school

2009-04-30 @ 10:04:48
yeye, har svenska. suger balle rent ut sagt, har mensvärk och är snuvig. känner att det enda jag gjort på senaste är att klaga. känns inte så uppiggande men så är läget. ska skriva om kubism nu då, ser ju själv hur bra det går. hoppla hej.

nej, hejdå

männen i mitt liv

2009-04-27 @ 22:25:57


här sov de till 04.00
jag klagar inte, jag får ju hela sängen och täcket för mig själv

/ i'roslund

by the way ..

2009-04-27 @ 19:03:27
heidi och spencer har gift sig!!!
katastrof, skandal, hemskt, vidrigt, skam, förfärligt och fruktansvärt och jätte bläbläblä
trodde det äntligen höll på att nå slutet, att hon för en gångs skull var mogen att lämna det kräket
men nej, den blonda idioten stannar kvar, man blir så arg
om jag mött honom i en mörk gränd, då du din skäggiga äckelpitt. jag skulle mosat din fula
näsa och lärt dig ett och annat om hur man beter sig när man är mänsklig. usch
kanske inte så bra att jag är såhär pass insatt som jag nu inser, men skitsamma .. han är en skräckinjagande ödla.

nog för mig

/ i'roslund

lotion with silk

2009-04-27 @ 18:57:14
lördagen var lyckad, nicenicenice ända tills det var dags att sätta sig på cykeln för att ta den långa cykelturen hem då min hals började bränna så in i bomben. har alltså drabbats av ytterliggare ett skitfan nu. blir så trött, hela min vänstra halssida är svullen och problem med att svälja har jag definitivt. hade helt ställt in mig på träningen som äger rum idag, var så glad att det äntligen skulle vara öven nu efter penicillikuren. men gud vill inte mig väl, verkligen inte. han sitter där uppe som något överståtlig slipsnisse och tror att han kan förstöra mitt liv. men nej du gud, där tror du fel. för när jag väl blir frisk då ska du banne mig få se på saker och ting .. gubbstrutt!

glömde meddela att vi har en crazy maddecomment. den uppkom visserligen under fredagens gympalektion men bättre sent än aldrig som man brukar säga.
ja, det brann ju i fredags då och vicky säger;
vicky; titta så mörkt det blir av all röken
madde; ja, det börjar nog regna snart.

kan ju då till ert stora intresse informera om att röken bildade någonting i liknelse med en strut .. eller nått, och resten av himlen var klarblå. ibland undrar man kära madeleine, det gör man sannerligen.

nä, nu ska jag bestämma mig för om jag ska ner och kolla lite på träningen eller om jag ska hitta på något annat här hemma. men vad vet jag inte, så det lutar starkt åt träningen.

there are times, times i´ll never forget

/ i'roslund

scream

2009-04-25 @ 13:15:15
hellu spillevinkefanskap. idag är det lördag, vilket betyder att vi redan tagit oss till mitten av mitt jättefina helgschema. igår var väldigt trevligt må jag säga. gick ju först i skolan, det va ju dock inte så jätte upplivande men ändå, hade matteprov och geniet ida roslund lyckades faktiskt ganska bra känns det som. hade ju visserligen tagit mig i min fina krage och pluggat lite inför provet och haft lite extratime med kära aida så, vi får se hur det gick. efter skolan begav jag och min kära "jäkla fisse" vän till la empanada. (internt skämt mellan oss, mycket roligt så ni missar allt en riktig höjdare.) mmmh, saknat det faktiskt. satt där och småsnackade om lite allt möjligt kan man väl säga. tog sedan våra gumpar och spatserade in mot gustav adolfs torg. köpte lite smått och gott och tog femman in mot rosengårds centrum. måste faktiskt erkänna att jag var lite skraj i brallan, två helsvenskar som skulle sätta sina osäkra fötter på "utlänsk" mark. det kändes lite läskigt faktiskt. men det visade sig inte vara så farligt, förutom den högljudda arabmusiken från ett antal balkonger, blatteduscharna som bara susade förbi (blattedusch=skippa dusch, dränka sig i parfym istället) och ett antal lakangillande tanter. men vi klarade oss och tog oss slutligen till vårt mål, fotbollsplanen. det blev till min stora besvikelse förlust för madde och vickys lag men jag och erika vi deppade inte ihop för det. utan vi tog oss, genomfrusna till bussen och var lite smått onormala. men det var kul, superkul till och med och ja .. hej!

idag kommer också bli superkul, ja sannerligen heliga maria. om bara några fåtal timmar beger jag mig hem till the lovely twins för lite förfestande med käk och några andra flicks. vi kommer ha trevligt, för det har vi alltid. sedan efter hand kommer folk, ganska mycket folk för att inte ha så mycket faktiskt. men det blir bra som sagt.

nä, nu får det vara nog. nu ska jag ut i solen och hoppas på att även mitt ansikte kan snappa upp en solstråle eller två. känner mig lite blek nu när jag varit sjuk och undvikit solen. men nu min vän, nu kommer jag och mig blir du inte av med på a loong long time.

haajsvaj po er

/ i'roslund

i love you

2009-04-23 @ 22:44:03

you make everything spin

2009-04-23 @ 22:41:04

har precis slagit ihop matteboken. har varit duktig och pluggat till provet som kommer att äga rum imorgon kl.15.00 så ägna gärna mig en tanke eller två ungefär vid den tiden. var duktig och gick upp 10.30 idag också för att plugga just matte och teori när jag började 14.10. kände mig riktigt duktig. och eftersom jag inte förstod matten i morse utan fick hjälp med det idag i skolan så blev det bara teoriplugg i morse och sedan one tree hill följt av gossip girl. kom fram till att det är ganska härligt att vara uppe i tid och ta det lugnt och känna sig duktig när man kollat igenom lite läxor och så.

hade spelarrådsmöte idag och tätt därefter var det lagfoto som gällde. hatar det och dessutom fick jag sitta ner, FAST jag stäckte på mig jättemycket och stog på mina långa tår. dumma fotograf!! hade för små skjorts också för den delen så allt blev typ skit ända från början. men ja, bryr mig inte så himla mycket om det längre, ska inte ha fotot och det visas bara i små format på hemsidan så, shit the same liksom.

helgen lär bli prima ballerina.
fredag: skolan och sedan till rosengård för att kolla mina kära vänner när de spelar match. sedan hem till älsklingen för att mysa eller om något annat dyker upp.
lördag: fest hos ett annat par kära vänner, girls, pizza, dricka och snack i solen (förhoppningsvis eftersom det ska bli fint väder) låångt innan, förtaggning och sedan kommer resten.
söndag: hemmamatch, ska dock inte spela men stå i cafeet så kom gärna och bidra med en peng och köp kaffe eller något annat äckligt :)

auf hejsansvejsan 

/ i'roslund 


blablalala

2009-04-21 @ 18:18:14

har inte tränat på en månad, känner ni min frustration? min irritation? min .. ja, min enorma ilska över hur enormt katastrofalt mitt imunförsvar verkligen är. det var som theo sa idag i skolan .. ; jag har knappt sett dig frisk sedan vi började tvåan. och det är ganska mycket sanning i det faktiskt. första månaderna var jag i och för sig frisk och så. men en månad innan jullovet och fram tills nu har det bara gått upp och ner hela tiden. eller mest ner, har inte nått toppen på hela tiden för så fort jag kommer i närheten så blir det bara till att hoppa ner ytterligare steg igen. det är sjukt (haha, sjukt .. min torra humor) men allvar så är det de. men jag kämpar på, är trogen spelare så sitter med och bidrar med gott humör på träningarna ändå. inte för att jag har så långt ner till idrottsplatsen men ändå.

förresten på tal om halkan som jag var så nervig inför. den gick prima ballerina och det var ju inget att vara orolig för egentligen. tack alla som tänkte på mig, ni är för gulliga. :)

nä, nu ska jag ner till träningen och kolla en liten stund. sedan blir det hem och plugga spanska. blä för det, jättemycket blä! spanjorer är ändå bara svettiga och håriga .. svart hår dessutom, vad ska man med det språket till egentligen. bara till att gilla läget. för det ska vara gott och leva, annars kan det kvitta .. hahhaha, det får mig att tänka på vår gamla tränare maria, när hon skakade brösten på friskis och svettis. haha, makalöst. gamla goa tider

hajsvaj

/ i'roslund


PRAG BILDER

2009-04-18 @ 18:07:13

jag vill varna alla känsliga människor för bilderna, vissa är icke vackra.
trots det har jag tagit bort de flesta av bilderna. det var extrem censur på dom kan jag tala om
riktiga SKITbilder, bokstavligt talat. hahahahahahaha



/ i'roslund

nerviiiig

2009-04-16 @ 14:40:27
ska köra halkan, eller risktettan imorgon, snacka om att jag är nervös. och jag vet, det finns inget att vara nervös för eftersom man inte kan misslyckas men vafan. jag är nervös så jag kommer i bojsan ändå. tänk att alla ska stå och kolla på när man kör, nä fy attans.

nu ska jag gå och sova lite eftersom att jag fortfarande är sjuker .. inget ovanligt vid det här laget
hejdå

/ i'roslund

back on track ?

2009-04-14 @ 14:45:50
okey, jag är sjuk igen. och denna gången är det ingen dålig förkylning. drabbades av den  nere i prag så jag och madde fcik spendera en kväll på rummet. däckade typ halv nio och sov i 12 fina långa timmar. det behövdes kan jag säga. resan var helt underbar, amazing i allra högsta grad. spenderade mesta dels av tiden gåendes, runt och kolla på byggnader, kollade i affärer och på kvällen dansade vi inte nådigt. alltså kan man säga att den enda gången som fötterna fick vila var på natten, mellan ca 4/5 till 8.30. inte mycket sömn, men hur många gånger får man chansen att åka till prag med bästa klassen i världen. precis, inte så ofta. så jag försökte bäst jag kunde att förtränga febern och den makalösa halsdjävul som befann sig nere bland mina mandlar. lyckades bra men nu slår det tillbaka, ja jävlar i det. tvingade mig trots det till skolan idag och hade redovisning. väldigt fint med min röst. trodde också att jag skulle mötas av mina andra kära klasskamrater som kom hem från prag med buss 06.00 i morse (jag och madde flög och kom hem i lördags), men nej. det var bara theo och markus som var friska och orkade. alla andra hade åkt hem och låg och sov. men det hade nog jag också gjort.

förlåt för uppdateringen men det får bli lite ibland när jag har lust. bilder kommer också, någon gång :)

på återseende vänner för nu ska jag soooooooova!!!

/ i'roslund

hello

2009-04-07 @ 18:32:20
jesus vad varmt det ar har. gar i shorts och linne och solen bara steker. kvallen igar spenderades forst pa en svindyr restaurang och sedan vidare till ett litet utestalle, var hyfsat trotta sa stannade i en timme och sedan begav jag och maddisen oss tillbaka till hotellet. idag vaknade vi kl 09.00, hor och hapna, at frukost och akte sedan in till stan. dar traffade vi erika, vicky, theo och markus for att kaka lite lunch och kolla runt lite. satte oss aven ner och solade och njot av det fina vadret. vid fyra begav vi oss tillbaka till hotellet med buss 133, duktiga som vi ar och kollade barnen i bullerbyn. nu ar det dags for att gora vid oss och sedan traffa de andra inne i stan, vid charles bridge for middag.

hur hjag och madde fordrojer var tid pa hotellet kanske jag inte ska ga in narmare pa. men om vi sager som sahar, sangarna lider nog nogot fruktansvart och kameran likasa. men ett skratt forlanger livet och med det sagt ar vi som ododliga.

saknar faktiskt min lovely family och min bastaste pojkvan, love youououo!!!
pa aterseende

/ i'roslund

lördaaag

2009-04-04 @ 18:17:01
nyss hemkommen från ett besök i staden med millala. var hemma hos vicky igår på fest, tack för den trevliga upplevelsen. sova hos älskling eftersom han bor ca 3 minuter där ifrån, stack sedan då till stan på morgonen. hittade lite allt möjligt, hinner och orkar inte riktigt ta bild på det nu eftersom jag ska packa och fixa massa skit inför MÅNDAG!!!! men jag handlade 2 sunbrills, en klänning, en kofta och .. typ inget mer tror jag.

idag blir det att chilla könet. bara ta det lugnt och leta lite pepplåtar till ipoden och kanske börja packa ner så smått och sådär. ha lite mysigt i väntan på min man som är ute med laget. menmen, nu ska jag vila en liten stund, är helt slut sen stan. millala tar verkligen kol på en :) neeej, jag tror inte det i alla fall. tror lite mer på att det va den enormt sjuka värmen som har tagit all min energi. men jag klagar inte för visst är det skönt, så in i bombens kalle svenssons toffelskönt fan.

hejdå mina vänner

/ i'roslund

sminkningen i onsdags

2009-04-04 @ 18:07:20


syster på första bilden då

/ i'roslund

sorrry

2009-04-03 @ 18:33:45
jag är dålig på detta men är för tillfället evigt stressad. det är sjukt. har idag kommit fram till vad jag ska ha med mig för kläder till prag, eller typ i alla fall. gjorde detta direkt efter gymnastiken och har hållt på i en timme nu. klockan är halv sju och jag ska nu hinna duscha, komma på vad jag ska vara utklädd till på the awesome party tonight och då också fixa grejerna till det, äta och fixa mig på en timme ungefär. ska ju nämligen ta min "vältränade" kropp som inte tränat på två veckor och sätta mig på cykeln för att svettas hela vägen ut till hyllie. mysigt att vara lite småsvettig när man ska gå på fest, inte sant?

nä, nu måste jag fan sätta fart på gumpen. på återseende och kvällen ..
den kommer bli bästbästbäst och om två dagar åker vi till praaaaaaaag!!!

/ i'roslund 

tjena mittbena

2009-04-01 @ 17:37:52

hellu, danskarna invaderar vårt lilla malmö. dom är överallt, verkligen. dom är värre än de färgade ju. (ta inte illa upp om det är någon söt svarting som läser detta). men idag så var det verkligen extremt. dom fanns överallt och det enda språket man hörde var danska, som förövrigt låter som om de hulkar upp något. asså, precis som om de ska kräkas men inte riktigt.

hade annars nationella i fem timmar idag, satt dock endast tre fina långa timmar. slutade där med vid elva och gav mig tillsammans med erika, theo och amanda till subway. vi hade det lite trevligt och jag åt inte för jag ville banta. men sedan blev jag så hungrig när jag och erika gick i stan och kom på att det var ganska dumt att hålla på med sånt skit så vi satte oss och käkade på donken. puss på den!

var på sminkkurs på makeup store idag med syrran. fick det i julklapp så tänkte nyttja det nu innan prag. kommer bild sedan på hur det blev för nu ska jag "vila ögonen" som min gamle "kloke" far brukar säga.

/ i'roslund


RSS 2.0