om jag var en blomma, vilken blomma skulle jag då vara?

2009-01-30 @ 19:13:39
yeees, vi har en crazy madde comment.
vi har nämnligen en färgad person i vår klass, robin, och vi bråkar alltid lite med honom om det, på skoj då. och då helt plötsligt får madde för sig att briljera inom knäppisnarnas knäppisar och säger;

madde; men är negrars bajs brunare än vårt?

bra madde, vi är så stolta över dig!

ska avsluta mitt idrottsarbete nu och sedan blir det let's dance eller någon trevlig film med massa onyttigheter. och sedan efter det blir det att lägga sig jättetidigt så att det blir imorgon jättesnabbt så att vi kan rock this parteeey. fyfan vad jag längtar och fy bubblan vad bra det ska bli.

 förresten om ni råkat glömma det är det faktiskt min stoooooora 18års dag på söndag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Varje sekund kan du födas på nytt
Varje sekund kan bli en ny början
Det är ett val
Det är ditt val."

/ i'roslund

lite funny tyckte jag

2009-01-30 @ 19:01:27

and your my all

2009-01-30 @ 11:10:38

idag började dagen med idrott på sats, styrketräning i gymmet och så. har efter det nu åkt hem till maddebajs och duschat och ska snart äta. börjar igen tio i ett, får se om jag hinner åka in nu efter att vi ätit och kolla present, men tror inte det är så aktuellt med madde i sällskapet eftersom hon är den segaste människan som någonsin existerat :D

riktigt skönt att kunna röra på sig lite trots att jag inte fick träna fullt ut. saknar att träna sjukt mycket, vi har dessutom ökat träningarna till fyra gånger i veckan, asniiccce. får se till att bli frisk så jag kan komma igång igen.

nay, dags för mat. hola espanola

/ i'roslund


oh yes

2009-01-29 @ 23:05:42

inte haft någon som helst tid för att skriva här idag. började visserligen kvart i två men det blev sovmorgon och filmtittande imorse med hjärtat istället. slutade sedan tio i fem, hann inom pressbyrån och köpa en baguette innan jag tog bussen. bussen körde värsta omvägen eftersom de bygger om i limhamn vilket gjorde att det tog längre tid för mig att komma dit. skulle ha möte med fotbollen klockan sex men hann i tid. raffsade fort som en kanin upp min baguette och jag överdriver inte om den försvann på tre minuter. ashungrig var jag. hade möte till halv åtta ungefär, mötte upp madde i limhamn för att sola. när vi väl kom dit va det någon luffare som solade och vi fick vänta en kvart. när vi väl va klara båda två sen så va klockan sju minuter i nio. mamma hämtade då mig och vi körde hem om hjärtat för att hämta upp honom. väl hemma bjuds det på kall soppa som faktiskt var riktigt god, jag går in och duschar och utan att jag vet ordet av det, men två ogjorda naturkunskaps uppgifter och en idrottsinlämning till imorogn är klockan kvart över tio. jahapp, men det va ju övernice.

nu har jag lyckats få ihop en sida på idrottsinlämningen och resten får jag skriva klart när jag kommer hem från skolan imorgon .. alltså efter att jag slutat klockan fem och handlat birthday present till erika och emelie. härrejävlar vad jag ska ta det lugnt på lördag då tänkte jag. men det ändrades ganska fort då jag kom på att jag ska vara hos madde halv ett för att baka tårta inför festen och ja.. mitt liv går i kras. fast det med festen .. det ska bli så jävla oslagbart bra så det är knapps sant .. SKÅL!

sjukt långt inlägg, oj!

/ i'roslund


ganska funny tyckte jag

2009-01-28 @ 19:00:45

over the rainbow

2009-01-28 @ 18:58:16
okejokej chilla nu ett tag. har två naturinlämningar till imorgon och en idrottsinlämning till på fredag. hade ju ingen aning om att man va tvungen att lägga ner så mycket tid på det eftersom jag inte förstår 98.9 % av vad jag ska göra. tänkte slå en pling till maddebajsbloonde men hon tränade visst och det betyder att även erika och vicky gör  det så jag är maktlös. det finns helt enkelt inget jag kan göra, så sorry caroline men den får vänta ett litet slag.

har varit en stund hos mysan precis och pratat om lite allmänna bananproblem (you know what i mean yaah) vi gick ut en sväng och fryste våra tankar till is och då helt plötsligt blev allt bättre eftersom allt vi kunde tänka på var hur kallt det va. gick till farens arbetsplats, fick skjuts hem till mjoouu.blogg.se, jag tog mina saker, tog farväl av min vän och påbörjade sedan den olidliga 4 minuters bilresa med min knäppa fader. som tur var skulle han iväg så jag slipper honom hela kvällen :) jag gör dig en tjänst en annan dag kära du.

nä, syster ska snart provlocka mitt hår med mjoouu.blogg.se locktång, ska se om det blir passande lockar tills 18års festen på lördag. kanske kommer bild på it later om hon får tån ut örat och sliter sig från das computer.

dags för pluggning .. adios

/ i'roslund

just like the sun and the moon

2009-01-27 @ 18:57:30

ja, då ska man snart försöka sätta igång med idrottsuppgiften som är till fredag. tycker att den är sjukt knepig och jag är sjukaste trött så vi får se hur det slutar. PLUS att jag har träning om en timme. nike kommer upp och visar sina nyaste skor. såååå niicce, hoppas bara de tar hänsyn till att vissa faktiskt har korta tjocka fötter och inte låånga smala. för det är nike bajsdåliga på. aja, får hoppas på det bästa.

förresten, för alla mina kära stammisar här på bloggen, dvs pappa, annette, erika, madde och sara och förståss millala och peteeer :D (tack till er) som ni kanske förstått har jag lite problem med spanskan. klagar ganska mycket över detta pisseämne och hatar det ganska mycket faktiskt. men till min storamegajätteförvåning och inte bara miin egen förvåning utan även alla i min spansk grupps har jag fått VG på två av tre provmoment. förstår ni vilken sensation. helt sjukt. nu är det bar lite svårt eftersom jag fick ig på ett, så om jag skiter i att göra omprov får jag G i det momentet, men om jag gör omprov har jag chans till VG. är sjukt nöjd med G men ja .. orkar man eller inte?

/ i'roslund


pull me on track

2009-01-27 @ 11:13:22
förresten, ny twilight film på g? fan va trevligt, drygt att det blir premiär i november men den är ett måste.
precis som i taket lyser stjärnorna. det är en av de bästa böckerna jag läst, skrev en recension av den och fick mvg så alltså är den gjord för mig.

måste även se benjamin buttons otroliga liv!
vissa säger att den är otroligt bra medans vissa säger att den är sjukt långtråkig.
frågan är bara .. är den bra eller dålig?

/ i'roslund

she just has to love nobody

2009-01-27 @ 11:09:35
jaaa, äter faktiskt start med mölk till frukost denna morgon. känner att när smaken inte är i sitt rätta jag kan jag passa på att få i mig lite mjölk eftersom jag annars HATAR det. aja, kollade damlaget med älskling, mamma, anna, annette och emma igår när de spelade träningsmatch. trevligt trevligt, är inte riktigt säker på vad det blev men vi säger att de vann, eller vad blev det sara? :)

körde förövrigt nästan på en mus igår. trodde jag skulle dö, gav ifrån mig värsta jätteskriket och skrämde därmed sebbe så han höll på att trilla. usch vad äckligt det va.

nä, ska göra vid mig lite nu och sedan ta 11.46 bussen mot skolan för att sedan sluta 16.50 och för att sedan sola en liten stund med älskade madeleine jönsson.

/ i'roslund

congrats

2009-01-26 @ 19:15:46
idag är det erikas och emelies födelsedag. två underbara och öppna människor. känner erika aningen bättre eftersom hon tyvärr går i min klass :) skoja, men allvarligt så är hon helt galet bra och verkligen en sann vän. GRATTIS TILL ER DAG!! snart gör jag er sällskap på andra sidan tröskeln.

firade erika idag på la empanada. madde, vicky och camilla kom in med ballonger, muffins och ljus och sjöng för henne inför alla. pinsam tystnad där ett tag och antar att erika blev ganska mycket generad. men det ingår i att fylla 18 för det gör man bara en gång här i livet.

ska gå tillbaka till matbordet och göra sebbe, mamma och pappa sällskap och snacka lite skit.

/ i'roslund

keep it going

2009-01-25 @ 20:31:00
är sjukt stolt över mig själv asså :D har precis gjort klart engelskan till nästa vecka OCH matten. härregud! för er som brukar göra klart era läxor och prov i tid, varför fan har ni inte sagt att det känns helt avkopplande när man är klar med något i så god tid. walla, sitter alltid med det dagen innan men nu slipper jag det. förutom med de två naturuppgifterna och idrotten. men skitsamma, jag är glad. två mindre uppgifter iaf och detta trodde jag aldrig att jag skulle klara.

men kan ju tillägga att det tog mig cirka .. fyra timmar att göra det klart.

/ i'roslund

the hills

2009-01-25 @ 17:14:45

snygg som satan
älska the hills
älska lauren conrad
HATA RÖVSPENCER
börja smågilla justin
och bara älska hela alltet

/ i'roslund

when the moon isnt bright enough

2009-01-25 @ 17:12:49

hade riktigt roligt hemma hos erika och emelie igår. spelade med andra ord och gjorde sedan någon konstig lek. skitkul faktiskt, tack girls! .. begav mig sedan hem till babysebbe och spenderade natten där tillsammans med hans amerikanska bulldog som snarkar värre än någon någonsin hade kunnat föreställa sig. helt sick asså!

ska plugga lite nu och sedan får vi se om det blir till att ta fram salladen och zappa lite på tv:n. ska vara nyttig och inte käka massa skit nu framöver .. förutom på lördagar och speciellt nästa lördag då det är fete18årsfest för the amazing twins!! maxxxxxat

/ i'roslund


not so good

2009-01-24 @ 18:54:07
18 minuter ..
frankrike 13
sverige 4

vad händer??????
katastrof

/ i'roslund

speak up

2009-01-24 @ 18:45:25
varit på mobilia idag, tog bussen in med madde och mötte sedan emelie, erika och vicky. hittade inte det vi va ute efter (klackskor) utan jag och maddebajs tog bussen in till stan. va där vid kvart över tre och började kolla vid triangeln. utan att vi visste ordet av det va klockan kvart i fyra och affärerna stängde fyra, bad luck. fick rikta in oss på gallerierna och jag hittade faktiskt ett par skor tillslut. puss på dem.

ska snart CYKLA hem till erika och emelie för att spela spel och sådant trevligt, blir sedan övernattning att pihls place.

nu medan jag väntar på att madde ska käka klart kollar jag handbollen, sverige - frankrike. står efter 11 minuter 7-2 till frankrike plus att de har anfall. great grabbs ...........

/ i'roslund

panic at the roslund

2009-01-24 @ 00:02:15
ohgud, jag lät pojken min klippa håret på mig.
det va långt
jag menar, låååååååång
nu är det ..
ja
hej

/ i'roslund

hälften hälften ungefär

2009-01-23 @ 19:32:39
åkte taxi till skolan idag, lyxx. hade en riktigt jobbig dag med både två timmars matte och sedan två timmars engelska. diggar engelska men två timmar är liiiiiite länge. hade sedan gympa men fick dock inte vara med. lirade lite med en boll tillsammans med filip men jag ska ju ta det lugnt, även om det är svin svårt. kom sedan hem och sov medans mamma och älskling gjorde maten och nu sitter vi här och har precis laddat ner en film som ska ses efter lets dance.

har faktiskt lyckats snappa upp crazy madde comment, ÄNTLIGEN WOHO! och jag och erika är nöjda och glada.

på engelskan gick vi igenom sånna symboler som står i lexikon och förklarar hur man ska uttala ordet .. kommer inte på vafan det heter men hoppas ni fårstår vad jag menar.

lärare; ja, men ni hör väl skillnaden, denna är mer som shhh
ida: jaha, som i fish (fisk på engelska för iqbefriade)
madde: jaha, så den symbolen betyder fisk?

sedan när vi käkade lunch så bevisar hon ännu en gång sin otroligt kvicka och begåvade hjärna  ..

vicky: men alla säger att hon är jätte,jätte tjock .. men jag tycker inte alls att hon är så tjock.
madde: nä, jag vet det är hon inte. hon är mer fet.

pretty niice

2009-01-22 @ 19:45:06
ja, tog då bussen till mysan tidigare idag. hoppade av i limhamn och hon mötte mig. skulle egentligen sitta ute och snacka lite men så svinit kallt som det va så gick inte det så vi begav oss hem till henne. väl där åt vi kakor och fastlagsbullar eller vad det heter. gick sedan ner mot limhamns ip för laget tränade .. pappa hämtade mig och jag övningskörde sedan hem till hjärtat för att hämta upp honom och sen hemmåt.

ska kolla handbollsmatchen snart. hade sjukt stort intresse för det innan, är lite som min mamma och gillar att kolla idrott men på senaste tiden har jag tycker att handboll blivit mycket tråkigare. men nu i vm så har det faktiskt varit kul och följa dom eftersom det gått ganska bra hittills. återstår att se hur det går.

stör mig dessutom på tråkiga komentatorer. de ska vara riktigt engagerade och skrika och heja och vara uppjagade så att man har något att skratta åt. det ska jag bli när jag blir stor. jag är ju bra på att prata och jag blir lätt engagerad och fylld med energi när det är något jag följer. så ja, där har jag min framtid.

/ i'roslund

please let me in

2009-01-22 @ 14:48:00
övningskörde precis hem från pappas jobb. hade nämligen hlömt nycklarna så jag fick snällt hoppa av bussen i limhamn och sedan körde jag hem och fick nycklarna av pappa. ska sätta igång the hills, unusual i know, men det är niicce. ska sedan om en timme cykla och möta min underbaraste vän my för en liten pratstund. mysigt och så. sedan blir det väl hem och sova. har inte fått så mycket sömn i natt.

nä, känner att the hills skriker efter mig, gotta go.

/ i'roslund

handsome

2009-01-21 @ 14:48:52

usted es la luz de mi vida

2009-01-21 @ 14:46:34
jo ja, varit hemma ett tag. skrivit lite på en engelskuppgift som ska lämnas in nästa vecka. är jag inte duktig? ska försöka ligga steget framför lite nu tänkte jag, så att jag slipper sitta dagen innan med 10 inlämningar och va tvungen att prioritera några utav dom. nej, inget sånt denna terminen. det är full speed haj.

hade naturkuskap i två timmar och sedan spanska. ganska chill dag förutom att jag hatar spanska, blä för det!!
provet gick som planerat, lyckades ändå svara på ganska mycket (stolt svenne) men ingen aning om det va rätt eller om det hadlade om något helt annorlunda. men det får jag bjuda på. hon kan få sig ett litet skratt när hon rättar proven, jag menar man måste ju vara snäll också .. det kan ju inte vara roligt och rätta massa prov.

/ i'roslund

dance like the house is on fire

2009-01-20 @ 22:56:22
okey, nyss kommit hem från träningen. agerade åskådare idag eftersom min attans bananfan till förkylning inte vill försvinna. tog en liten cykeltur på motionscykeln igår av ren frustration över att ej få träna och det visade sig inte alls bra. mår alltså värre idag. fasiken, fattar inte hur jag ska stå ut längre utan att träna. somnade när jag kom hem från skolan, åt middag och sen iväg till träning. kommit hem nu och ska snart lägga mig och sova igen.

börjar 08.40 imorgon och slutar 12.25. har bara naturkunskap och spanska. prov då så hoppas att vi får gå efter att vi gjort klart provet för då lär jag sluta aningen tidigare. men saken är den att jag har försökt, jag försöker att intala mig själv att jag kommer klara det, det går bra, jag förstår ju i alla fall lite (mycket lite!). men sen sitter en annan ond ida och försöker övertala mig att det inte är lönt. du har så mycket andra läxor och träning och mat och gud vet allt. så man kan säga att det pågår ett slags inbördeskrig inuti min hjärna mellan onda ida och snälla ida. får försöka lösa det på bästa möjliga sätt.

ska i alla fall ta ett glas äpplejuice och bädda ner mig i sängen nu och zappa lite på tv:n.
adios amigos, wish me luck.

/ i'roslund

det snurrar i min skalle

2009-01-20 @ 22:42:42
jag har alltid varit blond. typiska blonda flickan med blåa ögon. men jag är sjukt sugen på förändring. gått och tänkt överlänge och ja, kanske är dags att färga håret broown. är sjukt avis på människor som utan vidare bara kan sätta sig hos frisören och göra något totalt annorlunda. jag däremot har inte nerver för det, hade ballat ur totalt och jag har kommit fram till att jag är rädd för förändring. inte bara hår utan när det gäller andra saker också. jag har ju det så bra så varför riskera att göra det värre och om det blir värre hur ska man då få tillbaka det som det va innan. så, min stora fråga i livet är för tillfället ..

BLONDIN ELLER BRUNETT?




i just wanna get inside your head

2009-01-20 @ 14:52:55

riktigt ball skoldag denna vackra och soliga tisdag. började med att hyfsat lätt krypa ur sängen och göra vid mig för att sedan bli skjutsad till skolan av faren. kom till skolan, hade svenska och kollade lite på sagan om ringen och sånt skit. hade sedan engelska och det va just under denna lektionen som dagens höjdpunkt ägde rum. stackars, så det va egentligen inte så kul .. eller  förresten JO HAHAH!! rebecka blev inknuffad i en buske av robin och märkte sedan när vi kom tillbaka in i klassrummet att hon hade det hon trodde va jord på rumpan. hon tar då tag i det med händerna för att få bort det och märker att det luktar konstigt. konstigt som i baaaajs. haha, hon hade alltså fått fullt med hundbajs på sina byxor och det låg på marken och hon skrek och ja. kan ju säga att hon blev ganska hysterisk, och misstolka inte mig för det hade verkligen jag också blivit. men ja, det va fetaste ballaste hej. hade sedan specialidrott och kollade en dokumentär om Stefan Holm. intressant faktiskt även fast hans fassa inte vet hur man snackar.

ja ha tyvärr ingen bra crazy madde comment idag eftersom det knasiga hon gjort inte går att förklara riktigt. men det va en rolig sak som hände som är värt att ta upp tycker jag. det va på engelsk lektionen och madde säger;'

ALL I NEED IS A PEN AND RUBBER

detta tolkades som att allt hon behöver är en penna och gummi .. alltså gummi, gummi. ja!
hon menade inte alls så (påstår hon) utan säger att hon egentligen skulle säga att hon behövde en penna och suddi.

dags att studera lite spanska, verkligen superkul har ju sett fram emot detta hela dagen. skojar inte alltså, jag är helt seriös .............

/ i'roslund


dance the night away

2009-01-19 @ 14:31:30
nyss hemkommen från skolan .. trött som ett svin och huvudet dunkar. men visst har man saknat alla små odjur i klassen även fast det är deras förtjänst att man är helt slutkört. fifanja!

började med naturkunskap, HA HA. molekyler och skit och vi har världens mest osäkra lärare, kommer inte ens ihåg vad hon heter, lyckat tjejen! efter det följde mental träning och vi gick igenom hur man ska tänka för att prestera bättre. tycker faktiskt att det är ganska intressant och se eftersom det faktiskt funkar. borde nog ta och prova det någon gång också. sedan va det i alla fall engelska med eva. tjenixen sixten. gjorde inte så mycket, lyssnade på en text och hade PP, chillepille. hade sedan spanska, hallelujah, jesus, kristus och amen. började men oförberett prov där vi skulle svara på ett brev, gick ändå ganska hyfsat till min stooora förvåning. men sedan kom det muntliga. fick välja mellan ett antal kategorier som tex, mina föräldrar, min perfekta dag, musik, en resa, en film och massa annat som jag inte förstog. skulle då prata om ett av dessa sakerna i två minuter. bara improvisera och inte ha några anteckningar eller någonting och vi fick två minuter på oss att välja vilket ämne vi ville ha och gå igenom i huvudet ungfär vad vi skulle säga.. jag valde mina föräldrar och sa; min pappa heter pär. sen va jag klar. tror hon allvarligt att jag skulle kunna det, hemska människa.

nä, ska kolla lite the hills nu och sedan får vi se om jag sticker in till limhamn ikväll och kollar när laget tränar.

förresten så va filmen igår jättebra. älskar verklighetsbaserade filmer.

ingen maddecomment idag, ledsen att göra er besvikna nu när jag är tillbaka i skolan och allt. hoppas inte att alla mina miljoner läsare blir allt för ledsna. ska hålla öronen öppna extra mycket imorgon, och det ska erika med! :)

/ i'roslund

movietime

2009-01-18 @ 21:08:05
söndagen avslutas med film, United 93.
ska ta fram vindruvorna och colan nu i pausen sedan
blir det bara att mysig i sängen och efter filmen blir det
till att sova direkt .. om jag kan!
skola imorgon kl. 08.00 får se hur länge jag orkar eftersom jag
fortfarande är sjuk. men ska försöka hela dagen eftersom det är
spanskprov sista lektionen. slutan ändå 12.25 så det ska nog gå.

ha en fortsatt härlig söndag, för det ska jaaag

/ i'roslund

enjoy the clips

2009-01-18 @ 19:10:51
ett skratt förlänger livet så tack Albin för att du gav både mig och Martin Timell ytterliggare ett antal år att leva.

 

smålöjlig som jag är så tycker jag att denna avföringsvideo är asball

konstig syster hej

2009-01-18 @ 17:39:49


lika eller ej, det är den stora frågan.

/ i'roslund

move away from the candy

2009-01-18 @ 14:53:00
ja, igår hände då det värsta som någonsin kunde hände. sebbes hundfan bet isönder min mobil. kan även tillägga att han redan bitit sönder två par skor, så .. ja, han bet då isönder min älskade mobil så jag och pappa körde in till triangeln och lämnade den på lagning. har haft många söndriga mobiler genom åren och jag vet hur jäkla lång tid 3 tar på sig för att laga en mobil. men inte i detta fallet. för jag ska ringa och stressa dom som in i och det ska inte ta längre än en månad, no way!!

efter triangeln åkte vi och handlade på ica maxi i västra hamnen. alltid samma eländiga fråga som kommer upp, vad ska vi äta till middag? kan säga att jag är överlycklig att slippa handla mat varje dag och behöva bestämma, det är ju sjukt vad svår det är.

är i alla fall hemma nu, ska försöka plugga lite spanska så gott det går. sedan blir det att inta platsen framför den bärbara datorn och sätta igång the hills avsnitt med vindruvor och cola. har varit nyttig hela veckan och känner att jag är fan värd cola. tack och adjö!

/ i'roslund

take your time

2009-01-17 @ 20:15:35

sitter hemma hos hjärtat. var på 18års fest igår hos emelie, var där bara i ca 2 timmar men hade faktiskt riktigt roligt. tack för det!

fortfarande sjuker så tar bara det lugnt idag. egentligen planerat att fira andy och robins födelsedag idag, men som sagt så är jag inte så pigg på det med världens mest igentäppta näsa och en hosta som låter jättemysig. men har inget emot att sitta hemma och bara ta det lugnt.

dålig på uppdatering tycker jag men har varit helt inne i the hills och tiden har bara susat förbi så har inte ägnat så många tankar åt bloggandet.

ska hjälpa min pojkvän att snagga håret nu. gillar inte det så mycket men jag får gör en skitful frisyr först som han ska ha när vi sticker till konsum så .. då kan jag gå mer på det.

/ i'roslund


cry me a river

2009-01-16 @ 08:37:38
nyss varit hos doktorn för tredje gången, tog blodprov precis som igår. får se vad det leder till und so on. ska väl försöka sova en liten stund nu. har haft skitsvårt att sova de senaste dagarna. varit helt klarvaken och rastlös. hemskt! får ta igen den missade tiden nu då känner jag.

/ i'roslund

strike a pose

2009-01-15 @ 18:18:48
just kommit hem från hjärtat. han kom nämligen hit efter att han jobbat och sedan kom han på att han behövde lite saker till jobbet imorgon så vi lånade syrrans assnabba moppe och körde hem till honom och fixade lite. vi blev senare tillsagda att dra därifrån för det började bli halt ute så vi tog moppen och begav oss hem. men på vägen stannade vi vid konsum och jag som alltid är en sådan optimist trodde att jag lätt kunde vända moppen på en väldigt lite yta. slutade med att jag tvärbromsade och var ca 0.01 millimeter från att köra rakt in i en soptunna. hjärtat skämdes lite men jag gav mig fan heller utan var tvungen att utmana ödet och nästan köra rakt in i en bil också innan jag slutförde mitt uppdrag. men ändå, duktigt av mig att trots hinder ta mig fram till mitt mål. duktiga jag heja heja!

på tal om det så dör jag snart av hunger. ska man vara duktig hela dagarna måste man ju få i sig mat och energi. så snart blir det käk och sedan kolla någon nerladdad film.

/ i'roslund

..

2009-01-15 @ 14:36:41

get all the shit out of here

2009-01-15 @ 12:42:14
har precis varit hos doktorn, äntligen fått penicillin .. efter drygt en månads lidande. ska samtidigt som penicillinet hämtas ut, hämta ut vaccinet mot livmoderhalscancer. har inte tagit det än och eftersom jag fyller 18 år om 16 dagar så är vi lite sent ute. men ja, får i alla fall två sprutor och den tredje får vi betala fullt pris för. men det är det ju värt.

känns lite bättre idag faktiskt, ska tillbaka till doktorn imorgon och göra lite tester angående mina "svimmningar" och det dära. ska bara försöka ta det så lugnt som möjligt idag och vila upp mig inför imorgon och på lördag. om det nu blir något imorgon, får se vad som händer.

nu ska jag gå och göra lite varm choklad, muuumms det va överlängesen.

/ i'roslund

cirkus

2009-01-14 @ 15:59:00


fruktsallad med gurka och tomat

2009-01-14 @ 13:11:22
ja, är då hemma idag igen men idag känns det faktiskt aningen bättre. så vi får väl hoppas att jag blir frisk till helgen. 18års fest på fredag och sedan 18års fest på lördag. vet inte riktigt om det är så himla bra med tanke på hur jag mår nu. så jag ber snällt att jag ska få må lite bättre tills på fredag. även att doktorn ska vara snäll och ge mig något lindrande mot min förbannade huvudvärk imorgon för den är mitt största hatobjekt för tillfället.

förresten så hatar jag doktorer. så himla tråkiga och verkar egentligen inte bry sig ett skit. när man kommer dit och mår dåligt vill man ändå ha lite engagemang och liksom trevliga människor. men nej, de klämmer och har sig precis som om de ska göra saken värre istället.

ska nog bli doktor när jag blir stor. och så ska jag vara en glad och hjälpsam doktor som förstår sig på alla sina patienter och ger dom godis och då kommer alla älska mig och då kommer jag tjäna mer pengar för då vill alla komma till mig istället för alla surballar. shit, tror faktiskt att det ljust slog ner en snilleblixt. auuuw, ibland blir jag så stolt över mig själv.

/ i'roslund

you're all over me

2009-01-13 @ 22:19:28

kollar the guru och den är förvånansvärt ball. tyckte inte om den första gången men nu är det en helt annan film. fortfarande aningen töntig men det är lite av my style ja, bara ett litet snabbt inlägg. antagligen ingen skola imorgon iheller. bara sega och dö typ, lysande sickan! .. övertrååååkigt.

fortsätta kolla filmen nu, ja ..

/ i'roslund


shut up and sing

2009-01-13 @ 16:13:37
med en banan (en gul ätbar då tack!) i ena handen och en mobil i andra handen sitter jag framför en överhettad bärbar dator och väntar på att the hills avsnitten ska bli klara. laddade ner de fyra första avsnitten av tjugonio från piratebay men inte fick jag dom i ordning utan jag fick avsnitt ett, tio, elva och tolv. skitbra, sjukt sugen på att kolla tio, elva och tolv också men det förstör ju allting. bajstolle vill vill vill kolla. laddade sedan även ner de två som kom efter och då var det tretton två gånger? jag menar, nice work.

äh, är så snurrig i bollen så jag orkar inte skriva så mycket mer. min knubbisbjörn kommer snart hit och gör mig sällskap och så. blir nog mest att han får springa rundor och hämta saker åt mig medans jag bara ligger ner och tycker hemskt synd om mig själv. aww, bebisbobo boooobobo.

/ i'roslund

ashlee simpson

2009-01-12 @ 21:36:00

jabadabadoo

2009-01-12 @ 18:45:25

idag är det premiär för den nya tv serien Lipstick Jungle 21.00 på tv 3. funderar på att ge den en chans och se om den är något. är bara lite orolig för att den ska vara det och att jag vid senare tillfällen när läxor och skit tränger sig in i vardagen utan problem kommer prioritera tv:n framför läxorna. har nämligen varit med om det innan när jag följde desperate housewives, ugly betty, grey´s anatomy och prison break på samma gång. aja, vi får väl se vad som händer.

har bara legat i soffan HELA dagen idag. kollat klart säsong 2 av the hills och första avsnittet på säsong 3, mer har jag inte hunnit ladda ner. kollar nu unga mammor och försöker sätta mig in i deras situation men kan inte riktigt det. de yngsta i programmet är femton, helt sick!

/ i'roslund


not the easy way to go

2009-01-12 @ 15:44:39
hemma idag, man kan säga att det är första dagen i skolan efter jullovet. var även hemma sista dagen innann jullovet slutade. kul, verkligen, varit feteförkyld hela lovet och nu känns det bara som om det håller på att bli värre igen. känns som hundratals små knubbiga kineser springer runt inuti mitt huvud med hammare och försöka dunka sig ut. helt sinnes.

ska fortsätta kolla the hills nu. det är verkligen bättre än jag trodde från början. men spencer är ett riktigt svin, jag har honom!! bläbläblä.

/ i'roslund

it's not okay

2009-01-11 @ 19:38:18

turn around, clap your hands

2009-01-11 @ 16:01:50
ändrade planer minsann. jag slipper ta mig ut till pojken utan han kommer hit vilket innebär att jag kan testa nya lösnaglar och duscha och bara mysa hela dagen tills han kommer. bara ta hand om mig själv och ladda upp inför imorgon. det blir toppen. hoppas bara han inte dyker upp allt för tidigt för det har jag inte tid med.

/ i'roslund

pass pass pass hej

2009-01-11 @ 14:10:57
god morgon
vad ska man hitta på idag? .. vad vill man hitta på idag? .. vad orkar man hitta på idag?
nä, cut the crap. drar hem till mitt hjärta lite senare och tar det lugnt så får vi slut
på det olidliga tänkandet över vad man ska göra, varför man ska göra det osv.
dödar bara massa hjärnceller i onödan.

har precis tryckt i min fil med start, mums. ska snart plocka undan lite faktiskt och sedan
blir det att ta sig till hjärtat. vad vi sedan hittar på har jag ingen aning om. men det blir
väl det vanliga, kolla någon bra film och vara jätta onyttiga, sounds perfect!

skola imorgon, känner inte alls någon som helst glädje inför det. inte det minsta. börjar med spanska, redan där är terminen förstörd och det blir ju inte bättre av att dagen fortsätter med en ny kurs i naturkunskap. motivationen ligger på noll, zero, nada, you name it. men den får vi försöka jobba på med den mentala träningen. jadå, det ska vi nog fixa. heja ida!!

nä, ska kolla något avsnitt av the hills nu och sedan blir det väl att slå en plingeling till en viss pojke i hyllie och fråga när det är lägligt för mig att komma och lite sådär. får sedan försöka kommunicera på bästa möjliga sätt med mitt inre organ som befinner sig på baksidan av mitt fantastiska ansikte ( :D ) om när jag orkar ta mig dit och hur. ohja!


/ i'roslund

watch out beautiful

2009-01-11 @ 14:00:11

brother from another mother ..

2009-01-10 @ 22:05:46


sitter hemma hos jeppsson family och tar det lugnt. äter chips, dricker cola och snackar skit. sådant som är så totalt icke alls ansträngande men endå så himla trevligt. jag sitter vid ena datorn medans my och milala sitter vid den andra. hoppas även att anna får tummarna ur gumpen och sprintar upp här senare. aja, ska fortsätta vårt tjejsnack som verkligen är censurerat till max när vi hittar våra heta samtalsämnen. adioos amigos !!

/ i'roslund

make it happen

2009-01-10 @ 17:10:01
ja, då va man i stan idag igen. köpte två st trosor, en bh och en sjal. var mest där för syrrans skull men jag hittade även lite saker. brukar bli så tyvärr. åkte först in med syrran då och mitt hjärta men träffade sedan my och millala för att fika. gick sedan vidare med dem för att kolla piercing och lite annat. trevlig dag i stan, men man kan ju säga att efter fem timmar är man ganska slutkörd.

idag blir det bara till att ta det lugnt och jag inte finner inre krafter för att orka ta mig till limhamn och träffa my, hampus och några andra. får se vad som händer och vad min kropp tillåter.

melle är dessutom hemma. underbart att höra ljudet från hans små tassar när han kommer springandes i hallen. msigaste vovven som finns, jovisst!!

/ i'roslund

movietime

2009-01-09 @ 23:32:46
såg verkligen en skitbra film idag, verkligen en som är med och krigar om platsen, bästa filmen jag sett. a walk to remember heter den och handlar om en kille som faller för en av de "töntiga" tjejerna och omvandlas till den perfekta killen, typiskt amerikanskt jag vet, men sen visar det sig att denna tjejen har leukemi. ja, ska inte skriva mer för har tendens till att berätta i stort sett hela filmen när jag bara ska förklara en liten del av handlingen. men se den, skitbra!!

ska sätta på någon bra film med mitt hjärta nu och sedan blir det sängen. imorgon kommer melle hem, saknat hundjäkeln som en gris och det är här han hör hemma.

/ i'roslund

tudiluuuuue

2009-01-09 @ 19:02:22
blev stan trots allt, vi var lite uttråkade här hemma så vi bestämde oss vid tre tiden att ta den gröna långa in till malmö ändå. fick köpt lite också minsann. kan ju säga som såhär att när jag skulle fotografera min inköpta varor så kommer min käraste pojkvän och kritiserar mitt sett att ta fotona. han tyckte att jag tog så tråkiga bilder och jag måste göra det lite roligare. så bilderna är tagna av ingen mindre än sebastian pihl.

vanligt skärp från hm


kort, randig kofta/tröja, MQ


mina nya älsklingar, vårskor, gucci



när han hade tagit klart fotona så sa han att jag va ju tvungen att ta ett foto på honom och skärpet eftersom att det va ju trots allt han som hittade det till mig. tack älskling för att du hittade det åt mig och nu har även du fått en stund i rampljuset.



/ i'roslund

you got remember ..

2009-01-09 @ 11:45:34
vaknade nyss med världens huvudvärk och en mun torr som ja, saharaöknen. är nämligen totalt igentäppt i min näsa och kan därför inte andas genom den och tvingas att enbart andas genom munnen. detta leder då till att min mun blir sjukt torr, men även att jag snarkar som en gris. eller det märker ju inte jag med jag har fått höra det av min kära sängkamrat, min alldeles egna hjärtevän. hade tänkt åka till stan en sväng med det blir det nog inte med tanke på hur jag mår. så, det blir väl att slappa (som vanligt). skandal, jag tar verkligen itu med problemet och så kommer det saker ivägen, puss.

igår va det ju möte med fotbollen. vi har fått en ny tränare vilken resulterar i att vi nu har sex stycken, det är snart så att vi har en personlig tränare till var och en i laget. nä, men han verkade skitbra verkligen .. så vi får se vad som händer. uppbyggnadssäsongen med richard som sätter igång nu ju. verkligen en favorit .. noooot! vill bara påpeka att den är f r u k t a n s v ä r d. och ja, man har stor nytta av den sen men det är fan långt ifrån dom tankarna som susar runt i huvudet när man tvingar springa 100% 400 meter med två däck fastknutna bakom sig.

nä, ska gå in och väcka min lilla prins som fortfarande sover som en stock.

/ i'roslund

nicole richie

2009-01-08 @ 22:31:00



/ i'roslund

facewash

2009-01-08 @ 16:51:46
har faktiskt tagit tag i mitt nyligen påkomna problem. nämnligen att jag är seg och bara ligger och slappar när jag är ledig. därför gick jag och duschade, gjorde vid mig och tog på mig vanliga kläder (alltså inte mjukis) och sedan åt jag frukost. sjukt mycket skönare att slippa känna sig smutsig och seg i mjukis. otroligt hur stor skillnad det är när man tar på sig lite fräshare kläder, man blir piggare och gladare och ja, mycket bättre het enkelt. så nu har jag i alla fall kommit en bit på vägen och nu är det bara orken att göra något vettigt som saknas. men hallå, rom byggdes inte på en dag.

möte med fotbollen ikväll .. let's see how that goes.

/ i'roslund

let the game begin

2009-01-08 @ 12:39:10

har precis gått upp, hemskt vad man blir seg när man sover länge. jag orkar verkligen ingenting. kan delvis ha att göra med min förkylning men så brukar det vara i vanliga fall också. är man hemma ensam och är ledig blir det oftast att sova läänge och sen bara lägga sig i soffan och slappa. ta något gott till frukost, eftersom jag är a total breakfast lover och sedan slå på någon bra film eller bara zappa så onödigt mycket som man bara kan. om det då inte visas någon bra film och man inte har någon bra nerladdad så är man så trög så man ligger kvar och kollar på massa tråkiga program och bara finnsoch har tråkigt istället för att göra vid sig och göra något nyttigt. men ja, det ligger väl i min natur att vara slapp och njuta av livet .. på mitt sätt då.

väntar just nu på hjärtat som snart anländer med den makalöst snygga mff cykeln. blir väl minst lika mycket slapp när han kommer om han inte är på något jobbigt överskottsenergihumör. för då blir det dock inte slapp.

/ i'roslund


crazy like a green banana

2009-01-07 @ 20:40:17

eftersom skolan började idag och madde är tillbaka från thailand så är det väl på tiden att dra igång crazy madde comment igen. är i och för sig ledig torsdag och fredag så då blir det tyvärr inga .. men idag lyckades jag och erika fånga upp en.

crazy madde comment today:
erika: madde, du sa ju att du inte sminkat dig idag. varför är din mössa brun här vid kanten då?
madde; men åh, det är inte smink. det är min solbränna.


not ready to make nice

2009-01-07 @ 18:25:42

vi fick idag i skolan titta på en dokumentär om gruppen dixie chicks och vad de tvingats gå igenom under deras karriär. men filmen är även kopplad till mänskliga rättigheter och i detta fallet yttrandefriheten. USA är som säkert alla vet en stor del av världsekonomin och har otrolig makt och respekt. de har även yttrandefrihet .. på sätt och vis..

när USA va påväg in i krig så hade dixie chicks en spelning där en av bandmedlemmarna mellan två låtar uttalar sig om detta och säger; "vi är på eran sida, vi är också emot kriget. jag skäms över att säga att vårt lands president kommer från samma hemstad som mig."

inte trodde någon att detta hade så himla stor betydelse som det senare visade sig att vara. detta spred sig genom media och hela landets invånare. tidningar och tv-program ägnade enormt mycket tid åt detta och kallade dem för alla möjliga saker. tex dumma blondiner som skulle behöva stryk för att få lite vett i skallen. under tiden som medierna tryckte tidning efter tidning och visade program efter program där de verkligen visade hur fel dessa tre tjejerna hade och hur förundrade de var att man ens kunde säga något sådant om sin egen president sjönk deras populäritet. folk som tidigare älskat dixie chicks vände sig snabbt åt motsatt håll och började skriva hotbrev till alla radiostationer att de inte skulle spela deras musik för då skulle de bli bojkottade. de arrangerade till och med allmänna soptunnor där man kunde slänga sina dixie chicks skivor för att sedan på kvällen bränna upp allting eller mosa med lastbilar. de ville även skänka en miljon dollar till röda korset men blev nekade pga vad dom sagt. men hallå? vart tog yttrandefriheten vägen? de gjorde inget som helst påhopp utan uttryckte bara deras åsikter och vad de tror på. de visade att de var emot kriget och att de tyckte att bush val att gå in i krig var fel. men de fick inte en syl i vädret för att kunna förklara sig och säga vad de egentligen var som de försökte få fram. med tiden som kriget blev mer och mer misslyckat började folk förstå och ägnade en extra tanke åt uttalandet. tänk att en grupp som låg etta på flera topplistor och var älskade landet runt kunde bli så hatade pga en mening i ett land där yttrandefrihet är en viktig del. men trots alla motgångar vek de aldrig ner. de stog för vad de tyckte och tog konsekvenserna.

de har nu kommit tillbaka efter två år och sjunger om hur det var. hur de fick hot om att de skulle dödas vid specifika tillfället och liknande. riktigt fina texter och musiken är underbar. country men ändå inte helt och man blir så glad och avslappnad.

dixie chicks - not ready to make nice



/ i'roslund

ankelväska från chanel

2009-01-07 @ 17:51:31


/ i'roslund

back to hell

2009-01-06 @ 23:17:17
imorgon börjas det igen, börjar med spanskprov och idrottsinlämning. what a start!
börjar 08.00 imorgon och går till 17.00, bara för att vi ska få reda på våra betyg.
kommer nog bli någorlunda drygt att bara sitta och vänta på sina betyg en hel dag.
nä, ska försöka sova nu så att jag orkar hela dagen i skolan imorgon, är ju trots
allt fortfarande sjuk och mår inget vidare. får se vad jag orkar med helt enkelt.

sleep tight

/ i'roslund

move, move, faster, faster

2009-01-06 @ 16:00:57
MÅNDAG
okey, blev inget bloggande igår. var då som sagt hos helen, sebbes syster och hälsade på henne, hennes man och hennes lovely (men otroligt energifyllda) child. tog tåget dit, höll på att missa det för vi befann oss på fel plats vid fel tidpunkt så att säga. men det löste sig som tur var. kom dit och gick och tittade lite i olika affärer, ystad är trots allt större än vad jag trodde, ingen bonnaholla (skånskdialekten tack). träffade även sebbes andra syster, sabina och hennes barn wera, så vi gick lite med dom. sedan anlände vi till the big house. tre våningar och världens utrymme, helt sinnes. riktigt fint och mysigt men stoooort. ja, vi fikade lite och hade allmänt mys för att sedan låta mig och sebbe inta våra kvällsroller som barnvakter. helen och freddy skulle nämligen iväg och vi skulle laga tacos och lite annat med wiggo. har ju passat ungen innan så visste ungefär hur mycket energi det fanns i den lilla kroppen men .. ja, blir fortfarande lika förvånad hur ett litet barn med så oskyldigt ansikte kan fara fram och tillbaka, kasta sig hit och dit, skrika och skratta och skrika igen och skratta ännu mer. efter att ha lekt med honom i ca 7 minuter va jag helt slut så då fick sebbe ta över. undra fan hur det går när jag ska få barn och ska stå ut med krypet i 80 år .. eller lite mindre för jag dör antagligen innan 100 .. men ändå! ja, shit the same. vi hade iallafall skitball åt allt och inget och kollade film och hade trevligt. freddy kom hem lite senare och nattade wiggo och med tiden kom helen också. vi kollade film och snackade lite innan helen och freddy gick och la sig. sebbe och jag fortsatte med att kolla lotta på bråkmakargatan. så underbart, älskar fortfarande barnfilmer mer än något annat och vad passar bättre än att ta vara på tiden hos en unge och kolla alla härliga filmer. så det gjorde vi, till ca 02.00 sedan slocknade vi också.

TISDAG
puh, dagen började tidigare än väntat. vid halv åtta tiden springer wiggo rundor och ska kela i soffan där vi låg och sprang lite fler rundor och "pratade/skrek" och allt detdär en unge i ett och ett halvårs åldern brukar. total chock!! trodde iallafall att vi fick sovmorgon till 10.00 men nädu. det fanns inte ens på kartan. tro mig, vi försökte somna om men det gick inte. inte en enda gång av de miljoner gånger vi testade. så det va bara att stiga upp och sätta sig vid frukostbordet. efter frukosten gjorde vi vid oss och blev sedan skjutsade hem till sebbe. därifrån gick jag sedan för att möta madde och prata lite med henne. pappa hämtade mig sedan at her home och vi övningskörde lite och sedan hem.. nu sitter jag här och ska direkt efter de sista bokstäverna i detta inlägget lägga mig rak lång i min jättesköna säng och sova sova sova!!

hjärtat, jag älskar dig!
du är så mycket.

/ i'roslund

nelly.com

2009-01-06 @ 15:44:12
skitsöta mocca armband, totalt blown away. finns även i andra färger
39 kr/st




.. dessa skorna, underbara!
199kr



499kr



/ i'roslund

just go with the flow

2009-01-04 @ 22:14:33

vaknade .. sent som alla andra dagar detta jullov. gick upp och åt frukost .. också precis som alla andra dagar detta jullov. gjorde vid mig och sedan begav familjen sig mot pihlfamily för att hämta upp mitt lilla hjärta för att sedan besöka farmor och medverka i en släktmiddag. det var väldigt trevligt måste jag säga. god mat, trevligt folk, roliga lekar och sådant.åkte hem efter en ganska lång stund och har sedan dess suttit vid datorn. imorgon bli det att gå upp tidigt som tusan för att åka till ystad där hjärtats syster bor. ska nämligen hälsa på henne, hennes man och deras underbara son fram tills tisdag. vi tar tåget upp vid kvar över tolv och sedan blir vi körda hem dagen efter.

nä, nu är det dags för popcorn, en bra film och cola .. är man sjuk så är man!!

/ i'roslund

världens snyggaste par

2009-01-04 @ 22:10:14
david och victoria, number one!
plus att skorna är totalt felfria



men även josh och fergie, skitfina!



/ i'roslund

jesus kristus och de sju dvärgarna

2009-01-03 @ 21:29:05
ja, mitt hjärta brukar alltid smyga sig in till min kära syster och störa sig som fan. idag utforskade han hennes sminklåda och jag blev genast minst lika intresserad av att se allt skit den tjejen har köpt och inte använder. så vi rensade hela lådan och satte upp allt smink. inte nådigt vad hon har onödigt mycket smink. kan ju säga som såhär att hon köper, tex en foundation, använder den tills det är hälften kvar och sen köpen hon en ny. ja, knäpp är hon allt men kanske därför hon är my sister.

bild på hennes jättefina och organiserade sminklåda, den är inte vänd så ni får liksom titta med snett huvud. mummms ...



och här är allt smink när vi tagit ut det ur lådan .. foundation, brunkräm mm, uppe på tv:n och alla miljoner mascaror som man inte riktigt ser hur många de är men de ligger till höger om spegeln, plus då allt puder och rouge och sådant. ja, helt enormt!



trots att du har en sminklåda för halva sveriges befolkning så älskar jag dig sis.

/ i'roslund

uppdateringen

2009-01-03 @ 13:14:42
ja .. den är ju inte den bästa om man säger så. det kommer efter att lovet är slut för nu sover jag mest och umgås med mitt hjärta eftersom jag är sjuk, och håller på att bli mer sjuker. så jag kommer igår rejält sedan när lovet är slut och mitt vanliga liv börjar .. skola, plugga, fotbollsträningar och annat trevligt.

/ i'roslund

dancing queen

2009-01-02 @ 14:40:27


har precis kollat klart mamma mia, såg halva igår och halva idag. såg även twilight igår, riktigt bra! kände mig lite ensam om att inte ha sett denna "skitbraiga" film. och ja, den är lika bra som alla säger faktiskt. har annars tendensen till att ha FÖR höga förväntningar så att det blir bananbajs av allting .. men denna filmen va verkligen jättebra! fem älgar, spårvagnar, lyktstolpar eller hallonbuskar, you pick!

ska snart göra vid mig för att sedan ta den långa gröna med anna, förhoppningsvis milla och my in till skånecupen för att kolla sebbe och lucci. ser verkligen fram emot att se min pojke spela. var jättelängesen sist och ska bli kul att se honom lira skiten av sig själv. nä, jag skojade älskling. du är jätteduktig, det är du faktiskt!

ska bara vila in i det sista så att jag kan samla på mig så mycket energi som möjligt eftersom det blir en lång dag inne på baltiska hallen, sista matchen går kvart över nio och med min kvarvarande förkylning är inte det så populärt. men det går bara man vill, och jag vill! i do, i do, i do, i dooooo .. oh vad abba är bra, återigen gammelida som har hittat sitt rätta jag, eller så är det bara så att det inte går att inte tycka om abbalåtar, de sätter sig pangbom på skallen och sen kvittar det hur mycket man försöka blåsa ut dom, det går inte. nä, attans ida sluta snacka.. adios! shit, spanskan kommer inte bli bra i år. känner att det kommer bli ännu värre än detta året och ja, det är synd om mig.

NU SLUTAR JAG SKRIVA!!! .. märks det att jag är uttråkad eller?


/ i'roslund


ungfan!

2009-01-01 @ 22:41:57
madderumpungetroll, var håller du hus? ofta man bara lämnar sin kompis här i sverige och drar till thailand i två veckor .. nej, jag skulle inte tro det va. saknar dig ju och du ska allt få sota för dethär när du kommer hem helt brun och inte alls vit, bläää!

KOM HEM NU SÅ JAG HAR NÅGON ATT KLAGA TILLSAMMANS MED!!



bilden tagen innan vickys fest där tjejer skulle klä ut sig till killar och killar till tjejer. sjukt trevlig kväll!

/ i'roslund

dagen efter

2009-01-01 @ 14:41:22
nyår blev brabra trots allt, hade trevlans med alla dragna människor som befann sig i min omgivning :) haha! dessa va de enda bilderna som togs under kvällen och det va då på mig och puckosebban, som peter uttrycker sig. ser inte ut som om jag har en läpp på den andra bilden men det har jag faktiskt ifall ni ville veta.




idag blir det bara att ta det lugnt och inte göra någonting alls. måse verkligen bli av med denna satans förkylning som har skapat sig en stalker crush i mig eller något för den vägrar ge sig av. den är i alla fall vidrig och jag som alltid rör på mig och har energi tillåts inte att anstränga mig för mycket för då hostar jag och mår dåligt. så jag tror att det va wii:n som vi spelade igår som gjorde att jag deckade på soffan mot slutet av kvällen när alla andra spelade spel.

men tack för en trevlig nyår gott folk och hoppas att ni får ett bra 2009, för det ska jag ha!

/ iroslund

RSS 2.0