare.

/ i'roslund

våffeldagen imorgon

2009-03-24 @ 18:28:59
det är då våffeldagen imorgon. brukar aldrig äta eller fira något sånt när det är de dagarna. men det är väl alltid trevligt.

idag är det träning, har beslutsångest. har varit sjuk nu i en vecka, är fortfarande snuvig och sådant så vet inte om det klokaste vore att stå över träningen men fan vad jag saknar det. nu när jag inte varit på träningarna och kollar heller så blir det extra jobbigt. känner att jag måste röra på mig också. får se vart det leder till. kan också tillägga att även fast skolan är ett helvete så är det riktigt ball ibland och för det mesta. hade saknat det, inte skolan utan alla sjuka människor i klassen. uschja, kommer bli bästa i prag. eftersom att om exakt två veckor idag har vi vår första bakfylla på resan.. nej pappa jag bara skojade :) men vi har i alla fall varit där i en dag.

nä, nu ska jag käka hamburgare och sedan ner och kolla på älskling innan träningen. du är fan bäst, behandlar mig med respekt och finns alltid där, verkligen alltid. du är mitt allt och jag vet inte vad jag skulle göra utan dig. bästa vän och bästa pojkvän!

/ i'roslund

nyhandlat med älskling

2009-03-22 @ 17:12:06

show me heaven

2009-03-20 @ 18:30:53
jag har blivit så hjälpsam nu när jag är sjuk och inte har något annat att göra. uschja, jag är så duktig så. men jag har också upptäckt att det är riktigt trevligt. hjälpe nyss mamma med salladen. jag tycker i alla fall att det är mysigt, i måttlig mängd då, med melodifestivalsskivan på hög volym och lite rytm i kroppen så får det faktiskt 4 illaluktande tantstrumpor av fem. inte illa, inte illa. heja mig och min nya kärriärsinriktning ..  matsmakare? det hade väl varit ett underbart jobb. ja, nu har jag helt plötsligt med min fantastiska fantasi kommit på ett yrke. eller det kanske finns? nej, men det ska jag bli!





vänta inte på den stora lyckan så att du missar den lilla


/ i'roslund

can you see the sun

2009-03-20 @ 16:13:11
ja, idag har varit .. precis som alla andra dagar denna veckan typ, soffpotatis och serietittande. har dock haft ett trevligt samtal med kära barndomsvännen min, millala, tycker det är dags för oss nästa helg faktiskt! på riktigt nu, annars blir det inte trevligt för dig vill jag bara meddela :)

blir att ta det lugnt idag .. igen. men imorgon får jag se hur jag mår men det blir antagligen entre med madde och sedan till stan och fika med hjärtat. ska bli såå skönt att komma ut och röra på sig.

nä, back to vindruvorna och engelskboken. måste nämligen ha läst ut en bok idag. suck!

/ i'roslund

how can you know so much

2009-03-19 @ 21:14:25

matbordet ..
syster har startat ett projekt i skolan om fattigdom och sådant ..

syster;ja, så vi ringde till rädda barnen idag
pappa; jaha, okej. va dom rädda då?

förstår inte vart jag fått min humor ifrån alls ?

/ i'roslund


...

2009-03-19 @ 11:55:58

read my lips

2009-03-19 @ 11:54:39
haha erikaa jag kommer snart och räddar dig där bak. men jag tror nog att du förstår att jag måste ta det säkra före det osäkra och stanna hemma denna veckan som doktorn rekomenderat så att jag kan följa med till prag. men jag kommer snart, har så otrooooligt tråkigt här hemma i min ensamhet och saknar alla er gör jag också. fy attans!!

får snart liggsår skulle jag tro. vågar ju knappt röra mig och dricker snart isönder min mage. mycket vätska och vila är det som gäller. inga risker tas här inte. och snart kommer vår kära städerska på besök. kan ju berätta om mitt första möte med denna polska dam. jag skulle då hälsa på henne och sa; hej, ida! och hon sa; "sittnamn, kan ej stava till det haha". men jag förstog inte att det va hennes namn så jag sa; va? och va? och va? typ tre gånger tills jag fattade att det va hennes namn. men vad säger man, man heter ju inte roslund i efternamn helt i onödan. eller hur fassan? du är ganska knäpp du också.

nä, nu ska jag snyta näsan och typ .. ja, hejdå

/ i'roslund

bästaste

2009-03-17 @ 22:40:55


så skadat bra, verkligen. och kirby - robert buckley i verkligheten.
mums så fin, verkligen icke illa pinkat där grabben.


förresten, dela min orolighet med mig snälllaaaa.
prag om 19 dagar, NITTTOOON!
och jag har ju då som jag tidigare drabbats av värsta förkylningen .. igen
förstår ni vilken kaos? kallabalik? katastrofal och förödande stiuarion jag befinner mig i?
oh no, kommer inte sticka ut näsan ur detta huset förrens jag känner mig 100%
för jag har inte råd att förlora madde. för det är nämligen så att hon är sällskapssjuk
och då menar jag i stora mängder .. enorma!!
jag kan ju inte låta henne flyga ensam. för det första hade hon dött nör jag berättade men
om hon nu skulle åka själv skulle hon hamna på haiti eller i västra klagstorp ,, noll koll den kvinnan :)
nu blev jag lite gladare när jag tänke på dig min vän, faktiskt.
men jag ska med till prag, så du behöver inte oroa dig. om det nu vore så hemskt att jag hade 45 graders feber, nonstop rinnande näsa, fått nageltrång på alla tårna och håret avrakat.
 jag hade bannemig åkt ändå, där med basta!

nu är det lipstick jungle som gäller .. love it!
sedan blir det sängen och sova och vila, vila, vila och doktorfan säger.

/ i'roslund

jäkla virusskit

2009-03-17 @ 12:34:08
årrh, jag blir galen. har precis blivit av med värsta förkylningen, eller ett virus som det inte finns någon medicin mot och som kan ta hur länge som helst för att bli av med som doktorn sa. och ja, jag blev ju då av med den. men nu, nu vill jäveln komma tillbaka igen. va då hos doktorn precis och hon sa att det va samma sak igen. finns inget att göra, bara vila, vila, vila. men jag vill inte vila, vila, vila. jag vill inte ens vila. jag vill till skolan och jag vill kunna träna. blä på detta!! jag blir så deprimerad.

för när jag blir sjuk så blir jag lättirriterad och känslosam. som igår tex, pappa kom hem med lunch till mig. en jättegod macka, bara det att det fanns oliver i. jag tycker INTE om oliver. så jag började böla, och inte så lite heller. jag satt här i min ensamhet och storbölade och skrek på oliverna samtidigt som jag kastade dom allt vad jag hade ner i en skål. ibland blir jag lite rädd för mig själv men när jag sedan tänker på att jag faktiskt är sjuk, då blir jag lite mer förstående.

nu ska jag vila lite, för enligt doktorn så är det ju det bästa man kan göra.

/ i'roslund

mina absoluta astrid lindgren favoriter

2009-03-14 @ 19:23:57







  • Saltkråkan
  • Ronja rövardotter
  • Barnen i bullerbyn
  • Pippi Långstrump
  • Madicken
  • Lotta på Bråkmakargatan
/ i'roslund



 


rallyförare

2009-03-14 @ 18:53:47
jag har tagit mina körningsskills till en helt annan nivå alltså. jag körde nämligen till staffanstorp idag och lämnade syster och sedan ut till mobilia för att kolla present till älskling med pappa. parkerade till och med på en trång parkering mellan två bilar.

nu sitter jag och kollar lotta på bråkmakargatan. barnfilmer är nått av det bästa som finns, underbara! lotta är även en av de bästa filmerna, enligt mig då. JUSTDET!! jag måste fixa nya benskydd tills imorgon. min tränare slängde nämligen mina andra för han tyckte att de va för små. är det ens lagligt? att ta en oskyldig flickas benskydd och slänga dom utan minst tillstånd. nä, jag tycker inte det och just därför ska jag göra ett par ännu mindre och tunnare. hihi, hämnden är ljuv!

ikväll blir det förhoppningsvis melodifestivalen hos hansson. ta det lugnt och ladda inför matchen och den tidiga samlingen imorgon. spelar någonstans i båstad så det blir en lång bussresa med det mest skadade laget i universum. men vi är bäst, verkligen bästaste woho!

/ i'roslund

yeesdå

2009-03-13 @ 20:34:33

simning idag i skolan, 40 längder valfritt. jobbigt men bra, jadå. sedan va det engelska och redovisning. gick bra, death penalty, hell no let the fuckers suffer. oj, men ja så är det faktiskt. sedan va det matte, uschja.

sitter hemma och tar det lugnt för tillfället, kollar let´s dance med familjen och hansson. trevligt alltså. två galna hundar som springer under bord som kanske är lite för små för deras storlek (iallafall den enas) och mellan fötter och ben och överallt.

imorgon blir det nog också att ta det lugnt, kanske en sväng till stan och kolla present till pojkvännen och sedan får vi se om det blir utgång eller hemmakväll. lutar ganska mycket åt hemmakväll eftersom det är samling halvåtta på söndagmorgon för match mot .. något lag någonstans.

crazy madde comment har vi dåjah.. kommer inte ihåg riktigt när det va hon sa det faktiskt men har glömt att meddela er om den .. förlåt!!

det va prat om när jag trillade och slog min svanskota. så sa jag att jag såg typ  flimmer för ögonen..
mats; ja, men om man slår svanskotan kan man bli blind.
madde; ja, men det är precis som när man slår huvudet och man ser stjärnor.

/ i'roslund


crazzzy

2009-03-11 @ 18:57:19
 hörde idag på radion en liten inressant grej faktiskt.
det va då en old lady som skulle köra in sin "nya" bil och körde in i en rondell.
efter att kört runt och runt och runt ca. 50 varv ringde en man polisen.
polisen kom och snackade med tanten som förklarade att hon då skulle
köra in sin bil men  när hon väl kommit in i rondellen hade hon problem med att hitta ut.

tro fan det tanta om du kör 50 jäkla varv och folk är tvugna att hämta polisen. hahahah
ibland undrar man fett mycket hur ungdomens nya generation påverker den äldre.
jag menar, hade det varit en ungdom som kört runt så fine, det hade varit ball, men en gammal tant ..
då börjar man fundera alltså. 

/ i'roslund

hihi

2009-03-11 @ 17:29:48
crazy madde comment ....

philip; varför har jag aldrig sett någon blond kines?
madde; men jag är blond och brunögd.
robin: jaha, vadådå?
madde; ja, jag är väl det.

förrsten så sparkade madde isönder min fot idag i skolan, aj aj aj det gjorde ont.
tycker synd om mig och mina fötter och mitt huvud och alla mina kroppsdelar under den intensiva
pragresan med madde....... :)

/ i'roslund 

tappat suget

2009-03-10 @ 19:29:02

har tappat suget för bloggandet lite. kan vara allt annat som flyger omkring i mitt huvud. alla muntliga presentationer, alla prov, alla inlämningsuppgifter och inte minst nationella i svenska som sätter igång nu. har även fotbollsträning fyra dagar i veckan plus match. även en pojkvän som behöver underhållas och my homies. så jag har som sagt fullt upp och bloggandet är inte det som jag prioriterar för tillfället, sorry mates men så är det. blir alltså lite halvbloggning på halvtid framöver ..



ja, om en halvtimme är det träning. är ruskigt trött men det får vänta till senare. tränar till tio och då är det hem, duscha och äta lite.


/ i'roslund


tack ändå

2009-03-09 @ 18:06:51
hej, jag ska faktiskt plugga nu och sedan ska jag kolla mitt kära lags match. deltar ej i denna match pga av skada i vaderna, väldigt synd och mycket smärtsamt. lycka till brudar, jag och älskling kommer och stöttar er.

/ i'roslund

får jag dig råda, att inte skaffa analklåda

2009-03-07 @ 09:51:41
filmen igår var bra, hade ju förväntat mig mer eftersom jag läst boken och älskade den men den va riktigt bra ändå. och eftersom det är mer detaljerat beskrivet i boken så satt man och saknade vissa saker. som tex i filmen förstog man inte varför den heter just "i taket lyser stjärnorna" och i boken så följer de stjärnorna med överallt. hon har dom fastklistrade i taket ovanför hennes säng för att de ska skydda henne, sedan när hennes mamma ligger på sjukhuset tar hon dit dem och så vidare. hennes morfar levde också i boken. menn jaja, den va bra ändå.

idag är det tjejmiddag och fest hos vickyy, nicenice!! ska äta frukost nu och sedan blir det att köra lite med pappa och hem till madde, göra vid mig där tillsammans med madde och även låta madde klippa mitt hår och sedan bär det av hem till vicky. men nu är det frukostdags.

adios amigos

/ i'roslund

wait ....

2009-03-06 @ 17:05:47
justja, får ju inte glömma crazy maddecomment idag.

vi sitter nämligen på kniv och gaffel och för en intressant konversation angående andar och spöken och sådant. emma tar upp att hon tycker det är äckligt på sitt stall och ..

vicky: men man kan ju se på djur, tex hästar om där är andar för de märker sånt.
madde:nej? jag märker ju inte det.

/ i'roslund

helllu

2009-03-06 @ 17:02:45
jadå, dagen idag har varit låång. började med matteprov, det va enormt, brukar inte ha stora problem med matten men detta var skadat. skrev mitt namn och svarade på typ ett litet antal tal.
ja, mindre lyckat. men efter det så följde en föreläsning om våran säkerhet i trafiken och lite annat. riktigt intressant och lärorikt faktiskt, även om jag blivit livrädd för att köra i trafiken nu om jag skulle råka köra in i något och skada någon annan. men ja, det får den mentala träningen ta hand om.. efter det så hade vi gymnastik. mucha nice och roligt. sitter nu här, i väntan på älskling som tränar för sedan ska vi på bio - i taket lyser stjärnorna. vågar inte egentligen för jag träffade skummis och rebecca på bussen och då berättade skummis att hon gråtit extremt .. jag är väldigt känslig för filmer och har ärvt det från min mor som till och med bölar till julkalendern. aja, vi får se hur det utvecklar sig. blir i alla fall den gamla vanliga med älskling, två stora cola, den största popcornen och ett litet paket med "chips". dubbelt upp ska det va haaaj.

/ i'roslund

svårt att säga ..

2009-03-05 @ 15:33:20
Svårt att säga när du är full
  • Oöverträffat
  • Innovativt
  • Preliminärt
  • Kvastskaft

Väldigt svårt att säga när du är full

  • Västkustskt
  • Konstitutionernas
  • Substantiera
  • Tillvägagångssätt

I stort sett omöjligt att säga när du är full

  • Tack, men jag vill inte ha sex.
  • Nej, ingen mer sprit för min del.
  • Ledsen, du är inte riktigt min typ.



Källa: 123an.tjosan.se


hahaha, tyckte det va kul.
men pappa detta gäller ju inte mig som du kanske förstår ..
eftersom jag redan har deckat så jag får aldrig någon möjlighet att försöka :D
haha, luuring. jag är faktiskt väldigt ansvarsfull :)

/ i'roslund


allt är vackert .. nästan

2009-03-05 @ 13:45:23
jadåjadåjadå, tillbaka igen. hallooj
igår var det intensivt plugg från min sida .. iallafall när jag inte kollade halv åtta hos mig, semester svenskar eller fotboll :) men jag hade faktiskt ovanligt lätt för att finna mig in i den djupa koncentrationen som verkligen behövdes :D och tänka sig, det gav resultat. provet idag rick ruskigt bra faktiskt. inget prov som täcker upp betygskriterier för mvg men dock vg. måste visa vår kära lärare att jag verkligen vill uppnå lika högt betyg som i ettan. så jag är helnöjd med det. nu återstår bara matten imorgon, den dödar mig. verkligen, bu på den och bu på malte för att han hoppat av prag resan. fubbik, kan du sitta hemma och ruttna medan vi andra är i prag och lever livet :) fast förutom malte är det några andra spillevinks som hoppat av, men en sak är säker, jag, madde, erika och vicky kommer ha ballaste ever även om´det skulle vara så att det tillslut bara är vi som åker. right bryyydar!

nä, dags att studera matematik b, så fin så underbar .. OHHH JUST JA ..

crazy maddecomment todayyyyy, and guess what .. det finns TVÅ stycken :D wallala

under naturkunskapen gick vi igenom något meningslöst ämne ..
lärare; ja, det (ämnet) finns i växter och vissa andra saker som vi äter, tex potatis och ananas
madde; men, är inte ananas en frukt?


även detta under naturkunskapen, men nu diskuterar vi vad köttätande växter egentligen är ..
madde; har dom inte tänder? för jag trodde det va sånna stora som typ kunde äta kor.

we love you, we sure do but sometimes .. ja, sometimes you can be så himla stupid. but anyway, you are the bääst!

/ i'roslund

jabadabadoo

2009-03-04 @ 15:27:47
nyss kommit hem från nettan. sjukaste tomteskadat vad det gör ont, helt omöjligt att förklara. hon arbetar ju med mina vader eftersom jag har haft problem med dom i ungefär 3-4 år. vi har varit på imc och löplabbet och fixat inlägg och allt man kan tänka sig. går nu till en massör och får se vad hon kan göra. får hoppas på det bästa.

tränade igår, 20.00-22.00. själv tycker jag faktiskt att det är skönt med sen träning eftersom man hinner plugga och så innan och sedan kan man lägga sig trött och nöjd med sig själv. det ända jobbiga är att jag hatar att lägga mig med blött hår. det är så nedrans äckligt och det gör att man oftast kommer i säng ganska sent. men då känns det underbart med världens bästa pojkvän. igår när jag kom hem från träningen, hade duschat och skulle plocka ihop allt inför skolans morgondag så hade han redan packat min väska med alla böcker och så. man blir bara så lycklig, tack älskling!!

nä, nu väntar svenskan och matten på mig. ligger där och ser så otroligt fula och irriterande ut att jag bara vill kasta dom i toaletten. blä, mensvärk har jag också och det gör allt tio gånger värre. somnade dessutom på bussen hem från skolan, lyckat och begåvat, aajjj nåååew.

/ i'roslund

bilder från i lördags

2009-03-02 @ 20:02:32

he comido, muchas gottas

2009-03-02 @ 19:45:30

jag är fortfarande dålig på att blogga men det kan vara för att jag har haft extremt mycket nu de här dagarna. var ju då på melodifestivalen och jobbade med laget i lördags. amazzzzing, sjukt coolt och riktigt roligt också för den delen. sålde smågrejer som lampor, ballonger, tattooos och annat och lyckades sälja för 125 000 kronor på de två dagarna som vi jobbade. inte illa pinkat fan. jag va ju där under lördagen och gick konstant i 11 timmar, förutom typ en timme som vi fick kolla på föreställningen. kalla det va ni vill men inte uppladdning i alla fall, hade nämligen match dagen efter. samling kvart i tio i tygelsjö. vann visserligen men kan nog säga att hälften av laget inte fått så mycket sömn. åkte sedan hem och sov ikapp de timmarna och sedan va det kväll och då fick man sova lite till med mullegullegrisen bredvid.

började 08.00 idag då, gick till 12.25 och skulle sedan övningskörda 15.00. jahapp, vad gör jag nu då tänkte min smarta hjärna. och jag svarade den med att först äta lunch med erika, theo och robin. tog sedan fyran till limhamn, solade, kollade inne på åhlens och sedan tog jag helt enkelt bussen till körskolan. nu kan jag säga att jag är helt slut. men .....

VI HAR EN CRAZY MADDECOMMENT, dadammmm..

vi hade naturkunskap in das schule this dag och madde frågade varför cellen heter cell. fråga inte varför frågan ställdes men det är ju trots allt madde och hon vill forska i allt.
vår kära naturfreaks lärare caroline svarar att han som kom på det tycke att det såg ut som små rum som munkarna bodde i, nästan som celler (fängelseceller då).
då räcker madde upp sin fina arm, eller vem försöker jag lura .. hon skriker rakt ut .. ; men hallå, munkar bor inte i celler de bor i kloster!

/ i'roslund


RSS 2.0