bidobidamdam

2009-02-28 @ 10:36:38
igår tillbringade familjen roslund (inkl. sebbe eftersom han typ är en roslund) kvällen hos hansson. mat och ishockey. blandade känslor där ja. sjukt synd att babyhawks inte gick längre, men men finns inget att göra.

idag är det melodifestivalen. sälja stuffs under första genrepet och själva finalföreställningen. blir en riktigt lång dag, samlas nämligen 12.00 och själva riktiga melodifestivalen börjar ju inte förrens 20.00, och vi ska ju sälja efter den också. men det blir kul, skitkul rättare sagt. micaela sålde tydligen för 6000 igår, under ett genrep, och någon annan anonym för 9000. så vi får, precis som erika yttryckte sig, plocka fram charmen så ska vi nog kamma hem några slantar till lagkassa. niiccecece!

nä, nu ska jag duscha och göra vid mig lite sedan blir det cykeln ner till malmö arena!

/ i'roslund

snälla människa

2009-02-26 @ 20:40:09

ville bara ägna en tanke åt min kära tränare micke. han har länge, tillsammans med mina FEM andra tränare klagat extremt på att mina benskydd är för små. jag tycker nämligen att det är jobbigt när dom är stora och dom är ivägen och nej, diggar inte det alls helt enkelt. så har han varit på mig som en blodigel men idag på träningen så kom han med ett par benskydd till mig. det finns hopp för människorna i denna värld ändå. eller så är det bara så att de goda stunderna dyker upp alldeles för sällan, vem vet.

men tack micke, nu återstår bara ett problem .. dom va lite små :)

/ i'roslund


god jul

2009-02-26 @ 20:37:19
okej, kan börja med att berätta om min jättehemska spåga som jag fått intryckt i mitt stackars finger. ritade nämligen på vår whiteboard(?) tavla på träning och skulle sudda bort ett litet streck, men helt plötsligt så va det sönder och jag fick in sånt i fingret. jättebra förklarat av mig jag vet, men den syns jättemycket och det kan ni själv fråga joanna och amanda och maria!

dagen idag var lugnt och fin. typ någon slags föreställning på konserthuset om filmmusik och sedan hade vi inlämning och skrivning om krönika på svenskan och läxförhör på naturkunskapen. trodde att jag var JÄTTESMART genom att skriva ner massa anteckningar på bordet och sedan gömma det med mitt typ enochenhalv dm långa och en dm tjocka suddigum .. men, det gick inte riktigt som jag hoppats på .. det var nämligen inte de sakerna som kom på läxförhöret. suck, men jag var smart iaf och tror att jag kan få upp emot alla rätt ändå.

VI HAR EN CRAZY MADDECOMMENT .. det var bannemig längesedan nu ..
vi står inne på kniv och gaffel för en lite god lunh och börjar prata om att ta hål i öron och pierca sig och sådant eftersom vicky nyligen piercat sig på ovansidan av örat .. om ni förstår?
vicky säger; ja, det gjorde ont. men att ta hål som vanligt i örat gör sååå mycket mer ont.
madde: ja jag vet, men det gör det ju!
ida hoppar in i samtalet; det gjorde inte alls ont på mig när jag tog hål i öronen.
madde; nej, inte på mig heller!

/ i'roslund

rolig historia

2009-02-25 @ 20:32:38

det va en man som älskade stora lökar. så en dag träffade han på en kvinna med de största lökarna han någonsin sett. han gick fram till kvinnan och frågade om han fick lov att bita i hennes stora lökar. hon kollade frågande på mannen och sa; nej verkligen inte!
då sa mannen; men om du får 1000 kronor?
kvinnan; nej!
mannen; 1500 ?
kvinnan; 2000 ?
mannen gav med sig och kvinnan drog upp tröjan. mannen började då ta och suga lite på kvinnans lökar då hon efter en stund frågar; ska du inte bita snart? .. då svarar mannen; är du galen eller? det kostar ju 2000 kronor!

mo ha hah aha haha

/ i'roslund


beautiful disaster

2009-02-24 @ 18:28:12

ha ha ha

2009-02-24 @ 18:19:56
fettisdagen idag, hola alla knubbi figurer för idag får vi käka hur mycket grädde och socker och sådant mojs som helst. men eftersom jag inte är så stormförtjust i för mycket grädde och hela den biten så fick jag, madde och erika fira det på lite annat tjockissätt.. dvs kebabtallrik med mycket vitlööööök. mums, gott med läsk. "ibland" får man allt festa till det lite.

ikväll va det jättemycket tänkt att jag skulle kolla inter - man utd. men den äckliga fismatchen visas tydligen på viasat fotboll och vilken normal människa har den kanalen? nä, menar det. allvar, ibland undrar man vart världen är påväg. så där med är större delen av min kväll förstörd!!

ska kolla 90210 nu, seriefreak har jag blivit faktiskt .. eller vänta, är det okey att jag blivit det eller är jag konstig då?

HA HA

/ i'roslund

fettttt

2009-02-22 @ 18:03:10
tränade idag, fick information om vårt arbete under melodifestiveln på malmö arena. ändå fett tycker jag. ska vara med på genrepet under fredagen och sälja saker som tex blinkande ljus, informationsblad, smycken, tröjor mm. ska även vara med under själva föreställningen på lördagen. säljer saker före och efter och får alltså kolla melodifestivalen live och gratis. lb 07 dam u - bästa ever JAPP!!

kanske inte så hemskt intressanta finalister men det är skitsamma. här är startfältet ..


/ i'roslund

vilket shithoooohl

2009-02-21 @ 23:44:24
melodifestivalen .. ja, vilket jäkla skit. ofta man sätter in en falskblonderad tsatsikibrud. äh, jag tycker det är katastrof. är det en svensk melodifestival, uttagning till en tävling dit man ska skicka ett bidrag som ska representera landet så ska väl för fan låten vara på svenska, och representeras av svenskar? inte åsnepitt ska den sjungas på grekiska eller något annat språk. irriterad är jag allt, ja usch, melodifestivalen är inte längre melodifestivalen, det är ett skämt!!! det är vad det är.

haj

/ i'roslund

crash and burn girl

2009-02-21 @ 15:08:07


en liten olycka skedde, jag bad min syster att ta foto på mig när jag hoppade. jag hoppade fint och otroligt smidigt och jättefint igen och sådant men när jag sätter ner foten så .......



.. ja, så trillar jag. ida roslund, klumpig? inte alls!


take it to the top

2009-02-21 @ 15:03:31
förlåt mina vänner, jag har varit dålig på att blogga, jag vet. jag har bara liksom inte haft tid, eller lust och sådär. men ja, under de här dagarna har jag besökt min kära farmor, tänkt ta gardasilspruta men de hade stängt (jättesynd verkligen! ha ha), varit på kboch testat en redbull vodka för 102 spänn (!!) och sedan ätit på stippes, varit i stan med milla, övningskört en del, varit i stan med madde, vicky, erika och emelie, tränat, umgåts med min pojkvän och ja, typ så.

dagen igår var händelserik i alla fall. började med att jag, faren, syster och doggisen tog en sväng ner till ribban för en trevlig liten promenad i snön. va där ett tag och tog sedan bilen till ica maxi helfrusna, handlade och sedan hem för att sätta igång med maten. (bilder från promenaden kommer). senare på kvällen stack jag, milla och sebbe hem till tessan där madde, vicky, erika och emelie befann sina små gumpar. vi tog sedan en taxi in till kb. det blev inte riktigt som vi tänkt oss och musiken föll inte oss i smaken så vi bestämde oss för att dra vidare. men vissa tjockare än andra blev genast otroligt hungriga så vi hamnade på stippes med hamburgare och pommes istället.
trevlig dag människor, tack för det!

/ i'roslund 

ät inte gul snö

2009-02-17 @ 11:33:53


ja, riktigt fint väder idag. vaknade upp hos hjärtat och blev sedan hämtad av min far som körde mig till erikslust trafikskola. Idag blev det körning med Leif, en välbyggd man i 50års åldern bärande en stor hatt, solbrills och en pipa i munnen. första intrycket var ungefär; "jag är körd!" (haha, ganska roligt tyckte jag.) men ja, jag blev lite smårädd, men det visade sig att det behövde jag inte alls vara för han hade tydligen bott några gator ifrån mig och alla från bunkeflo har en snäll själ .. eller de flesta i alla fall.

körde i 80 minuter och sedan blev det den gröna långa hemåt. nu väntar gossip girl, som vanligt, och något litet att äta. älskar att ha lov, typ det bästa som finns. 
 
you know you love me
xoxo

/ i'roslund

nobody puts baby in the corner

2009-02-15 @ 23:30:01

kvällen spenderades med ett antal bruuds. film, godis, chips och andra onyttigheter erbjöds och jag var inte den sista till att tacka ja. dirty dancing var först och det blir aldrig uttjatad, lika underbar varje gång. efter det blev det johan glans, world tour of skåne. han är typ den roligaste, gulligaste och femininaste (?) kanske heter mest feminina, äh whatever .. mannen jag känner till. han spelar helt enkelt i en egen liga. puss på dig och dig lär jag se väldigt snart igen eftersom du just nu nerladdas just precis .. här! så snart har jag dig här hemma också, gud va trevligt. så till alla stockholmare .. muueh!

/ i'roslund


in your face

2009-02-15 @ 16:20:17
gårdagen var mys, mys, mys. började med att jag och hjärtat vandrade upp till ica för att inhandla alla goda varor som vi skulle njuta av under kvällen. träffade annie och hennes kompis på ica. de berättade att de också skulle handla mat och fick låna annas vänliga mors ica kort, bara det att när de kom till kassan så hade de nog plockat på sig lite väl mucho. ica kortet tog nämligen slut och det slutade med att allt som allt blev det 1500 kronor. ja, jag säger precis som mina päron; ANNA HANSSON! haha.

ja, kvällen fortsatte med god mat och dricka tillsammans med pojkvännen. blev tyvärr inget bakande utan vi glodde melodifestivalen istället och käkade chirre med dirre. bestämde oss sedan för att inta sovposition i mamma och pappas säng eftersom de var borta över natten. satte igång gossip girl och rätt som det var så va klockan sex. ojdå, inte klokt eftersom jag hade träning dagen efter. somnade runt sju och gick upp halv tio.

idag var det då träning, nice. nu blir det största möjliga slappning och kanske sätta igång Systrar i jeans 2.

/ i'roslund

give me one reason

2009-02-14 @ 12:34:47
ja, gårdagen blev lyckad, trots omständigheterna. åt middag på en mysig restaurang med väldigt god mat, skulle sedan vidare till lilla torg men det blev inte så, eller jo det blev det men sen blev det inte det längre utan vi placerade oss på donken. alltid lika trevligt och varmt. satt där säkert en och en halv timme i alla fall för att sedan ta den långa gröna hem. men tack för igår tjejer, det va väldans trevligt.

idag blir det matlagning med hjärtat och sedan kanske bakning. funderade först på om vi skulle gå på restaurang, men det gjorde jag igår och det kändes inte så lockande för någon av oss. sedan kom vi och tänka på bio eller bowling men det känns inte som rätta sättet att spenda tid tillsammans, bara njuta av varandras sällskap liksom .. så, det blir en extra fin hemmakväll.

dags för frukost och gossip girl!

/ i'roslund

nachos is the shit

2009-02-13 @ 18:34:12

övningskörde för andra gången idag. idag gick det faktiskt riktigt bra och det va riktigt kul faktiskt. lunchade sedan med faren min på bk och sedan blev det skola. efter skolan tog jag snällt och fint bussen hem till pojken min som fortfarande var på jobbet, men som även kom lite senare. efter att bara få spendera ytterst lite tid med honom kom mamms och papps och hämtade mig och nu sitter jag här.

ikväll blir det restaurang med tre kära barndomsvänner och det följs sedan av lilla torg, förhoppningsvis, om jag förstått det hela rätt. men det kommer bli nicecee faktiskt.

sebbebaby i lovelilooove youu puss på digdig!!

/ i'roslund


mjölk smakar bajs

2009-02-12 @ 21:16:20
ja, jag har då fått förfrågningar angående min pinsamma insident på bussen då ja.. igår! saker är den att .. okey, jag ska berätta ..


jag satt på samma buss som två av mina spanskvänner, de va påväg till spanskan och jag var påväg till coachsamtal. det var planerat att jag skulle ta bussen in till min kära fars jobb och sedan övningsköra därifrån till skolan. saken är den att vår busschaffis var det drygaste everererrr. eftersom bussen tar en liten omväg så var denna dam tvungen att stanna bussen för att tala om det för alla "redan vetande" människor på bussen .. förutom en vilsen tant förståss som skulle genast skulle köra 100 frågor. detta gjorde att bussen blev ytterliggare 5 minuter försenad. eftersom bussen redan var 10 minuter försenad så räknade jag ut genom min kvicka huvudräckning att vi då var 15 minuter försenade och det såg inte ljust ut för det var 20 minuter tills mötet började. inte nog det med så ska denna knasiga busstant köra i gångtakt och göra att när jag väl skulle hoppa av på första busshållsplatsen efter betalstationen så var det 15 minuter tills vi skulle vara inne i stan. DÅ HÄNDER DET!! jag går mot dörren, liiide stressad och hör att någon säger "ska inte du till skolan?". det va min kära spanishamigo som snackade så jag svarade ju artig som jag är "jo, men jag ska bara på coachsamtal först så min pappa kör mig härifrån." .. när jag väl kommit av bussen slår det mig att han pratade i telefon och såg väldigt förvirrad ut när jag svarade .. alltså snackade han inte med mig utan med sin kompis i telefonen. så jag svarade på en fråga som inte var till mig och sedan sprang jag ut ur bussen............

som pricken över i:et så hade vi spanska som första lektion så efter mitt coachsamtal så väntade såklart spanskan på mig och jag fick skämmas jättemycket .. så, varsegod sara! här har du den pinsamma sanningen.

/ i'roslund

but I can't let go

2009-02-11 @ 17:28:02


usch vad jag gjorde bort mig idag på bussen, helt sjukt. förstår inte hur jag kan vara så klumpig. aja, antar att det inte finns något jag kan göra åt det. haft spanska och naturkunskap idag då. spanskan gick otippat bra, väldigt förvånad att jag förstod så hemskt mycket som vissa andra inte förstod. heja mig och mina spanishskills.
nu sitter jag och ska snart kolla igenom svensk power pointen till imorgon och ta reda på lite mer fakta om mitt namn. för er som inte vet så finns det två män i svergie som heter Ida, lite fett faktiskt. plus att det betyder stark och självständig kvinna! ha ha, nän ufår jag sätta igång så att jag hinner måla mina naglar innan jag ska köra hem till hjärtat.

förresten, janet - let go, väldans bra fakiskt, rekomenderas!!

.. ytterliggar ett instick, tyvärr ingen crazy madde comment idag. det va något hon sa men varken jag eller erika lyckades uppfatta det. kommer säkert imorgon. so don't miss it for fuck sake.

/ i'roslund


rock all night long

2009-02-10 @ 22:51:18
ja, har precis tränat. ska snart kolla igenom spanskläxan lite snabbt. glömde berätta att vi har lyckats snappa upp en crazy madde comment även idag. nu har äntligen maddes jullov tagit slut på riktigt och hennes hjärnceller börjar tappa humöret :) hihi.

idag på specialidrotten ..
mats (lärare); ja, kan ni komma på fler idrottsskador?
madde; fettma!
mats kollar då väldigt frågande på madde, likaså resten av klassen medan madde sitter självsäker och bestämmer sig för att denna konversationen inte är slut än ..
madde; ja, men det är det ju. är man tjock så kan man ju inte idrotta ..

nä, nu sitter jag och skrattar för mig själv. vad skulle vi gjort utan dig madde, livet hade inte varit hälften så innehållsrikt och äventyrligt. uschja, du förgyller mina dagar vännen med dina galna ideer.
en mycket rolig sak är att namnet madeleine typ ibland leder till att man underskattar deras intelligens. passande? javisst! haha

/ i'roslund

hejahejaheja

2009-02-10 @ 10:44:46
gick upp 10.16 idag när jag börjar 12.30, kan ni förstå? det är konstaterat, jag är sjuk! jag är annars en sådan människa som sover och ligger kvar ända in i det sist så att jag oftast får springa till bussen. en liten hemlighet är att jag går upp ca en halvtimme innan jag ska gå till bussen. men hinner ändå sminka mig, ta på mig kläder och äta frukost i lugn och ro framför tv:n. men ibland fungerar det bättre än andra gånger. kan nästan slå vad om att när jag väl sitter här nu, i god tid, så kommer det sluta med att jag ligger och myser i soffan och kommer försent ändå. puss på mig och mina snilleegenskaper.

träning idag, syrran ska kanske provträna med oss. får se hur jag mår om jag klarar av det eller är snäll mot min förkylning och tar det lugnt. men eftersom jag hatar min förkylning så innerligt så tror jag inte att jag skulle hoppa över träningen för hans/hennes skull inte.

nä, nu ska jag göra vid mig och sådär. bussen går 11.38, lär bli intressant dethär.

förresten så älskar jag dig sebbe, mer än allt liksom. du är bäst! :)

/ i'roslund

ingen skada skedd

2009-02-09 @ 19:09:34
ja, allt gick bra på körningen. körde med en liten gullig gubbe som snackade nonstop i en timme och tio minuter. helt sjukt, mestadels av ordförrådet bestog av "snälla ida". haha, men det gick bra iaf. gick igenom start i upp och nedförsbacke, svängar med bra sikt och dålig och ner och uppväxling. så det gick bra, nästa lektion är på fredag.

lugn dag idag, är ganska slut eftersom man va hyfsat spänd när vi övningskörde men det blir att ta det lugnt och lägga sig i tid idag. börjar halv ett imorgon, om jag inte väljer att gå på mattestugan som börjar 10.00 .. tror jag!

crazy madde comment har vi allt fixat idag, jag och erika!!

hade power point genomgång på naturkunskapen och där står klart och tydligt. "Endast 0.02% av jordskorpan består av kol." madde börjar då först att räcka upp handen och ska fråga någon om det vi tidigare gått igenom men velar fram och tillbaka. hon säger sedan..
madde; nej, men skitsamma. ni kommer bara tro att jag är dum om jag frågar. men jag fattar att allt jag behöver veta är att jordskorpan endast består av kol.

heeeelt fel. galna människa. satt även och asgarvade i en kvart åt att en man upptäckte urinet genom två ämnens salter .. eller nått skit. ball, ellerhur? haha

/ i'roslund

dagen efter

2009-02-08 @ 17:17:53
okej, tillbaka till gårdagen. det började då med att älsklingen gav mig ett brev där det stog att jag skulle bli hämtad 17.15. 17.10 stog jag påklädd och klar, och där stog jag, och stog och stog lite till ända tills klockan blev 17.35 då en silvrig bil stannade utanför mitt hus. jag gick ut och satte mig i bilen med två helt främmande människor som hade luvorna uppe och inte fick lov att prata eller visa sig. de körde som idioter och höll 140 på en 90 väg bara för att skrämma mig. men tuff som jag är och klurig också för den delen så blev jag inte så speciellt rädd eftersom jag redan listat ut vilka de va. de körde mig sedan till stortorget där milla och anna väntade. de tog mig sedan till casa mia där vi käkade pizza och jag beställde min första cider :D sjukt besviken blev jag dock eftersom jag ser så himla mogen och gammal ut så jag behövde inte visa mitt otroligt snygga pass. efter det så tog de med mig på bio, seven pounds. sorglig men bra, faktiskt. jag och anna + en tant på första raden satt och bölade. men det va gulligt och will smith är bara så himla snygg. efter bion blev vi skjutsade hem. tack igen jättejätte mycket för en toppen kväll tjejer!!


idag var det då träningsmatch mot ldb. förlorade med 4-1 tror jag, är inte säker. riktigt dåligt tyckte jag, men gjorde mål så det lindrar lite.

imorgon är det då dags att övningskörda med körskolan. liiiddde nerrviiiggg. wish me luck!

/ i'roslund 

bästa ever

2009-02-08 @ 00:27:14
så lyckat det blev, verkligen. camilla & anna, ni är så jävla underbara och så jävla bra att det inte går att förklara. det ni gör för mig genom att bara finnas är obeskrivligt. det går inte att förklara hur mycket jag värdesätter er vänskap, faktiskt så är det så. ni är guld värda och tack för ALLT idag. tack för att ni finns och är världens bästa i vått och torrt, i love you rumpisar!!!

mer ingående om vad som hände ikväll får ni här imorgon, nu är det läggdags för att imorgon är det träningsmatch. inte tränat på två månader och är fortfarande sjuk men får se hur det går.

/ i'roslund

surpriissee

2009-02-07 @ 13:23:21
okey, vaknade dåi morse (ganska logiskt där va) och gick sedan ut till köket för att fixa lite frukost. när jag väl gjort det och har satt mig i lugn och ro vid bordet tillsammans med sebastian så tar han upp ett brev. jaha tänkte jag. ja öppnar det och det står att mitt 18års firande inte är slut än utan att 17.15 idag så kommer det en bil och hämtar mig och jag ska vara finklädd.

vem är detta? den som vet.. let me know och jag kan försäkra er om att ni får pengar i utbyte mot ett svar :)
huhu, är faktiskt riktigt nerviig och sjukt förväntansfull :D återkommer säkert imorgon om vad det va som hände .. om jag överlever!

/ i'roslund

jappsidappso

2009-02-06 @ 16:03:13
okey, så fort jag sätter mig ner kommer tröttheten som en extremt oväntad gäst och bara känner sig hemma i min kropp. sjukt jobbigt och man vill bara att den ska försvinna så att man kan vara lite pigg och sprallig och så. men nej, så är inte läget.

åkte skridsko idag i skolan, gick jättefint för mig då medan det gick lite sämre för vissa andra. hade även en ganska lugn dag i skolan med matte och engelska.

har faktiskt crazy madde comments idag. och om ni är begåvade la ni märke till s:et i slutet av comments vilket betyder att det är flera kommentarer. hela tvååå stycken, woho! lite fredagsunderhållning är aldrig fel.

vi tröstar då en kär vän för att hon va tvungen att ta farväl av en annan "vän" på ett icke vänskapligt sätt .. eller ja, shit the same, hon kände sig dum.

veve: men jag känner mig så dum, va det verkligen bra gjort? för jag hatar verkligen sånthär.
madde: men lyssna på mig nu .. "i'm so muucch better theeen yooouhuhu." (hon börjar alltså sjunga, sjukt oväntat och inte speciellt bra för omgivningen eftersom vi naturligtvis gärna vill behålla vår hörsel så länge som möjligt.)

sedan när vi ska åka skridsko så sitter alla och ska ta på sig alla varma kläder ..
madde; hur vet man vilken skridsko som ska vara på vilken fot?

/ i'roslund

sjukt vackert

2009-02-06 @ 15:55:31



är helt inne på namnsmycken. skulle gärna vilja köpa ett till pojken men det är ju så sjukt svårt att hitta snygga smycken där man kan gravera in namn och sådant till killar. finns vissa grejer men det är inte sebbes stil. så om ni har något bra tips på någon bra sida med snygga namnsmycken till killar, feel free to tell.
hittade dock väldigt snygga smycken till tjejer, i'm in looove.

/ i'roslund

fett ös

2009-02-05 @ 20:34:09
någon som sett vår nya enkrona? sjuukt cool men det står konstiga saker om finland på den. liksom, varfr står det finland på en svensk krona? aja, fet är det i alla fall.


/ i'roslund

take it to the next level

2009-02-05 @ 18:18:08
jag borde helt enkelt lyssnat till vad folk sa. eller folk och folk, men en de som sa något.
det är trots allt lite av ett problem jag har, att jag är optimist. tror gärna gott om allting.
men ibland visar det sig vara fel, fullkomligt fel.
men det visar sig också att de som är stora i truten också står kvar i slutändan med rykten.
och inte bara det utan zerro mark att stå på.

/ i'roslund

turn around

2009-02-05 @ 15:00:55

jag har min blogg för att jag älskar att skriva. jag tycker dessutom att det är skönt att skriva av sig lite om dagarna och få en liten paus från all stress och alla läxor. men nu när blondinbella har blivit mer känd och det börjar växa fram fler och fler "stjärnbloggare" tycker jag att bloggandet tappar sitt syfte. det är inte som många fjortistjejer tror, ett sätt att tjäna pengar och leka att de kan mode bara för att de lägger upp bilder eller skriver om saker som de hittat på andras bloggar. visst, jag kan lägga upp bilder på ett par snygga skor eller en snygg tröja, men det är för att JAG tycker att det är snyggt, ingen annan.

jag tycker bara att dagens bloggar inte är roliga att läsa längre. menar inte att min är roligare men jag gör det inte heller för någon annan eller i syfte att jag ska bli känd eller tjäna pengar utan för att jag tycker att det är roligt och ger mig något. folk har egen stil, åsikter och viljor. alla ska inte vara lika. därför tycker jag att det är väldigt tråkigt att läsa bloggar som snor modetips och modeåsikter från andra. som inte har någon egen smak utan bara mååååååste ha en pälsjacka för att blondinbella går i en sådan oför att jag bara tycker att den är så hiiiiiiimla snygg trots att jag alltid varit emot djurplågeri och bara äääääälskar den typens klackaskor för att någon annan gör det. tycker bara att det är så pinsamt. gör det för er själva och inte för någon annan. annars tappar ju själva bloggandet sin mening totalt.

/ i'roslund


just another day

2009-02-05 @ 14:51:55
ja, började fem över åtta idag, somnade på bussen även idag. vet inte vad det är med mig men jag har varit helt slut hela veckan, somnat på lektioner och på bussen till och från skolan och ja, helt slutkörd. började iallafall med naturkunskapsprov och sedan svenska. slutade 11.10 idag så det blev till att springa inom espresso house, köpa frukost till my lovely boyfriend och sedan ta bussen hem eftersom han fortfarande var hemma hos mig och sov. har sedan dess bara kollat gossip girl och myst.

idag ska jag bara ta det lugnt, njuta av att inte ha några läxor men tror nog att jag ska öppna teoriboken öch kolla igenom den nu innan min första körning med bilskolan.

/ i'roslund

siiiiick

2009-02-04 @ 19:49:53
detta är verkligen helt sjukt. varnar känsliga för lite äckliga bilder men blod och sådant.
rullar ner lite för att se bilderna ..


http://www.documentingreality.com/forum/f10/some-emo-girl-needs-serious-help-11192/


/ i'roslund

..

2009-02-04 @ 18:55:53
jag har nog aldrig i mitt liv varit med om sådan smärta i mina vader. eller någonsin inom fotbollsskador och sådant. det va rent ut sagt HEMSKT! fyfan, var ju och fick massage innan och ja .. kan knappt gå. ska dit igen om en vecka och ännu en gång utsättas för dödsförsök. men det blir ju bättre och hon är verkligen superduktig och vet exakt vad hon gör, så det är bara till att stå ut.

ska typ kolla igenom naturkunskapen till imorgon, jättekul med molekyler och joner och atomer och protoner och elektroner och massa roliga cirklar och totalt meningslösa mattetal med bokstäver. fattar inte alls poängen med det men det finns inget att göra.

senare ikväll när världens bästa älskling kommer hit så ska han få vara så himla gullig och massera mina små söta vader. känner mig jättesnäll som ger honom det enorma äran. varsegod baby :)

you can´t say no to me

2009-02-04 @ 13:16:11
ja, började då denna underbara onsdag med två och en halv timmes natur. jag som inte trodde att det var möjligt att man kunde bli tröttare än vad jag redan var. men det va bara att bita ihop och gå dit. ganska lugnt eftersom vi fick repetera lite inför provet imorgon. hade sedan spanska, redovisning om ett land. hade venezuela, gick ganska bra. gick sedan hem eftersom min röda vecka precis har börjat och för alla säkerhet under väääärken så gick jag hem. finns annars stor risk att jag får snabba och aggressiva humörssvängningar.

ska snart på massage för att kolla upp problemet med mina vader. sjuka dom är alltså, inte alls snälla mot mig och därför ska jag utsätta dom för lite smärta. är rädd som fan för det eftersom min smärttröskel är så låg att det inte går att snubbla över den. får ont och klagar över det mesta. fast iofs, madde hade nog trillat över den för hon är så extremt clumppsssy :D



och en crazymadde comment dök upp idag som en lite äcklig groda ur näsan.

vi spelade då jepordy (?) på naturen. det finns två frågor kvar och de står längst fram på tavlan ..

läraren; ja, vilken fråga väljer ni? .. joner och molekyler eller ädla och oädla metaller?
madde; ehm, vilka finns det att välja mellan?

/ i'roslund

da-dam da-dam

2009-02-03 @ 15:36:13
YES! nu sätter det igång, sjukt nervig.. nej ida inte vara nervig ..
nämligen så ska jag övningsköra på bilskola på måndag.
jag och faren var och köpte ett sånt paket och bokade tid, så ja. på måndag gäller det.


vem tar körkortet först, jag eller sebbe?
let the game begin honey!

/ i'roslund

adios amiga!

2009-02-02 @ 21:03:28
får inte bry mig längre
är precis som en enkelriktad väg
helt sjukt, jag förstår inte
förresten så är jag riktigt besviken, jävligt besviken!

/ i'roslund

give it another chance

2009-02-02 @ 18:36:54
"När du hamnar i en besvärlig situaton
och allting går emot dig,
tills det verkar som om du inte kan stå ut en minut längre,
ge då inte upp, för det är då som tidvattnet vänder
"

pics

2009-02-02 @ 18:29:15








<3

jättefint

2009-02-02 @ 14:51:54
gick hem från skolan idag, klagandet håller på att starta igen. hoppas ni är lika trötta på min förkylning som jag för jag lär behöver fett mycket stöd för den may be coming back nu liksom. fick skippa spanskan, inte jättetråkigt om jag får säga det själv, men ändå drygt för jag fick kämpa med den här hemma istället med huvudvärk som dunkade i takt med värsta hårdrocken ni kan tänka er. dessutom fick jag massa godis och choklad igår som jag tänkte gotta mig med men jag är inte ens sugen. det är skandal, JAG ÄR SJUK PÅ RIKTIGT. det är konstaterat, om jag inte är sugen på godis är det inte hellt felfritt i min kroppsidoppsi.

nu ska jag kolla laguna beach, det som det hills är uppföljaren till. kollade på det några gånger hemma hos millala och eftersom jag har sett alla the hills avsnitt så kan jag lika bra börja om från början igen. älskar nämligen att vara besatt av en serie. men samtidigt är det riktigt jobbigt, jag vet. prioritera den framför läxor och annat viktigt bullshit, men det är härligt.

so long suckerrrrrrs

/ i'roslund

18 år!!

2009-02-01 @ 17:39:56
ohja, det går liksom inte att beskriva hur bra dessa två dagarna har varit. verkligen helt, omöjligt. började ju igår med att emelie och erika hade fest. jag och madde stack hem till vicky innan på dagen för att baka tårtor. dessa tårtorna var sedan egentligen menade till mig, vilket inte jag visste för vid tolvslaget drogs jag in i vardagsrummet, blev stiligt placerad på en stol på mitten av golvet med ballonger runt mig medans alla sjöng och vicky tryckte upp tårtan i huvudet på mig. helt underbara allihopa. kunde inte blivit bättre, tack för allt verkligen, emelie och erika för att jag fick komma och för att ni delade med er av vad som faktiskt var er 18års fest till mig och sedan madde och vicky som är så jävla bra och sen förstås min älskade pojkvän som också befann sig där med paketer och hela sig. ja sjukt mycket tack!!

gick hem till hjärtat och spenderade natten där. vaknade och mådde icke bra någonstans. bra att uppleva värsta backfyllan någonsin just dagen då man fyller 18 och skulle äta på restaurang .. vilket va det jag trodde vi skulle göra. men vi gör i alla fall vid oss där och sedan kommer pappa och hämtar oss och kör hem oss. när jag sedan kommer in i vardagsrummet står alla de som verkligen betyder så mycket för mig där och sjunger. ah, jag blev sjukt rörd och började såklart gråta och som grädden på moset var jag uttorkad och hade inga krafter efter gårdagen så jag blir helt skakig och snurrig. men det gjorde verkligen ingenting för allt va så vackert. tack världens bästa mamma och pappa för att ni liksom är världens bästa och fixade med allt. men även alla som kom, kunde absolut inte blivit bättre. god mat och världens bästa människor .. och presenter :)

tack för allt, i love you all, verkligen. ni är alla helt fantastiska.

ganska passande att ha världens bästa start och slut på världens bästa födelsedag på just 18årsdagen ..

/ i'roslund

RSS 2.0