happy new year

2008-12-31 @ 16:02:33
ja, då va det alltså dags för nyår .. igen!
vaknade hos hjärtat och va där tills pappa och mamma kom och hämta mig. har sedan varit hemma och tagit det lugnt och gjort vid mig lite. nu är det snart dags att sticka hem till honom igen för att käka nyårsmiddag at hans home. efter det vet vi inte riktigt vad kvällen har att erbjuda men som jag brukar säga, det överlåter jag åt ödet. mycket mer spännande och blir det ingenting så blir inte det någon besvikelse eftersom jag fortfarande är riktigt förkyld och antagligen inte hade orkat festa en hel kväll/natt i heller.

men gott nytt år till er alla och jag önskar er en riktigt trevlig nyår!!

/ i'roslund

the day before the big day

2008-12-30 @ 21:24:57
har precis kommit hem från restaurangen i limhamn där vi firade pappas birthday. farmor och farfar kom också vilket var väldigt trevligt. sitter och väntar på hjärtats far som snart ska komma och hämt mig för att jag oturligt nog måste spendera natten hos honom. men det gäller att göra det bästa utav situationen. nä, skämt och sido .. i love you!

imorgon är det då nyår, överskattat men ändå en av årets roligaste dagar. hade hoppats på festligheter och roligt med folk men det finns stor chans att det bara blir att sitta hemma och ta det lugnt eller spendera den med familjen plus hansson family .. vilket är en del av vår stora familjevänskapskrets. får se vad jag och hjärtat hittar på och vad vi känner för. har dock inga tvivel om att det kommer bli en superbra nyår i vilket fall som helst. får trots allt spendera den med min käraste och kanske my dear family.

btw. kanske kommer vår älskade melleman hem. gud vad jag har saknat honom!!

/ i'roslund

birthdaytime

2008-12-30 @ 12:11:07
idag fyller ingen mindre än min käraste far jättemånga år. yes, grattis gamla gubbe :) ska firas med restaurang ikväll och lite myspys. är fortfarande hyfsat jätteförkyld men det går ändå. kommer dock ha problem imorgon om det blir partytime .. vilken tur att jag inte vet vart jag ska vara då så att jag kan sitta hemma och omvandlas till en människa som upplevt så många nyårar att de är less på det, usch att man kan vara så gammal. hujedamig, nä skojade mams och paps, jag älskar faktiskt er. :D

nu ska jag göra frukost och sedan blir det till att sova eller något annat som ligger på samma ansträngningsnivå
och grattis än en gång pappa, du är bäst!

/ i'roslund.

gotta love it

2008-12-29 @ 16:50:59
som ni kanske kommer ihåg skrev jag ledtråden till vad jag köpt för julklapp till min pojk. eftersom jag beställde den på internet från frankrike (vilket jag inte hade någon aning om) så kom den inte förrens idag .. men bättre sent än aldrig, eller?

ledtråden va då följande: han och alla andra (förutom vissa som inte har ett hem) använder det varje dag. Men det är ingenting som sitter på kroppen eller som man använder på kroppen över huvud taget.



vackert inte sant?
ett kuddöverdrag med bilder på oss. nu finns det ju inte en chans i världen att han kan vakna upp på fel sida eftersom det första han ser är massa fina bilder på mig.. och honom då.  haha tyckte allt att jag va riktigt clever med min ledtråd. varken han eller någon annan hade någon aning om vad det kunde vara. men här är resultatet och jag tyckte i alla fall att det va fint, trots att det tog väldigt lång tid att få den.

/ i'roslund

jadåhej

2008-12-29 @ 14:59:22
lite dåligt med uppdatering här känner jag men hallå, det är ju jullov och då ska man inte ruttna framför datorn och det kommer ändå inlägg minst en gång per dag så ja. har precis kollat filmen försoning, jättebra verkligen! sevärd, jadå.

ont i magen så ska ta en ipren och sen störa mig med hjärtat som spelat fifa medan jag kollat på film.

/ i'roslund

get adahiiii

2008-12-28 @ 23:19:41

har visst glömt veckans händelser såhär sista söndagen på detta året. så här kommer dom ..

  • köpt smycken så det hade räckt åt en hel bögarmé
  • övningsgått mina nya klackskor (ofta)
  • kört fjärrstyrd helikopter
  • dansat tills jag knappt kunde andas
  • gjort en jättegod kycklingsallad utan kyckling med my och ansi
  • skitit i att borsta tänderna innan jag lagt mig, två gånger faktiskt
  • använt mössa

/ i'roslund


amazing little girl

2008-12-28 @ 23:09:20
helt sjuk unge .. såg henne på oprah så om ni tror att hon fuskar när och kollar på sin mamma så gör hon inte det. flickan är knappt två år och kan alla länder på kartan, helt stört!



one, too, hey hoo

2008-12-28 @ 20:47:53

nyss kommit hem från mormor och morfar .. hade inte fått reda på att vi var ditbjudna utan bara hängde med helt enkelt. min äckliga förkylning har inte försvunnit och jag har dessutom drabbats av feber igen och det känns som om hjärtat pumpar ut min hjärna mer och mer för varje slag. nu ska jag och hjärtat sätta igång någon nerladdad film eller se björn gustavssons film .. lugnt ska jag i alla fall ta det .

bilder från igår kommer när min käraste vän my har skickat bilderna.

/ i'roslund

ready to party

2008-12-28 @ 12:59:03

hade riktigt kul igår, tack för det tjejer. jag och my har precis lämnat himmelriket sängen och ska nu göra vid oss. kom överrens med mitt hjärta igår att  vi skulle ta bussen vid elva för att möta honom vid skånecupen, men jag och my bestämde oss för att slå en signal till honom och fråga om vi fick komma in lite senare. trevlig som han är lät han oss sova en liten stund till .. men nu för cirka tio minuter sedan kom min pappa in och väckte oss och oj va klockan var mycket. så du nlir det fix och trix i superfart.

/ i'roslund

take it or leave it

2008-12-27 @ 17:48:32


ja, skulle ju då åka på julrean idag med mysan .. blev inte riktigt så nä, eller jo men inte helt .. eller så ja. va där i en timme, fick faktiskt köpt två skärp, en ring och ett halsband på den tiden och sedan stack vi till baltiskan för att kolla fotboll med anna. vi bestämde oss för att ha tjejkväll så vi gick till coop, köpte ingredienser till våran kycklingsallad utan kyckling och begav oss med buss hem till mysis place. har nu kokat klart pastan och den står utomhus för att kylas ner och ska sedan blandas med vår jättefina sallad. mums och det kommer bli supermys. kycklingsallad, cider, jordnötter och körslaget .. yadåhej.

imorgon blir det kanske skånecupen igen, vi får se.

/ i'roslund


over and over again

2008-12-26 @ 23:51:30

har precis sett en film med hugh grant, en av mina favoritskådespelare om ni vill ha onödig information. sjukt rolig kille, kommer inte ihåg vad filmen hette men bra var den i alla fall. ska snart sätta igång nya james bond filmen. hjärtat har äntligen fixar så att vi kan ladda ner filmer och sånt på vår bärbara dator. av någon konstig anledning fungerar det inte på min stationära eller mias så vi är lite sena i utvecklingen. men nu kan vi i alla fall ladda ner och mamms och papps är överlyckliga.

imorgon blir det julrean igen. har lovat my att följa med henne in i smeten och kämpa för det billigaste plaggen. blod, svett och tårar, jajamän. fast imorgon är jag mest sällskap, även fast jag vet att jag kommer komma hem med ett antal påsar .. not good at all. men det fungerar helt enkelt inte för mig att gå i affärer, på rean, med mycket pengar och inte handla. har jag börjat handla kan jag inte sluta. fy skäms, ska nog bli ett nyårslöfte. nä, james bond is waiting for me and .. baby, here i come!

/ i'roslund

break it, hate it. love it

2008-12-26 @ 17:30:02
idag va det då som sagt rean som gällde. fick shoppat ganska mycket och med tanke på hur länge vi var där så är det inte mer än rätt. kom vid tio och åkte hem halv fem. man kan ju säga att fötterna värker och huvudet dunkar. men det gäller att kriga. älskling fick också handlat en del.

allt som jag handlade var på rean, förutom den glansiga tubtops klänningen ..

 

armbadet längst upp till höger kostade 98 kr och det gick till fattiga barn i afrika.
inte nog med att man shoppat mycket, man har gjort en bra gärning också .. toppen på snoppen!



nyårsskor för 300 kr på bianco och ett par vita söta för 49 kr på wedins, vilka kap va?
även en urgullig mössa från gant. har spanat in det rejält innan fast i rosa .. skulle köpa den
men glömde bort att jag lagt undan den så nu va den borta. men grå va också fin och i love it!



nu är det bara att invänta körslaget som börjar 20.00
kanske att det bor en tant inom mig men jag tycker att det är bra och det står jag för .. wii

/ i'roslund

live and learn

2008-12-26 @ 00:14:51
hansson kom på besök idag vid fem, satte efter lite fix igång med att käka upp resterna från gårdagen. det mesta slank nog ner och de flesta av oss är nog fortfarande proppmätta. helt sjukt att även fast det mesta på julbordet är sådant som man äter i vanliga fall så äter man ändå så mycket mer än vanligt. förutom sillen och allt detdär fiskskitet så äter man ju ofta potatis, prinskorv, köttbullar osv. men ja, det är ju något speciellt med julen.

vi ungdomar, det vill säga jag, sebbe, anna, my och lucci sjöng efter maten abba singstar, spelade vi guitar hero och gjorde sedan de gamla sällskap vid bordet för att spela spel. hann med två omgånger och det va heta känslor kan jag tala om. shit pommes, men ball va det i alla fall. fortsatte sedan med att sticka hem till anna för att spela wii. sjukt kul och bra motion eftersom jag inte tränat på år och dar pga av att jag har en hostfan som aldrig lämnar mig. damn you!!

ska sova skiter ur mig nu för det blir ingen sovmorgon imorgon inte, nej fy attans ska upp med tuppen .. eller kanske lite senare men vid nio är plågeri. men vad gör man inte för rean och shoppingen och allt detdär som en tonårsflicka lever för. sov gott och akta alla snoriga människor i stan som går runt och hostar och nyser massa slem och snor överallt. usch!

/ i'roslund

tugga tugga tuggummi

2008-12-25 @ 15:02:58
ja, då va man helt slut i huvudet. gick upp närmare tolv och är fortfarande trött. men ikväll blir det andra bullar. då är det singstar och guitar hero med mysis, sebbe, lucci och annsi. woho har även planerat att vi ska köra "med andra ord". ett överkul spel som vi fick i julklapp. kan ju med glädje meddela att jag och min kära farfar slog pappa och sebbe, mamma och morfar och farmor och mia med god marginal igår när vi spelade. mycket trevligt.

kan även säga att när jag fick abba singstar igår så blev jag så lycklig att jag skrek. när jag sedan skulle testa det helt överhappy som jag var så märker jag att my har min ena mick, sjukt besviken.

men idag kommer den kära micken hem igen.

/ i'roslund

wonderful

2008-12-25 @ 00:49:06
har varit en underbar jul med underbart folk.. och angående julklappar så är det dessa som har hamnat i mina händer:

- pengar
- 500 kr att handla för på make up store + privat makeuplektion
- singstar abba, något annat bilspel till ps 3 och guitar hero world tour
- extern hårddisk, 1000 gb
- fjärrstyrda helikoptrar, två stycken
- biokort på sf
- familjespel, "med andra ord"
- 4 böcker
- en reseguide om Prag
- fint sett med olika handdukar + en annan handduk
- en handväska
- massa trisslotter
- björn borg trosor
- massor av olika slags choklad
- benvärmare
- hårspray

.. ja, det va allt tror jag. mätt och belåten är man också. och med världens bästa familj och pojke kan det inte bli bättre.

tack för en underbar jul!

/ i'roslund

christmas time

2008-12-24 @ 14:16:15
nu har gästerna precis kommit .. har ägnat hela morgonen åt att spela guitar hero world tour, riktigt coolt. kände mig dock lite taskig eftersom jag inte hjälpte till så mycket med att städa undan här innan alla kom men hallå, det va ju trots allt de som gav oss spelet och det är ju till för att spela :) fick även fifa 09 och pengar. brukar få en liten morgonpresent som vi kan hålla på med under tiden som de vuxna sitter och äter i evigheter.

/ i'roslund

julafton

2008-12-24 @ 10:07:23

god jul dårå! gick alldeles precis upp och ska snart käka frukost. folket kommer vid två så det blir att göra vid sig och hjälpa mams och paps med att städa undan lite och så.

ingen aning vad som finns i mina julklappar. har tänkt på det hur länge som helst, har inte önskat mig ngonting förutom pengar och ändå ligger där ganska många julklappar. aja, får vänta tills ikväll innan jag får reda på det ......

/ i'roslund


have it your way

2008-12-23 @ 21:19:31
som tradition så kommer då som sagt alltid agneta, som är en vän till familjen, till oss och äter dagen innan julafton. efter det får vi julklappar och när vi fikat och så sätter vi oss ner för att bygga pussel. brukar oftast bli jag och mamma som gör agneta sällskap .. lillasystern ibland också. på julaftonsmorgonen kommer man alltid upp och finner mamma vid bordet iklädd morgonrock och en kopp kaffe bredvid sig. då känns det som jul.


freeze this moment

2008-12-23 @ 19:17:35
jag är klar .. äntligen! är helt slut nu efter all städning och stressande med inpackning och allt möjligt. är fortfarande sjuk så det tar snabbare på krafterna. bara en sak som jag inte är klar med och det är pojkens julklapp. hittar inte något nummer och enligt mailet som jag fick innan idag så kommer den fram den 26:e. riktigt tråkigt! ska i alla fall göra ett försök och titta upp om posten imorgon och se om det finns någon chans att det kommit ändå.

/ i'roslund

time for some changes

2008-12-23 @ 16:46:52
okey, jag ska nu bestämma mig för hur jag vill ha mitt rum. har fått tillåtelse av pappa att göra vid det för jättelänge sedan men jag kan aldrig bestämma mig för vad jag vill ha. vet att jag ska ha en fototapet och så .. återkommer med förslag och annat intressant. ska nämligen hälsa på vår kära gäst agneta som alltid kommer dagen innan julafton och äter här. adios.

/ i'roslund

work, work, work ..

2008-12-23 @ 14:38:25


okey, igår så hände det som inte fick hända. jag hade suttit och tryckt ut 47 fotobilder från vår skrivare. jag klistrar in alla i tre stycken olika album och märker sedan att bladen viker sig lite eftersom jag klistrat. jag tycker själv att jag är sjukt smart och sätter tunga krukor på de tre albumen för att bladen ska bli raka igen. sedan kommer hjärtat och jag är sjukt ivrig att visa honom de fina albumen. när han sedan öppnar dom så har klistret från ena fotot tryckts över på det andra osv .. så det va alltså stora fläckar överallt på alla fotona. så idag är det detta schemat som gäller :

  • trycka ut alla bilder en gång till + en omgång till som jag glömt (det ska vara till en vän till familjen)
  • klistra in alla i alla albumen
  • dekorera alla albumen, skriva god jul och lite andra fina saker
  • fortsätta på mamma och pappas julklapp 1
  • börja på mamma och pappas julklapp 2
  • städa, dvs damma, dammsuga, plocka undan alla kläder och skit och sådant.
  • gå in och kolla om det finns något nummer man kan ringa för att se vart min julklapp till pojken håller hus.
  • packa in alla julklappar

ja, det är nog det. och jag får skynda mig med mamma och pappas julklappar eftersom pappa slutar om 20 min. perfa hej och hå!

dags att sätta igång som fan, känns som om jag är aningen stressad och ändå sitter jag kvar här, why liksom?

/ i'roslund


yabadabaduu

2008-12-22 @ 16:12:48

gjorde världens finaste lussebullar idag hos farmor. bajskorvar, hjärtan, maskar med ögon och mun, vanliga gubbar och allt möjligt. jättefina, sjukt stolt. ska bli trevligt och bjuda de gammla på varsin lussebullsbajskorv till kaffet på julafton. speciellt min morbrors flickväns föräldrar som vi aldrig träffat.

håller på och fixa mamma och pappas julklapp nu. kan tyvärr inte säga vad det är eftersom jag vet att de två tokstollarna läser min blogg. hej era rynkiga små odjur :) .. så det får ni reda på later.

dagens crazy comment går faktiskt till mig idag. har modet och styrkan att faktiskt dela med mig av denna dumma kommentar.. vi sitter på sjukhuset och det kommer in en gubbe med jättestora öron. jag säger det till min pappa och han säger; men ida, det är lösöron så att han ska höra bättre. och dumma jag tror på det och säger; va? så coolt.
inte stolt över det, men ja .. man kan ju inte vara på topp 7 dagar i vecka.

back to work ..

/ i'roslund

time is running late

2008-12-22 @ 09:55:51
guten morgen yiho, nä inte precis!

klockan är alldeles för lite och jag har tid hos doktorn 10.20. sitter och äter mammas knäckebröd och ska snart börja göra mig iordning. hostade inte lika mycket inatt vilket va väldigt skönt. men istället kunde jag inte sova, utan anledning. låg bara vaken och sista gången jag kollade på klockan va den 05.36. kommer antagligen känna att tröttheten hittar fram till mig under dagen någon gång.

time för att göra vid sig.

/ i'roslund

crazy thing

2008-12-21 @ 21:19:27
min syster förstog inte varför hon fick mvg i bild så vi satt och diskuterade detta lite under middagen. tillslut säger min far:
men bild är ju som konst, så det kanske var för att du va konstig ..

och ja, konstig är hon allt så mvg är inte något överraskande betyg i såfall.

/ i'roslund

i love you sis

2008-12-21 @ 19:49:56


detta är då bilderna som ska ingå i albumet. haft ett jävla jobb med att trycka ut dessa. tre kopier av varje eftersom farmor ska ha en, farfar en och mormor och morfar en. aja, det blir säkert jättevackert tillslut och huvudsaken är ju att de blir glada. vissa säger att jag och min syster är skitlika medan vissa säger att vi inte alls är lika, själv tycker jag att vi inte alls är lika.

imorgon ska jag först till doktorn sedan ska jag tillsammans med syster och pojkvän våldgästa min kära farmor för att baka. hemskt mysigt. får se hur länge jag orkar eftersom jag trots allt är lite sjuk och sånt där.

/ i'roslund

go your own way

2008-12-21 @ 16:29:02


..

2008-12-21 @ 15:19:15



wiggo, världens sötaste unge!!

kom nyss hem från hjärtat och ska nog lägga mig för att sova en liten stund. har bakat hela morgonen med hans mor. hjälpte till även fast jag va förkyld, så snart är hela familjen pihl smittade. mo ha ha!

nu ska jag och syster skapa ett album till våra far och morföräldrar med bilder på oss och familjen. trevligt och så ja!


        veckans moment då:

  • tappat rösten
  • sett erika, vicky och philip på tv:n
  • gjort om ett matteprov
  • varit på hocketmatch men pratat genom 99% av den
  • beställt julklapp till pojken (äntligen)
  • haft catfight på msn
  • slått mitt knä två gånger på samma ställe

/ i'roslund


shout out loud

2008-12-21 @ 12:38:47

sitter hos hjärtat och hostar och nyser och snörvlar och mår allmänt förkyld. inte alls trevligt, hostade så jag trodde att alla mina inre organ skulle flyga ut genom munnen inatt. fyfan! ska ner och hålla hjärtat och hans mor och bror sällskap när dom bakar snart eftersom det kanske inte är så bra att jag bakar med mina smittosamma fingrar. blir bara att sova och försöka bli av med denna enormt jobbiga förkylning som hållt på i en vecka.

på återseende.

/ i'roslund

when you say nothing at all

2008-12-20 @ 16:35:09

sitter hemma hos hjärtat medan han är iväg med sin bror och teståker någon bil. yadåhej, knäckebröden blev riktigt goda faktiskt, speciellt mitt specialgjorda hjärta. ska väl bara ta det lugnt ikväll och kolla film eller något liknande.
nä, ska ner och göra familjen pihl sällskap, adios!

och såhär blev våra knäckebröd, ser ju lätt vilket som är finast.


/ i'roslund

you can have whatever you like

2008-12-20 @ 12:38:24

idag vet jag inte riktigt vad som händer. jag och hjärtat ska i alla fall hem till honom snart för att hälsa på hans systerson wiggo. efter det vet vi väl inte vad vi ska göra men vi får se vart ödet för oss.

har några kommentarer som jag hört idag på tv:n. de intervjuade några bortskämda kvinnor i 25 års åldern och de kunde inte svara på vad älg hette i plural, vad deras vice president heter, vart ryssland ligger och en tjej sa att hennes iq va precis som ett C, och ungefär 3.5. ja det är sjukt vad man kan vara stört ovetande.

ska testsmaka mammas knäckebröd nu. hon har bakat hela morgonen. det är ett gammalt recept som hon bakar till varje jul.

/ i'roslund

someday

2008-12-19 @ 23:38:09

hansson leftade nyss the building. blir väl att kolla ytterliggare en film nu med mitt hjärta och sedan inta sängen för att sova.

hancock, ja en riktigt bra film faktiskt. brukar inte tycka om när det är så overkligt men denna var bra. rekomenderas starkt faktiskt och will smith är ju inte nådigt snygg.

puss på min pojk dessutom, för att han förgyller mina dagar och för att han är den knäppaste och galnaste jag vet. i love y-y-you mi cariño und min skatt.

efter regn kommer solsken

2008-12-19 @ 21:46:43


julgranen innan pyntningen ..




julgranen efter pyntningen..

lite sne och galen är den allt, men det gör inget för det speglar våra personligheter i denna familjen pretty good. ja, är i alla fall klara med granen nu och hansson kom precis genom dörren på lite besök. fram med något gott att äta och dricka och sedan blir det att sätta igång filmen hancock med feting ljud.

har du problem med julklapp till din flickvän kan du ju alltid make a dildo out of your willy.

/ i'roslund

i'm gonna show you tonight

2008-12-19 @ 20:35:01
har precis suttit med mamma och pappa när de åt smörgåstårta och innan det va jag och mitt hjärta hos hansson family. kollade film och åt lite mat och sådära. mucho nice. ska pynta julgranen nu och ha allmänt trevligt med familjen + sebbe dårå. annapanna kommer antagligen sen när vi är klara med en film så ska vi bara ta det lugnt och kolla den.

för och efterbild på julgranen kommer senare.

/ i'roslund

just like the sun

2008-12-19 @ 14:06:27

jag har ju för fasiken jullov nu. det hade jag helt glömt bort, eller inte glömt bort men inte riktigt insett att vi verkligen är lediga från skolan i tre veckor nu. WOHO, helt fantastiskt. detta va verkligen efterlängtat massor med mycket.

till frukost blev det tacos från igår, fast med kyckling istället. kommer inte riktigt ihåg vad det heter då men ja, gott som in i bomben i alla fall. har snart ätit upp en halv påse nacho chips också. helt gudomligt!

saknar faktiskt madeleine, ska försöka snappa upp några kommentarer från de människor i min omgivning nu istället så att jag har något sätt att roa er på i alla fall. men eftersom vi inte har någon knäppismadde kanske de inte blir lika klockrena, men jag ska försöka i alla fall.

/ i'roslund

mi amiga nicht mein amigo

2008-12-19 @ 12:08:24
precis vaknat och snackat lite med min käraste vän my, grattis till fem månader hörredudu. muchas bravo <3

aja, idag blir det väl bara att ta det lugnt. med mitt hjärta förmodligen, försöka dämpa min ilska som har fyllt min kropp från ena fingerspetsen ut till andra och från toppen på mitt huvud ända ner till slutet på min fucktå. ja, ni kanske förstår att bråka med mig nu kanske inte är till att rekomendera om ni inte är trötta på ert liv och önskade att det försvann. så, ja. men jag är faktiskt på bra humör, bara det att för minsta lilla kan en liten gnista förvandlas till en väldigt väldigt stor brand, TRUST ME.

nä, nu ska jag göra mig en god frukost och bara slappa och leta efter erika och vicky på tv:n, musikhjälpen!

/ i'roslund

schweeiiinn

2008-12-19 @ 00:30:03

det är knäckande att se, att en människa som man älskar mår dåligt. det är det verkligen!  vet inte vad jag ska göra. finns inget att göra. säga förlåt? för vadå? det va bara sanningen och det är självklart att den ska fram. men det är inte ditt fel. det är hans. inte ditt, glöm inte det. har funnits här. dag in och dag ut, verkligen försökt förstå men det går inte längre. jag förstår verkligen inte! och jag tror inte att du förstår hur mycket vi verkligen stöttar dig, för det gör vi till 110%. och att du inte ser hur vi anstränger oss och finns där vid din sida. förstår att det är svårt för dig, but i can't stand him!! kommer aldrig kunna iheller. det är en svår situation vi befinner oss i och kommer säkerligen ta lång tid innan vi tagit oss ur den. men vi finns här, som vi alltid gjort!

jag gav honom en andra chans för din skull.. den tog han ju vara på snyggt!

/ i'roslund

you changed my life

2008-12-18 @ 22:28:23


denna bilden är då tagen innuti malmö arena. fantastiskt stor och fin på alla sätt och vis. men jag hade riktigt höga förväntningar och kände kanske inte att de nådde upp till dom. den kändes lite stel och det kändes inte heller som om de va klara med den. aja, den va i alla fall riktigt stor och riktigt fin ändå, hade skitkul och skrattade åt alla som va tvungna att pussas framför 13 000 åskådare på de stora skärmarna. haha, så kul. fast ett BIG MINUS va köerna. shit, satt i 30 min i kön dit, och utan kö hade den vägen gått på 5 minuter. helt sjukt, tycker synd om alla som ska ut nu efteråt eftersom vi va smarta och stack 10 min innan det slutade eftersom sverige då låg under med 2-6.

imorgon börjar avslutningen 10 och slutar vid 12. har inte fått reda på vad vi ska göra förutom att vi ska sjunga singstar och spela gt. så jag ska se om jag orkar ta mig till skolan och vara där i två timmar, inte så länge ändå och annars träffar jag förmodligen inte mina classmates på tre veckor. hemskt ju, så jag ska försöka hitta krafterna och sedan kan jag ju åka hem och sova.

kanske borde sova nu om jag ska orka de två timmarna i skolan imorgon då. adios.

/ i'roslund

malmö arena

2008-12-18 @ 17:44:27


ja, dags att sminka sig och göra vid sig lite.. ta på varma kläder för om ungefär en timme bär det av mot denna arenan. sjukt coolish faktiskt.

förresten så har jag och mitt hjärta kommit på en lysande idé. vi köper en liten present till varandra tills julafton då ja, men sen handlar vi den riktigt julklappen på mellandags rean. så smarta asså, helt sinnes. kom gärna till oss om ni vill ha råd eller någon sådant för vi är alltid villiga att hjälpa andra. nä, dags för att hälsa på micke och cilla som just kom innanför dörren och hälsar på lite och sedan blir det att byta lite/massa kläder och få lite/massa beslutsångest om vad jag ska ha på mig och sen får vi se vilket humör jag är på. antingen hittade jag ganska bra kläder och är på bra humör, eller så blir allt skit och jag är blir på vldigt dåligt humör istället. ja, just have to wait and see.

/ i'roslund

could'nt make it up the steps

2008-12-18 @ 14:13:43



hemma idag igen, fortfarande ont i halsen och så. hockey ikväll!! woho, landskamp, har sett fram emot det länge nu och så är jag sjuk .. kunde inte bli bättre. aja, tar mig dit ändå och sen får det gå som det går.

ska fortsätta kolla film nu och bara ta det lugnt och vila mig inför ikväll.

/ i'roslund

pregnant man

2008-12-17 @ 21:56:52


kollar på pregnant man och avundas madde som åker till thailand imorgon. kommer sakna henne jättemycket faktiskt, som bilden visar så har vi sjukaste kul alltid. helt stört. aja, pregnant man är också sjukt. förstår inte hur man kan göra ett sådant könsbyte. känns lite som hans/hennes fru är med han/henne endast för uppmärksamheten. tänk på barnet, vilket situation de sätter henne i. hur kommer hon reagera när hon får reda på att hennes pappa egentligen är en kvinna. tror att det kommer bli väldigt svårt att ta in, speciellt pga att ungdomar just nu är mycket för att frysa ut andra och älskar att hitta fel. hoppas att barnet får det bra i alla fall. och ingen tvekan om att det kommer bli minst lika älskat som om hon skulle bli fött av "vanliga" föräldrar men ute är det ingen som tar hänsyn till det.

fick även ett önskemål av min far att jag skulle göra reklam ..
Tofra färg på Limhamn har nu 25% på all båt vård.
alltid låga priser och jättetrevlig personal.. men om jag vore er
så undvik en man vid namn Pär. Han kan vara ganska knäpp och konstig,
lite underlig och så helt enkelt. (min far då, tur att jag inte ärvt det från honom i alla fall)

with every bit of me

2008-12-17 @ 19:23:38

sitter och väntar på att lukten från min systers bajs ska försvinna. hon satte sig nämligen på den toan med dusch bara för att störa sig eftersom att sebastian skulle duscha. och nu luktar det inte nådigt, känns ju hyfsat mysigt att duscha i syfte att känna sig ren när man är omringad av hennes bajspartiklar. ja, that's my family. nu sitter pappa och hjärtat och skrattar ihjäl sig och är allmänt knäppa i huvudet. stört att när man söker efter en normal pojkvän inte hittar någon utan hittar den mest onormala av dom alla. så, alltså är jag omringad av sveriges mest onormala människor. ja, bara att gilla läget och det gör jag väl också.

ni är bäst!!
men jag saknar min hund, vår hund, ingen annans! känns tomt utan dig.

/ i'roslund 

when you say nothing

2008-12-17 @ 15:23:27


hjärtat har hållt mig sällskap medan jag ligger och hostar och har feber och inte mår bra alls. måste snart släpa mig med syster till bussen för att åka in till pappas affär i limhamn (Tofra, en färgbutik med låga priser och bra service. bara för att göra lite reklam.. varsegod pappa!)och sedan få skjuts därifrån till skolan för att gör matteprov. känns ju jättetrevligt att göra ett sött litet matteprov när det känns som ett inbördeskrig i huvudet. men nä, jag ska inte klaga. finns folk som har mer smärtsamma sjukdomar, eller hemlösa som fryser. så jag har det bra som får vara inne i alla fall. ska nu ta något litet att äta och sedan ringa madde för att klaga av mig lite. hon och jag brukar vara ganska bra på det tillsammans.

oh, snällis pappan min ringde precis och sa att han kunde hämta oss istället. skönt att slippa den långa plågande gröna. adioosss.

/ i'roslund

...

2008-12-17 @ 12:27:30
det är så in i bombens jobbigt att ha ont i halsen och ha massa slem i halson och ja, you know. uschja, sitter framför tv:n med datorn och hjärtat sitter i andra rumpan av huset och spelar fifa. jättesnällt verkligen att han tar hand om mig och så, visar verkligen sin medkänsla. men han va faktiskt lite snäll och erbjöd sig att göra frukost till mig och även ta undan den. men sen va det dirr in till tv:n.

bästaste madeleine jönsson, bajs på dig att du ska sticka imorgon. hur ska jag klara mig? VVAVAVAV?? kunde du inte väntat någon dag så att jag hann bli frisk så jag kunde få säga hejdå? aja, hoppas att du inte får massa maskar i ryggen som farbror doktor måste ta bort med e stor pinsett. kanske inte så mysigt. i l-l-loove you maddebajs!

filmtittande

2008-12-16 @ 22:37:00
kollar bodyguard med mamma, pappa och hjärtat. sett den x antal gånger innan man tycker fortfarande att den är bra. blir antagligen hemma imorgon också pga att jag hade feber senast jag tog tempen. men måste ändå ta mig till skolan senare vid fem för att göra matteprov. efter det blir det till att handla julgran, älskar julgran. så mysigt att komma upp på morgonen när det är mörkt och känna lukten av granen och se ljuset.. love it!

nä, ska kolla vidare nu och sen blir det att sova och försöka bli frisk till julafton. men det blir jag säkert eftersom det är en hel vecka kvar.

/ i'roslund

gonna rock your socks off

2008-12-16 @ 18:03:25


har blivit uppdaterad by erika (engelskt uttal tack), låter sjukt härligt, menn ja hon har berättat för mig om crazy madde comment som ploppat ut idag. så för er som väntat hela helgen plus gårdagen, här kommer blondinmaddes comments:

madde: jag ska kolla den dokumentären ikväll om mannen som blir gravid. sjukt att det kan hända.
erika: ja, men det är ju en kvinna från början som gör om sig till man.
madde: nä, det är en man!
erika: hur kan han bli gravid om han är en man?
madde: okej, du har väl rätt då.

de hade sedan frågesport på special idrotten med frågor som vi själva skrivit förra lektionen. madde fick byta grupp till denna gången och då kommer en fråga som hon skrev förra gången. hon, enligt erika, lyser upp och skiner av lycka att hon äntligen kan en fråga men då kommer kommentaren precis innan hon ska skriva ner svaret. och den lyder ..

madde: vad va nu alternativen igen?

hon frågade även sedan hur man stavade till spik.
ja, jag ställer mig själv samma fråga idag som jag har gjort sedan första dagen vi började i samma klass, hur satans bananer kan man vara så omskakad i bollen? men det är väl en gåta som ingen någonsin kommer att finna svaret till, thats just the way it is. puss på dig blondinmaddis.


/ i'roslund


you got it all wrong

2008-12-16 @ 15:06:47


kollar på radiohjälpen på svt2. riktigt kul faktiskt, sitter helt spänd och kolla om man hittar någon som man känner igen. aja, träning ikväll och jag kan ju inte träna eftersom jag är sjuk, deppigt värre eftersom jag känner att jag verkligen vill träna och har inte tränat sedan i torsdags på spinningen. hatar att inte träna, man känner sig så slö och onyttig.

nä, väntar på att hjärtat ska komma. ligger ju här i min ensamhet och har ont. kan jag lika bra smitta honom så att vi kan ha ont tillsammans. hihi. köpte även en julklapp till honom igår. gav honom några smaskiga ledtrådar. han hade ingen aning om vad det kan vara så kanske någon av er kan komma på det ..

ledtråden: han och alla andra (förutom vissa som inte har ett hem) använder det varje dag. Men det är ingenting som sitter på kroppen eller som man använder på kroppen över huvud taget.

någon som vet kanske??

take it to the next level

2008-12-16 @ 12:48:15

är alltså hemma idag igen, sjuker i halsen fortfarande. inte alls roligt, jättetråkigt och ont faktiskt. ligger i soffan invirad mitt duntäcke och har precis käkat frukost. ska försöka plugga lite matte under dagen också, prov imorgon.. får se hur det går med tanke på att jag är helt slut i huvudet. aja, laater.

/ i'roslund

turist, javisst!

2008-12-15 @ 19:05:55
47 dagar tills jag blir m-m-my-my-mdiigggg
111 dagar till praaaha med världens bäst klass

eftersom jag inte va i skola idag förutom på cpmatten så
jagar jag madde comment som en dåre.. får se om  jag hittar
någon annars är det lite tråkigt. men jag ska göra allt
som står i min makt för att skämma ut den underbara varelse.
believe me!

/ i'roslund

bilder från fredagen

2008-12-15 @ 16:52:33


vår kära lärare fixade med frukost och julmys, bulle och pålägg, pepparkakor, te, lussebullar, chokladhjärtan mm. hon klädde även ut sig till jultomte och delade ut julklappar. alla fick köpa varsin julklapp för 20 kronor och sen körde vi ett slags julklappsspel. världens bästa SP07a.



jag va överlycklig när jag skulle öppna mitt paket, eller paketer. de va från erika och jag fick ett suddi, skitstort va som ni kanske ser på bilder, det rosa jag håller i handen, och på det stog det for really big mistakes, tyckte det var överlustigt och ska behålla det tills det dyker upp ett tillfälle där det suddit kan vara till stor användning. man vet ju aldrig liksom .. ja, fick i alla fall även något sorts av badskumm.



våran egen favorit negertomte. roligaste jag sett på länge, akta så att du inte skrämmer barnen robin.



maltebajsen meddelade att han ska sluta .. sjukt oväntat så vi blåste upp en ballong och skrev rip malte på. hoppas du får det förskräckligt tråkigt på berga och saknar oss jättemycket. tyckte förresten ballongen blev söt, och det va ett litet misslyckande eftersom vi va JÄTTEarga på malte.. we will miss you!



sedan bar det av till madde som sagt, gjorde vid oss och ja .. kom fram till, precis som en hel del andra att fy fasiken vad mitt hår växer. har alltid det uppsatt nästan så varken jag eller mina näraste och käraste har märkt att det har växt. men ja, det har det i alla fall.

det blev tyvärr inga bilder från middagen hemma hos emelie och erika, och inte heller danmark. men vi hade balliballballe.

/ i'roslund

halsont, öronont, huvudont ..

2008-12-15 @ 14:23:31

ja, håller då på att bli sjuk .. eller rättare sagt så är jag redan sjuk. kan typ inte prata vid vissa tillfällen och känner mig helt tung i huvudet. tråkigt men sant. gick till mattegenomgången ingör provet och spanskan i alla fall, sen orkade inte min stackars kropp av mera. missar opponeringen på historian och samhällen men mina trevliga lärare sa att de redan hade betygsunderlag så det räckte, så det va bättre för mig att gå hem och sova. och som alltid ska man lyssna på de kloka lärarna och tycker inte att det fanns något fel i det förslaget. så jag satte mig på bussen och ska nu ta och vila en stund. vaknar förhoppningsvis lite senare, annars vore det ju konstigt.

mamma, pappa & syster
i love you, världens bästa!

/ i'roslund

the worlds greatest

2008-12-14 @ 18:39:54



du kommer alltid vara en familjemedlem, ingenting kan ändra på det. du är kommer alltid att vara en roslund. har inte riktigt förstått att det inte kommer finnas någon som blir överlycklig och hoppar så fort man kommer innanför dörren, ingen som vill leka eller kela, vara dum i hela huvudet och springa varv runt trädgården eller inte någon som kommer springandes som en dåre i hallen och springer rakt in i väggen. det kommer inte längre finnas någon sådan längre, aldrig igen.. har inte förstått det och det kommer nog ta ett tag för mig att inse det också. mellemannen, du kommer alltid vara världens bästa hundfan, alltid!! 

you may get it, you may not

2008-12-14 @ 14:06:14



pengainsamling till radiohjälpen på gustav adolfs torg. kitty och två andra är instängd mitt på gustav där de har ett radioprogram. kan följas på svt2. gick förbi igår, och de sänder live för att samla in pengar och motivera människor till att våga offra. de offrar att inte äta eller gå utanför deras "ställe" på sex dagar. man kan skicka sms för 50 kronor och önska låt eller komma dit och lämna pengar, pengarna går till radiohjälpen.

jäkligt bra tycker jag, verkligen människor som gör någon nytta av sitt kändisskap inte bara tänker på fördelarna som det ger en själv. fem baggar!!

hjärtafan har precis lämnat mig helt ensam. dumma! ska bara ta det lugnt och kanske kolla lite på diskussionen till imorgon.

        veckans moments:

  • förlorat världens bästa hund
  • börjat få panik över julklappar
  • haft matteprov
  • varit på den sjukaste spinningen någonsin
  • tvättat håret varje dag (förlåt håret!)
  • använt mindre smink 
  • varit ledsen och sen jätteglad

    / i'roslund

it's all about love

2008-12-13 @ 22:23:14

idag åkte jag och hjärtat in till stan för att kolla julklappar till varandra. blev inte så mycket klarare i mitt lilla blonda huvud eftersom min jättesmarta pojkvän inte vill säga vad han önskar sig. vad va då meningen med den shoppingturen? nä, det förstår jag lika mycket som drottingen förstår svenska. åkte sedan bussen tillsammans hem till my place. hit kom sedan hansson,  peter, annette och emma. trevligaste och knäppaste människorna ever, just like the roslund family. inte speciellt normala men det är så det ska vara. de har beställt resa, eller ska kanske beställa resa till något varmt land någonstans. önskar dem all lycka och välbehag under den veckan, med massa mysiga myggor som kan föra över bakterier som sedan utvecklar sig till jättesöta maskar i ryggen. men det gör väl ingenting, lite mysigt med sällskap längs ryggraden. aja, sitter och kollar barcelona - madrid med lyssnar till detta knasiga sällskapets konversationer. handlar det inte om överkörda harar så handlar det om att annette måste locka fram korven. ja, mer säger jag inte så ni får helt enkelt gissa er till vad hon menar med detta själva. efter matchen blir det väl sängen antar jag, är lite trött.

nu tjatar tanterna på att jag ska kolla på skånetrafiken efter buss till malmö arena på torsdag, får väl vara snäll och lyda antar jag. adiooos.

/ i'roslund

the way your body move

2008-12-13 @ 14:24:07


okey, vi kom alltså en timme för sent till emelie och erika. det va vid fem och då skulle vicky också komma. alltså, hade de redan gjort all maten och vi kände oss ganska stupid in tha head, yes we did! förlåt för det. vi hann ändå kommer drygt 4 minuter innan vicky och när hon väl kom va alla så hungriga att tacosen va slut efter 10 minuter. vi satt där och hade lite trevligt, och en av oss råkade även säga lite för mycket och sa att vi skulle till danmark, men det va redan till hlften förstört av en viss pajas(!!) medans klockan tickade. klockan blev halv sju och det va dags att ta bussen in mot centralen för att möta upp resten av gänget. det va, ted och victor (vickys halvbror med polare), robin, theo, philip, rebecca och filippa. vi tog tåget, kom fram och gick i ungefär en timme för att hitta något trevligt och värken i fötterna va fruktansvärd. tillslut hittade vi ett litet ställe där vi slog oss ner. det enda negativa va att man fick röka där och det va inte så jättestort. HATAR att sittaa i rökig luft, det är hemskt. Men vi hade väldigt ball där, och sedan fick vi en rekomendation av en trevlig danks gubbe att vi skulle gå till australian bar, och japp .. vi begav oss med raska steg eftersom det va lite granna cold out there. vi kom in och så och hade jäkligt kul faktiskt. inte så många som dansade vid det laget men det ändrade vi på och det va sjuk ball. efter ett tag tyckte jag och robinho att det va dags att "tänka på refrängen". vi gick till tågstationen och robin hade lite problem med att få ut biljett för han hade inte så mycket danska kvar. men det löste sig och när vi sedan kolla när tåget går har vi fetaste ida oturen att det precis har gått och att vi med ett leende på läpparna glatt får sätta oss på mcdonken och vänta i en hel bajsahålatimme. men det gick sjukt snabbt, vi spenderade större del av tiden vid rulltrapporna och lekte med en bil som jag fick i min happy meal. men tillslut kom tåget och vi var i malmö vid halv tre tiden och jag va hemma i världens skönaste säng vid halv fyra.

jättelyckad kväll, synn att vissa drog så pass tidigt men vi hade skitball ändå!
tack för allt hemma hos emelie och erika och tack alla som följde med.
idag blir det värsta chillepille and chirremeddirre dagen, kan inte bli bättre.

btw. crazy madde comment igår fick vi faktiskt också..
ida: undra hur stor elräkning de får för alla ljusen som lyser nu i stan.
madde: ja, men hur kan dom lysa så länge? det är ju inte el eftersom det inte finns några sladdar (det va mörkt, därför man inte såg sladdarna, men i ljuset syns dom gott och väl)

vi tackar madde för denna kommentaren och ser väl fram emot en ytterliggare idiotförklarande comment by you

på måndag.


/ i'roslund


hips don't lie

2008-12-12 @ 15:10:45

precis kommit hem till madeleine jönsson, hon provar alla kläder jag har med mig och ger mig massa olika klädkombinationer och ger mig ännu mer beslutsångest än vad jag redan har. det är nog ganska lägligt att sätta igång med sminkningen och sådant där trevligt nu för vi ska vara hemma hos erika om 45 minuter. och med tanke på hur lång tid madde tar på sig att sminka sig och hur lång tid jag tar på mig att välja kläder så är vi icke ute i god tid. ska sätta igång nu tom. ha en trevlig kväll, för det ska jag ha!

förresten, hjärtat - i love you!

/ i'roslund

spinning

2008-12-11 @ 21:34:59

sjukaste spinningpasset någonsin. det va alltså så sjukt jobbigt att det i slutet av passet hade bildats en pöl under min cykel. det bara rann och rann och rann och ja. till skillnad från förra gången när vi hade gubben med talsvårigheter va detta något av de roligaste passen jag gjort. hon som höll i det hade sjukt bra musik, vilket jag tycker är jätteviktigt för att bli pepp och hon snackade och hejade hela tiden. ja, har nog inte varit så trött på väldigt länge och just för stunden kändes det förjävligt. men nu efteråt är känslan helt underbar. man känner sig riktigt nöjd och fräsch. kan utan skuldkänslor ta veckans första glas med cola och dessutom dela det med älskling. måste säga att jag inte har kännt så värst mycket sug efter cola som jag brukar. ett tag va det extremt och my kom på att om jag inte drack cola fick jag huvudvärk. men nu är det inte så längre och jag ska efter nyår påbörja mitt sundare liv.

imorgon bär det av mot damnark, trots att jag inte har råd eftersom jag måste köpa julklappar och knappt har råd till det. men känner att jag inte kan svika vicky och de andra så får väl leta pantburkar som jag kan panta för att tjäna ihop tillräckligt så att det kan räcka till julklapparna. vi sticker hem till madde direkt efter skolan och sedan hem till erika foch emelie för att käka middag där några tjejer. efter det möter vi vissa andra på centralen för att ta tåget mot kopenhagen. kommer bli väldigt lyckat, i alla fall enligt mina förhoppningar. nä, nu ska jag slå lite på hjärtat som spelar krigsspel och be honom vara lite social och kolla tv med mig istället.

hasta la vista baby

/ i'roslund

done, time to have fun

2008-12-11 @ 15:45:07

ääääntligen!
den är klar, satans pillesnopparbetet i historia och samhälle är klar.
kiss me i gumpen om det inte är bra för jag pallen nicht mer nu.
bara matte nästa vecka och sen är det slappa som ALDRIG förr, tro mig.

ska mysa med hjärtat nu och sen spinning, längtar trots träningsvärken.

oh juste, crazy comment by madde this very special day:
pia (lärare): ja, bullar fixade och så tar philip med lussebullar och jag tar med pålägg.
madde: men, vad kan man ha för pålägg till lussebullar?

/ i'roslund

you know how to behave

2008-12-11 @ 12:31:53

överhärlig dag idag, började åtta, okey det kanske inte va så skönt men det får man ta, hade föreläsning på matten i en timme, lugnt och man kunde vila lite, på svenskan gick vi till hipp för studiebesök. tyckte faktiskt att det va riktigt trevligt. slutar där med tio i elva och tog därför bussen ner till limhamn för att försöka få någorlunda färg innan nyår. solade och sedan tog jag den långa gröna hem. nu är det plugg fram till klockan fem, för då är det inlämning. sen blir det bara fett med slapp fram tills halv åtta då det är spinning på f&s. har träningsvärk så det kanske inte är det mysigaste men det försvinner när man värmt upp. snart jullov och det kunde inte komma mer passande. underbart, bara ta det lugnt, äta gott och mysa. vara ledig från den dagliga tortyren i skolan, och även den tortyren som man tvingas släpa hem och göra hemma. nä, har bara ett matteprov kvar, på tisdag och sedan är det klart.

det löser sig, hade säkerligen gjort samma sak som dig.
efter regn kommer solsken, it's just life.

/ i'roslund

klagandet fortsätter

2008-12-10 @ 20:03:52
fi done för skolan, jag önskade att jag vore en björn, eller åtminstonde hette björn så att man kunde gå i ide och slippa hela jobbiga skoltiden. de kör med oss precis som om vi vore deras radiostyrda robotleksaker. men nehedu, det är vi dock inte. arbetekorven ska vara mellan fem och tio sidor på datorn, har kommit till fjärde sidan och har slut på ideer. är på diskussionen och vet inte alls vad jag ska skriva om. har då ämnet könsstympning som jag nämnt tidigare. helt sjukt men har ingen aning om vad jag ska diskutera kring. aja, blir väl som vanligt. blir helt lost och har jag till en början snackat om när lamporna släcks på morgonen och när dom tänds på kvällen som slutar det med att jag skriver något om björn borgs håriga tår. förstår inte ens själv att jag kan ha sådan amazing fantasi.

förresten, ville bara skänka en tanke åt my som ska ha en hela fem minuters lång redovisning imorgon på engelska. hoppas att det går bra och att du klarar dig med dina 20 stödord och tänk på svengelskan, kanske not so good on the redovisning in case deine lärare ska betygen satsen dich. oh begåvat att jag även kunde inför en touch of tyska bitte.

fan ta tag i ditt liv nu ida, ska duscha. känner att börjar sprida sig en en illaluktande doft kring mig nu här va, trodde först att det va madde i skolan, men när den förföljde mig hem sedan så upptäckte jag att det va jag själv. nä, men skämt och sido, arabiska namn och så, see ya don't wanna beeya.

/'roslund

jättegalet med magont

2008-12-10 @ 15:47:11


helt stört vacker bild, pooh.
ja, mår inte särskild bra denna dagen. ont i min mage, not nice. faktiskt långt ifrån nice eftersom jag hatar att ha ont i magen. gick bra i skolan i alla fall, fick gjort ganska mycket på historian, ska bara skriva lite ..  eller lite mycket till så är det väl klart om ett tag. shit, det lät ju verkligen jättebra .. men jaja! har världens träningsvärk samtidigt. känner verkligen på mig att jag kommer vara en liten klagande träningsverksbesvärande ontmagad ungdom ikväll. uschja, ska trots det fortsätta med arbetet nu. och förresten, GRATTIS VICKY! på fredag gäller det och du vet inte vad det är som händer.. la la la la la, fördet vet jag och jag kommer inte säga något och jag tycker det är så himla roligt och du är jättejätte ovetande medans jag är jättemega vetande och uh vad det känns braaha ha ha ha.. ja, ha en fortsatt braig födelsedag stora sjuttonåringen så ska jag ha en fortsatt klagande mensdag. adios!
 
förresten, till er allas förfärliga besvikelse va madde annorlunda idag. hon var inte riktigt sitt rätta jag, hon kunde ej nå sitt inre och förmedla ut den galna personligheten som vi är vana vid att se. vilket gav resultatet .. no madde comment today. sjukt synd men ja, jag tycker dock att hon har rätt till en ledig dag eftersom hon kammade ihop ett par ganska bra kommentarer igår.

/ i'roslund

picelipicsdics

2008-12-09 @ 18:08:37
började hyfsat normalt, men mot slutet va det allt utom normalt.


biffen talar

2008-12-09 @ 17:56:25

okidoki, kommer somna gott som in i bomben ikväll. började med att klockan ringde tio i sju, snoozade lite och upp sju, göra vid sig och sådant onödigt and then of to school. hade ganska trevligt där och så, det får ni bildbevis på senare och det lovar jag er, det vill ni inte missa. shit världens roligaste lektion. skrattade så jag höll på att trilla av stolen. hujedamig! menja, efter skolan stack jag till bulltofta för att gymma med theo och philip. tar ju dessa killar ganska lätt va, speciellt om vi mäter styrkan i armarna som är den delen på min kropp som är mest vältränad. efter det tog jag bussen hem och nu sitter jag här. ska kriga med samhälle och historia arbetet som ska vara inne i övermorgon och sedan blir det träning som visst började halv nio. så det är trots allt ett litet tag tills dess.

idag har jag och erika samlat på oss gott med crazy comments by madde. uhhh ja!
just read and enjoy.

ida: madde, vilka världsdelar finns det?
madde: Asien, Afrika, Indien (?) .....

ida: ganska coolt, ambulanserna kan ju bara köra mot rött ljus.
madde: ja, just därför vill jag bli en ambulans när jag blir stor.

madde: kolla, jag är vegetarisk.
erika: men nej madde, du äter ju kyckling?
madde: ja, vadå? vegeterianer äter kyckling? (ligger vid detta laget inne med en väldigt självsäker och extremt nöjd attityd)
erika, theo och ida: Nej madde, det gör dom inte.
madde: okejdå, men dom äter i alla fall fisk.

ja, vi kan ju säga som så att hon gott och väl repade sig från gårdagen och vi samlade lätt på oss material när vi lyssnade lite.

.. bilder kommer från den vilda lektionen med anna!

/ i'roslund

samhälle

2008-12-09 @ 09:44:14
har samhälle, ska skriva på våra individuella arbeten. är riktigt trött och vill bara hem i sängen. madde är störig som fan som vanligt medans jag och erika bara pustar och får stå ut så gott det går. ja, madde är lite av ett mobboffer. men vi vet att hon tycker om att få uppmärksamheten så det är nog ingen större fara.

nä, ska göra lite nytta nu eftersom jag ska träna efter skolan och inte hinner plugga lika mycket då. Även träning ikväll så jag kommer vara värsta biffen till nyår. ellernä, inte biffen för det vill jag inte. men gå ner några kilo och sådär. perfect!

/ i'roslund

plugggaaaaa

2008-12-08 @ 18:52:56
plugg , plugg , plugg

könsstympning .. not nice , very blä och hemskt och jag får dålig aptit

förstår inte ..... verkligen inte

längtar till träningen, det gör jag faktiskt. bara lir idag, sooooft (jag har gått och blivit cool)

längtar även till fredag, kommer bli riktigt kul med hela klassen och så va.. HA HA vicky vet inte ett skit. hihi

nä, back to work . blev bara lite rastenloesen (lite deutchen bitte)

auf goodbajen

/ i'roslund

ohlala heyohho.

2008-12-08 @ 18:50:15


måste tyvärr meddela att jag och erika ej lyssnat tillräckligt noga
för att lägga märke till någon crazy madde comment idag.
vi ber hemskt mycket om ursäkt men hoppas på att
få dubbelt med kommentarer imorgon
istället. we're sorry, but madde
is still stupid. no change
där inte :)

jahadå

2008-12-08 @ 14:06:07

okey, var och åt middag hos farmor igår och direkt efter det övningskörde jag hem till hjärtat. spenderade natten där och tog bussen till skolan med madde, erika och vicky. var i skolan, hade trevligt .. somnade and so on. sitter hemma nu och hade tänkt sticka in och sola om drygt en timme, sedan möta mamms i limhamn, låna böcker om könsstympning och sen åka med henne hem igår.

ja, lördagen då. började med att jag och millala tog bussen in till stan. hittade där en lila kjol, frääääsig och en svart klänning. kanske något för nyår, får se. har iallafall ett alternativ nu. sedan träffade jag hjärtat vid bussen eftersom han cyklat hem till mig. vi gick väldigt glada och pepp inför kvällen hem till mig då jag kommer på att jag glömt nycklarna. jahaps, mamms och papps skulle se mamma mia så de va inte hemma, ringde syster och hon satt på tvåan påväg till gustav för att sedan ta fyran hem. ja, det blev bara att sätta sig på garageuppfarten och vänta i kylan i drygt en timme och tio minuter. men sedan va det in och i rask takt fixa ihop grejerna för att bege sig till jeppsson. där åt jag, hjärtat, milla, simon och stoffe middag. my och lucci kom även senare. efter det gjorde vi vid oss och folket började komma. blev lite knepigt under kvällen, lite missförstånd angående pepparkakor och sådan mumsigt. HAHA! men det löste sig och vi hade jäkligt kul faktiskt.

nä, ska plugga lite nu. adiioooos

/ i'roslund

what a night

2008-12-07 @ 13:17:31

yesbox, hade riktigt kul igår faktiskt. tack för allt underbar millala! berättar mer någon annan gång för nu ska jag sova igen.. eller något! är trött nämligen. haay

     veckans moments:

  • träffade en väldigt konstig gubbe på bussen
  • åt macka med gurka, tomat och majonäs
  • var på öppethus på min egen skola
  • tränade gympa på friskis
  • övningskörde ute i verkliga trafiken i limhamn
  • målat om mina naglar typ en gång per dag 
  • köpt en nyårsklänning

    / i'roslund

bulle

2008-12-06 @ 11:12:21

äter frukost, ska snart träffa milla och ta bussen in till stan. ska försöka hitta en nyårsklänning s om jag tidigare nämnt. förskräcklig panik har jag. men jag är sjukt pepp också. fest ikväll faktiskt, wohhoo. kommer bli svårslaget!!

nä nu ska jag skynda mig lite, har drygt 15 min på mig. eftersom jag brukar har väldig beslutsångest angående vilka kläder jag ska ha på mig börjar det leda mot kind of a tidsbrist. men ja, haaaj

/ i'roslund

give it a try

2008-12-05 @ 17:42:20

okeey, är så stört hungrig att jag inte kan koncentrera mig på någonting. har inte ätit sedan.. när va det, typ halv elva. och det är låång tid för mig när jag inte är inne i mina "inte äta mat" perioder. uschja! hade föreläsning idag, sebastian från sats kom på besök och var väldans trevlig. jag och vicky har bestämt oss för att vi allt ska börja träna, boxas och stuff. efter det va det skola som vanligt och nu sitter jag här. väntar på mat och mitt hjärta. ska även kolla igenom min debatt ytterliggare och justera lite eftersom rasmus tyckte att den inte hade tillräckligt med argument. får lyssna på hans visa ord, ta till mig och ändra helt enkelt.

MÅSTE köpa nyårsklänning, alla pratar om att de köpt och hitan och ditan och den är snygg och den va dyr och den va slampig och ja.. är sjukt stressad. hittar skitmånga över fina på internet på alla möjliga sidor men jag vågar inte köpa från internet. tänk så passar den inte och ser förskräcklig ut på. så det blir en runda i stan imorgon med millala för att se om jag hittar något.

madde valde att komplettera dagen som vi missade igår och onsdagen då hon va borta och visade oss verkligen hennes sanna blonda jag.

maddes crazy comment:
lärare: ja, ge exempel på några svenska symboler
ida: ikea eller henke larsson
vicky: zlatan
madde: eto'o, han spelar ju i barcelona

vi snackar om stalin och propagandan som spred sig. vi skulle analysera kring en bild på stalin då ..
madde: han ser ju snäll ut, eftersom han liknar en morfar.

tack för att du livar upp vår vardag. utan dig hade vi andra framstått som ganska korkade. men nu står du för det och vi anda verkar faktiskt ganska smarta i din omgivning. och det är vi dig evigt tacksamma för. we looove you!!

/ i'roslund

i'm gonna freeze the moment, while we're together

2008-12-04 @ 22:15:01


jordin sparks - freeze

hold the pose
a perfect picture
just so i remember how you lookin like tonight
let it go,now the days gone
standing in the dark and we turn on the lights
tonight we will deny
that time is passing by
it's leaving you and I too

får aldrig nog av den, underbar!

muchas gracias

2008-12-04 @ 20:15:52

nyss kommit hem från öppet hus på jensen. visade emma och syster runt lite och sådär. hoppas emma tyckte att det såg trevligt ut. var innan dess på friskis&svettis och hade gymnastik. riktigt kul faktiskt, speciellt att se våra tre megastela tränare som inte har kordination någonstans. nä, ett gott skratt och ett bra träningspass fick man på en och samma gång, kan ju inte bli bättre. ytterliggare innan dess va det övningskörning som gällde. och det gick faktiskt riktigt bra. körde runt i limhamn och sibbarp och ut till ön. värsta grejen!!

har faktiskt ingen crazy comment by madde denna dagen. hon hade väl tagit smartispiller till frukost eller något liknande. men nu ska jag i alla fall duscha, väntat på mamma som har badat, och sen blir det lite finslipning på debattartikeln.

fredag imorgon, blir att lägga sig tidigt så att fredagen kommer snabbare. 

/ i'roslund 

gifted little girl

2008-12-04 @ 11:30:53
detta är hemsidan där en liten flicka som är två år kan hela kartan utantill. helt sjukt, jag kan inte ens häften och hon hittar allt. hon va på besök hos oprah nyss, och det är helt otroligt. helst stört, kolla vettja!

http://www.youtube.com/watch?v=r43yCiKlbCo 

god morning

2008-12-04 @ 11:10:27

guten morgen, hellu und ja! väcktes idag av millala tio över tio och kunde inte somna om. börjar nämligen kvart i två denna underbara torsdag. sitter och njuter av frukosten, eftersom jag till skillnad från många som hatar frukost verkligen älskar det. det är frukostens förtjänst att jag somnar med ett leende på läpparna. För jag vet att när jag vaknar väntar en god frukost. njuter extra mycket av denna efersom jag inte lär få äta på ett bra tag. men jag klagar inte.. inte nu iaf, kommer säkerligen senare men då får jag bara påminna mig själv om alla barn som bara får äta en gång om dagen. och då håller jag flabben stängd. nä, dags för en ny omgång av afil och start, my absolute favourite. får passa på och ta det lugnt nu innan skolan för då startar allt som kommer gå i ett. adiooos!

/ i'roslund

here it comes

2008-12-03 @ 22:21:13


okey, imorgon blir en minst sagt hektisk dag. har egentligen hur mycket plugg som helst men vad gör man inte för sina vänner. slutar skolan fem i fem, pappa hämtar upp mig på min finfina skola, vi övningskör i racerfart eftersom jag är racerförare och håller minst 100 på en 30 väg. that's my style. ja, vi övningskör i alla fall till kvart i sex då träningen på friskis börjar. jag motionerar och är allmänt duktig samtidigt som jag svettas som en gris. svettig som en gris hämtar sedan emma och peter upp mig kl. seven a clock på friskis parkering för att återvända till min kära skola för öppet hus. där bjuder skönahöna(n) ida på en privat guidetur utan extra kostnader. den varar till åtta och efter det så blir det raka vägen hem och äta eftersom jag vid den tiden på dygnet inte käkat sen ungefär elva. och det är väääääldigt länge enligt mitt matschema. och jag lär vara något grinig och extremt hungrig, samtidigt som jag luktar svett och ser jätte freeesch ut så ja, have a nice tour at jensen gymnasium alla som ska dit.

GUBBEN PÅ BUSSEN!!
ja, förresten!!!! skulle ju berätta om gubben på bussen. uschja, inte det vackraste jag sett icke, men dock nått av det fulaste.. förutom min pappa, HEJ PAPPA!! vet allt att du läser min blogg. ja, back to the sak liksom. han sitter där iklädd en väldigt tajt friskis&svettis dräkt med en otroligt vit och hårig mage utputandes. vi snälla jensenelever kommer in och sätter oss på bussen då han frågar mig, eftersom jag fick stå upp om jag ville sitta på hans plats. jag tackar artigt nej (som erika uttryckte sig) och han säger okey. efter en stund när vi diskuterat reklamen på bussen där det står "se oss sätta på en kondom" säger han till allas förvåning; "jag trodde där stod jag vill sätta på en kalkon". vi brister ut i flabb, tro det eller ej. och sen kommer det, uhja.. gubben börjar också flabba, och om jag någonsin hört någon skratta så högt så kalla mig för karl ainar flintballe för resten av mitt liv. det va verkligen HEMSKT. alla på bussen kollade och jag som stod upp fick ju alla blickar riktade mot mig. efter några minuters skratt öppnar gubbafan sin tandlösa trut ännu en gång och säger; "ohja, jag träffade en bonde en gång och han va så kåt att han satte på en gris" och vid det laget skrattade alla så att vi höll på att bajsa i brallorna. tårarna bara forsade och när han ännu en gång väckte våra öron till liv med hjälp av hans fasansfulla skratt kunde jag knappt stå på benen. tur va att vi då hade hunnit komma fram till centralen och om vi sprang för livet ut ur den bussen. jag själv tyckte att han va ganska motbjudande men vår alltid så söta och positiva vicky tyckte att han va trevlig. haha, ja hujedamig!

blev ett riktigt långt inlägg och jag är helt trött i ögonen. ska plugga matte nu, och sen blir det mys och sova med hjärtat. adios!

/ i'roslund


depend .. on what?

2008-12-03 @ 20:12:44


känner verkligen att jag behöver en paus från pluggandet nu. blev nyss informerad av madeleine att vi har matteprov imorgon. japp, det kände jag till men hade dock inte lagt på minnet. kommer gå bra detta. har kommit nästan halvvägs på min debattartikel och har hunnit byta ämne två gånger. men det är alltid något.
ja, bestämde mig iallafall för att ta en paus. och eftersom jag älskar att måla naglarna fick det bli det som jag nu ska ägna min paus åt. märke även att depend är ganska populärt bland mina nagelack. förstår inte varför egentligen eftersom jag själv tycker att de har tendens till att bli lite konstiga efter en liten tid och inte håller så speciellt bra. men shit the same, de är underbara färger. och vad är inte härligare än ett par nymålade naglar i den hemskaste klaraste färgen någonsin. precis, you let me know!

ska få naglarna målade nu och fortsätta med lite matte innan hjärtat mitt kommer vid tio snåret efter hans träning.

/ i'roslund

make a move

2008-12-03 @ 17:19:30

slutade tjugo i fyra idag, pappa kom och hämtade mig, vi åkte och handlade och övningskörde sedan en liten stund. gick rakt åt helvete. kanske för att jag är på superdåligt humör och allt levande som kommer mig närmare än en meter hamnar i riskzonen för allt möjligt. ja, jag blir så ibland. riktigt irriterad på allt och alla. allt är fel, inget går som det ska. skolan är skit, håret är fel, jag är blek och behöver sola, slut på kläder och måste ha nya för allt som ingår i idas liv är bajs! ja, det är inte lätt. kanske borde ta tag i den mentala träningen och se om den kan vara till hjälp under mina fruktansvärda humörssvängningar.

nä, ska sätta igång debatten som ska vara klar till på fredag. har inte börjat och vet inte vad jag ska skriva om. ännu en grej som verkligen gör att jag känner mig så mycket bättre.

nä, go and fuck yourself och sen kommer jag tillbaka när jag är på bättre humör. för då ska jag berätta om en skitskum gubbe på bussen. haha, sjukaste gubben någonsin. förutom han som går på centralen med två ballonger som bröst och en gul peruk. men det är något annat.

/ i'roslund

90210

2008-12-02 @ 18:20:43

90210
riktigt bra program. har fastnat för det helt! började träningen igår 21.00 och detta slutade 20.50 och tro mig, jag bytade om och gjorde vid mig framför tv:n och så fort eftertexterna kom sprang jag fort som fan ut genom  dörren, hoppade på cykeln och trampade som aldrig förr upp till träningen. sammanfattningsvis ..  verkligen
ett skitbra program. mycket sevärt!!

a day at jensen.. crazy shit!

2008-12-02 @ 15:38:50


har samhäll och ska skriva på arbetet. som vanligt blir det att jag lägger in ett inlägg
eftersom det är ganska mycket trevligare än att överanstränga hjärnan i totalt
onödigt syfte. ja.. klassen är ganska stört galna i facet. för tillfället kastar vicky runt med
robins mat och han blir ledsen och alla skrattar och han fiser och sprutar parfym
för att det inte ska lukta äckligt och folk skrattar ännu mer samtidigt som vissa tycker han
är äcklig och ja. går inte riktigt att beskriva situationen.

and maddes crazy comment today ..
vicky; vi ska inte på studiebesök på fredag!
madde; varför?
vicky: för hon som ska visa oss runt kan inte
madde: varför inte?
vicky: för hon ska på begravning
madde: okejdå!

.. fem minuter senare!

andreas (idrottslärare): vi flyttar idrotten från imorgon till på fredag.
madde: NEJ ANDREAS! det kan vi inte, då ska vi på studiebesök!

sweet as candy

2008-12-01 @ 18:44:10

jag kan inte hjälpa det. dessa är egentligen de
mest gräsliga tights jag någonsin skådat,
fruktansvärt fula. men ändå, ändå så är de
så fullständigt underbara. och ja, i love them!

you cut me open

2008-12-01 @ 17:12:27

jag är fylld med hat, verkligen. skolkatalogen är kommen och jag är fylld med hat. FI DONE!
träffade sara på bussen, alltid lika trevligt. eftersom du sa att du läste min blogg så.. HEJ SARA!!
ska snart fortsätta på mitt specialidrotts arbete. jättekul, och lite senare blir det väl till att
börja på debattartikeln, jättekul det med. usch vad jag har mycket jättekuliga saker framför mig.
ska dessutom träna lite senare, det blir kul i alla fall (utan ironin då!)

ska sätta igång att arbeta. men innan jag gör det ska jag hålla vad jag lovade erika
och fortsätta med crazy comments from blondinmadde!

vår lärare sa någonting om anna lindh ..
.. and the crazy comment från blondinmadde lydde:
"men? (väldigt förvirrad min) är inte anna lindh död?"

RSS 2.0