klagandet fortsätter

2008-12-10 @ 20:03:52
fi done för skolan, jag önskade att jag vore en björn, eller åtminstonde hette björn så att man kunde gå i ide och slippa hela jobbiga skoltiden. de kör med oss precis som om vi vore deras radiostyrda robotleksaker. men nehedu, det är vi dock inte. arbetekorven ska vara mellan fem och tio sidor på datorn, har kommit till fjärde sidan och har slut på ideer. är på diskussionen och vet inte alls vad jag ska skriva om. har då ämnet könsstympning som jag nämnt tidigare. helt sjukt men har ingen aning om vad jag ska diskutera kring. aja, blir väl som vanligt. blir helt lost och har jag till en början snackat om när lamporna släcks på morgonen och när dom tänds på kvällen som slutar det med att jag skriver något om björn borgs håriga tår. förstår inte ens själv att jag kan ha sådan amazing fantasi.

förresten, ville bara skänka en tanke åt my som ska ha en hela fem minuters lång redovisning imorgon på engelska. hoppas att det går bra och att du klarar dig med dina 20 stödord och tänk på svengelskan, kanske not so good on the redovisning in case deine lärare ska betygen satsen dich. oh begåvat att jag även kunde inför en touch of tyska bitte.

fan ta tag i ditt liv nu ida, ska duscha. känner att börjar sprida sig en en illaluktande doft kring mig nu här va, trodde först att det va madde i skolan, men när den förföljde mig hem sedan så upptäckte jag att det va jag själv. nä, men skämt och sido, arabiska namn och så, see ya don't wanna beeya.

/'roslund

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0